Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

299 db találat

telefon

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

telefon keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hotel Aranykereszt

  Weboldal: http://www.hotelaranykereszt.hu

  A Dél-Tiszántúl legvonzóbb látványossága a Fehér-Körös partján fekvő Gyula. A város a középkori téglavár mellett, nyári várszínházi előadásairól és fesztiváljairól is nevezetes. A század közepén értékes vegytartalmú, gyógyító ásványvizek törtek fel itt és kialakult a sokak által látogatott gyógy-, és strandfürdőtelep, mely mára már európai színvonalú fürdőkomplexummá fejlődött. Számos hazai és külföldi turista keresi fel a várost, nyaranta a szállodák zsúfolásig megtelnek. Közülük is az egyik legkedveltebb az Aranykereszt, amely Gyula belvárosában, az Eszperantó téren, egy, az 1800-as évekből származó patinás épületben működik. A szálloda hangulatában híven őrzi a múlt század vég stílusát. Húsz komfortos, zuhanyzós szobájában telefon, televízió és mini bár áll a szállóvendégek rendelkezésére.

  Bővebb információért klikkleljen Web-címünkre!

 • 2. Thermal Hotel***-Jászapáti

  Weboldal: http://www.thermal-jaszapati.hu

  A vendégszeretetéről, és hagyományiról híres Jászapáti pihenő övezetében, a külföldiek körében is kedvelt gyógyvizű strand területén található a három csillagos Hotel Thermál.
  13 db teljesen felszerelt (minibár, telefon, televízió, fürdőszoba) tágas, hangulatos szobával egész évben várjuk Kedves Vendégeinket. Szobáink a fürdőre, és a környék látképét meghatározó óriási tölgyfákra néznek, biztosítván a kikapcsolódás és a tökéletes pihenés hangulatát.
  A földszinten található 60 fős légkondicionált a?la carte éttermünkben mediterrán és hazai ételkülönlegességekkel kedveskedünk Vendégeinknek, a minden igényt kielégítő különtermünkben pedig konferenciák, esküvők, üzleti és családi rendezvények lebonyolítását vállaljuk.
  A fürdő, melynek vizét 2002-ben gyógyvízzé minősítették, egész évben szeretettel várja a pihenni, gyógyulni vágyókat.

 • 3. Klauzál Gábor Műszeripari Szakközépiskola és Szakiskola

  Weboldal: http://www.klauzalg.sulinet.hu

  A Hernád utca 52. (Peterdy utca 17/19) szám alatti iskola a millenniumi ünnepségek idején jött létre. Más források szerint Bárczy István polgármesternek köszönhetően 1904-re készült el. Eredetileg eleminek szánták, de a környék gyors benépesedése következtében Peterdy utcai Leánypolgári lett belőle. 1918-ban már több, mint 900 leány tanult a falai között. 1935 után iparostanonc iskolaként, 1943-tól népiskolaként, 1945/46-tól általános iskolaként működött.

  A mai intézmény közvetlen elődjét a Munkaerőtartalékok Hivatalának 14. számú Műszaki Tanulóintézete néven 1955 nyarán szervezték meg. Kezdetben csak érettségizett növendékei voltak. Híres, nagytudású tanárai számtalan tankönyvet írtak. Részt vettek a Pedagógiai Intézet szakoktatási munkájában is. Iskolánkat magas színvonalú képzéséért a köznyelv csak *Hernád Egyetem*-ként emlegette.

  A szakmunkásképzés géplakatos, esztergályos, villanyszerelő és elektroműszerész szakmában indult meg. A későbbiekben az igényeknek megfelelően változott a szerkezet, amelynek során a telefon- és hálózatszerelő és az irodagép műszerész szakma bizonyult tartósabbnak az oktatott szakmák közül, de ezek is megszűntek az 1990-es évek elején.

  Ezzel szemben 1990-től megkezdődött a szakközépiskolai képzés a 619 általános mechanikai műszerész és a 601 elektronikai műszerész szakon, melyek folytatása a 210103 ipari elektronikai, illetve a 110600 finommechanikai és automatizálási technikusi szak. Országosan elsőként 1993-ban bevezettük az orvoselektronikai technikus szakot is.

  A közismereti oktatás erősödésével párhuzamosan 1973-ban megkezdte működését a Szakmunkások Szakközépiskolája is. A végzett szakmunkások számára az érettségit adó intenzív nappali tagozat pedig 1993-ban indult.
  Több névváltozás után az iskola 1848 szellemi örökségét vállalva vette föl Klauzál Gábor nevét.

  Bővebb információkért az elérhetőségeknél klikkeljen webcímünkre!

 • 4. TEHI Fővárosi Művelődési Háza

  Weboldal: http://www.fmhnet.hu

  Az FMH néven ismert művelődési ház 1951 óta élvezi több generáció bizalmát. Kérjük, fogadja ajánlatunkat szívesen, amelyből megismerheti aktuális programkínálatunkat, szolgáltatásainkat, együttműködési lehetőségeket, és amelyet úgy tud megmutatni barátainak, ismerőseinek és üzlettársainak, hogy a Fehérvári út 47. szám alatt van egy hely, ahová valamiért mindig érdemes ellátogatni.
  Tekintse meg kínálatunkat és válasszon ízlésének, igényének megfelelően!

  Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

 • 5. Brissare Kft.

  Weboldal: http://www.ingatlan.com/egerszalok/index.html

  Egerszalókon, a Gyógyfürdő közelében panorámás, összközműves, belterületi építési telkek eladók.
  A beruházás Egerszalók Öreg-hegyen található kb. 800 méterre az épülő gyógyfürdőtől! A domboldal keleti fekvésű, 4 éven belüli beépítés esetén illetékmentes, falusias beépítési móddal földszint + tetőteres családi ház építhető rá.

 • 6. Légtechnika Novospectrum Kft.

  Weboldal: http://www.novospectrum.hu

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 22-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalmazását két raktáráruházzal (Budapesten és Gyálon) valamint több nagyvárosban kialakított viszonteladói hálózaton keresztül biztosítjuk vásárlóink részére. Gyálon 2005 év elején üzembehelyezett gyártórészlegünk a vevoink részére soron kívül rövid határidore biztosítja egyedi igények és sorozatgyártású termékek előállítását.
  Cégünk légtechnikai, klímatechnikai és szellőzéstechnikai berendezések forgalmazásával, telepítésével, karbantartásával foglalkozik. Az ország legnagyobb légtechnikai raktáráruháza vagyunk. Telephelyeink: 1.Budapest, III ker. KELED út 3.. Telefon: 367-5529, 387-9333, Fax: 387-9271 2. Gyál 2360 Dózsa major Telefon: 29/344-722, 29/346-475, Fax: 29/343-815.

 • 7. Hotel Balaton*** - Semira Day Spa

  Weboldal: http://www.semira.hu

  A Zalaegerszeg központjában található 50 szobás Hotel Balaton*** - Semira Day Spa az üzleti utazók és konferenciákon résztvevő vendégek kedvelt úticélja.
  2005 novemberétől már a munka utáni kikapcsolódást is tartalmassá tesszük, a szálloda új, marokkói kultúrát idéző élményfürdője, a Semira Day Spa várja vendégeit.
  A fedett élményfürdő egész évben garancia a kikapcsolódás sikerére, hiszen akkor is a napfényes Marokkóban érezheti magát, ha a falakon túl az időjárás nem kedvez a napfürdőnek.
  A Göcsej és az Őrség változatos népművészeti értékei, a TV torony melletti Azáleás-völgy páratlan szépségű védett virágai méltán teszik vonzó célponttá Zalaegerszeget a turisták számára. Az egész évben nyitvatartó műjégpálya, valamint nyáron az AquaCity csúszdái, élménymedencéi is izgalmas programot kínálnak.
  Bővebb információért kérem kattintson weboldalunkra.

 • 8. Sajó-King Kft

  Weboldal: http://www.sajo-king.hu

  Cégünk 2000-ben alakult, klíma és hűtéstechnikával foglalkozó cégek márkaképviselete és márkaszervizeként. Üzletpolitikánkban szerepet kap a minőségügy, a minőségellenőrzés, az energiatakarékos, környezetbarát szerelési technológiák alkalmazása valamint üzleti partnereinkkel való folyamatos kapcsolattartás. Mindezeket képzett és a minőség iránt elkötelezett munkatársakkal biztosítjuk önök számára.

  Telephelyünkön vállaljuk jármű-, ipari-, és kereskedelmi hűtõk telepítését, hûtéssel kapcsolatos javítási, karbantartási feladatok megoldását, valamint vállaljuk THERMO KING, ZANOTTI, HWA-SUNG hűtőberendezések, WEBASTO fűtőkészülékek beszerelését, javítását és márka szervizelését.

  Vállaljuk gépjárművek raktérhûtését, hűtőfelépítményeinek gyártását, felépítmények rakterének utólagos szigetelését, javítását, padozatkészítését műgyantából, rétegelt lemezből, alumíniumból. Mindezenken túl természetesen foglalkozunk személygépkocsik klimaberendezéseinek beszerelésével, javításával.
  Társaságunk által végzett munkáért teljes felelősséget vállalunk. A felsorolt tevékenységek elvégzéséhez rendelkezünk a megfelelő ipari szerelőbázissal.

  Cégünk profilbõvítésének eredményeképpen 2004-tõl vállaljuk házak, lakások, irodák és egyéb épületek igény szerinti lég- és klimatechnikai terveinek elkészítését, az elfogadott tervek kivitelezését és késöbbi szakszervízét.

  Munkatársaink tudása és gyakorlata a feladatok hibátlan megoldásának biztosítéka.
  Igény szerint MOBIL szervizzel és ÜGYELETI szolgáltatással állunk rendelkezésükre. Reméljük a jövőben sikerül önökkel partnerkapcsolatot kialakítanunk!

  NYITVATARTÁS:

  Hétfőtől-péntekig: 8.00-16.30-ig
  Hétvégén és ünnepnapokon: ügyelet
  Ügyeletes telefon: 30/9586-434, 30/6192-496

  Telefon/ telefax: 46/506-715, 46/506-714

 • 9. Körex - Körösztös Kft.

  Weboldal: http://www.korex.hu

  Fő tevékenységünk:
  -Pénztárgépek forgalmazása, szervizelése
  -Fénymásológépek forgalmazása, szervizelése
  -Épületgépészeti tervek készítése, kivitelezése
  -Irodatechnikai eszközök forgalmazása, szervizelése (számológép, árazógép)
  -Szines és fekete bélyegzők készítése

  A fentebb felsoroltakon kívül foglalkozunk még évvégi zárással, ÁFA állítással, telephelyváltozással, használóváltozással. Tevékenységünk területi lefedettsége kiterjed egész Baranya megyére, illetve a Mohács, Sásd, Kaposvár, Szigetvár által határolt területekre, de általunk szervizelt pénztárgépek találhatók a Balaton parton, valamint Budapesten is.

  Cégünk telephelyén, bemutató termünkben megtekinthetők a pénztárgépek.

  Épületgépészeti tevékenységünk az alábbiakat foglalja magába:
  -Fűtés-, gáz-, víz-, szennyvíz-, szellőzé tervezés, kivitelezés
  -Napkollektor, hőszivattyú beszerelés
  -Pellet kazán, faelgázosító kazán beszerelés, beüzemelés
  -Terezés, tanácsadás, helyszíni művezetés, műszaki ellenőrzés, anyagbeszerzés

  Valamennyi általunk forgalmazott termék teljeskörű műszaki kiszolgálását, üzembehelyezését, garanciális és garancián túli - helyszini és műhely - javítását, karbantartását jól képzett szakembereink végzik.

  Pénztárgépek teljeskörű APEH ügyintézése, évvégi adómemória kiiratás, garancia hosszabbító szervizszerződés, általánydíjas szervizszerződés.

 • 10. Bodrogi Kúria Wellness Hotel

  Weboldal: http://www.szentgyorgykuria.hu

  A ház 2001-2004-ig épült klasszicizáló stílusban. A régi formákat megőrizve minden olyan modern berendezést felhasznál, ami a vendégek kényelmét szolgálja. A tulajdonos fő szempontja a természettel való együttélés volt. Ezért az építmény körül egyetlen fát sem vágtak ki és a szerencsés adottságoknak köszönhetően az erdő megbolygatása nélkül a hotel előtt lévő hatalmas területen a lovak részére karámokat is létesítettek.

  A szálloda 17 db kétágyas szobával és egy lakosztállyal rendelkezik. Felszereltség: minibár, kábel tv, telefon, hajszárító, fürdőköpeny.
  Budapesthez való közelségünk miatt egész héten nyitva tartó stílusosan kialakított éttermünkben különlegesen finom ízekkel lepjük meg kedves vendégeinket!

  Szolgáltatásaink:
  Szálloda, konferenciatermek (3 db), étterem, wellness, lovaglás, finn szauna, jacuzzi, medence.
  A szobaárak a büféreggelit, a horgász- és fürdőtó valamint szauna- és jacuzzihasználatot, valamint az érvényben levő adókat is tartalmazzák.

  Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!