automata bejelentkezés
belépés
Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.
Cégnév/kulcsszó:
Megye/Város:
1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
telefon keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.
Komárom-Esztergom / Esztergom
2500 Kossuth L. u. 20.

Telefon: 33/312-502

Cégleírás:
Cégünk irodatechnikával foglalkozik.
Nincs fotó

Budapest
1204 Baross u. 48-52.

Telefon: 305939000
Telefon: 705545251

Nincs fotó

Fejér / Székesfehérvár
8000 Mártírok útja 9.

Telefon: 22/515-414
Telefon: 22/515-388

Cégleírás:
Az Albacomp Számítástechnikai Rt. a magyarországi informatikai piac egyik legnagyobb múltra visszatekintő, azt a mai napig is meghatározó magyar tulajdonú számítástechnikai vállalkozása, mely teljeskörű megoldásokat biztosít partnereinek a számítástechnikai szolgáltatások és eszközök területén.
Nincs fotó

Jász-Nagykun-Szolnok / Cserkeszőlő
5465 Fürdő út 27.

E-mail: info@aqua-lux.hu
Telefon: 56/568-045
Telefon: 56/320-034

Cégleírás:
Az Aqua-Lux*** Wellness Hotel Budapesttõl 120 km-re (80 km az M5-ös autópályán) Cserkeszõlõn, a Gyógy- és Strandfürdõ mellett található (közvetlen átjárási lehetõség biztosított). A háromcsillagos wellness szállodában 16 apartman, 26 kétágyas szoba (13 franciaágyas), valamint 2 db lakosztály kapott helyet.
A színvonalas vendéglátásról magyaros étterem (félig nyitott terasszal), drink-bár és hangulatos grillkert gondoskodik.
A 2+2 fõ fogadására alkalmas apartmanok 43 m2 alapterületûek, légkondicionáltak, ízlésesen berendezett konyhával, nappalival, fürdõszobával és terasszal rendelkeznek. Felszerelésükhöz 4 fõ részére konyhai eszközök, edényzet, valamint hûtõszekrény, színes televízió (satelit), telefon, rádió és bútorszéf tartozik.
A fürdõszobás, kétágyas (pótágyazható) és franciaágyas szobák szintén mindegyike légkondicionált, színes televízióval (satelit), minibárral, telefonnal, rádióval, bútorszéffel felszerelt.
A lakosztályok felszereltsége megegyezik a kétágyas szobákéval, de nappalival és terasszal, illetve a fürdõszobában sarokkáddal kerültek kialakításra; ideális szálláslehetõséget biztosítanak üzletemberek számára is.
Szállodánk kiváló technikai felszereltség mellett, messzemenõ rugalmassággal biztosít lehetõséget csapatépítõ tréningek, céges rendezvények és üzleti megbeszélések rendezésére. Konferenciatermünk (60 nm) és szekciótermeink (16 nm és 20 nm) teljeskörûen felszereltek (projektor, írásvetítõ, Flip-chart tábla). Igény esetén 90 nm alapterületû éttermünket biztosítjuk közös zártkörû étkezésre, konferenciára. Tréning wellnesszel kiegészítve?
A fürdõ a gyógyulást keresõk mellett a kikapcsolódást, strandolást szeretõknek is remek lehetõségeket kínál: hullámmedence, Európa elsõ és leghosszabb 2 pályás ponyvacsúszdája, úszóemedence, gyermekmedence, élménymedence csúszdákkal, hátdögönyözõvel, vizes várral, labirintusokkal, bástyákkal.
Próbáljameg egy kicsit ellazítani magát, pattanjon kerékpárra, fedezze fel a környéket vagy egyszerûen csak vegyen elõ egy könyvet a télikertben, a grillteraszon. Meglátja, jót fog tenni! Az aktív kikapcsolódást kedvelõknek ajánljuk salakos teniszpályánkat vagy automata bowlingunkat (2 pálya).
Acserkeszõlõi Gyógy- és Strandfürdõ 2300 méter mélyrõl feltörõ 82 °C-os víze jódos, alkálikloridos és hidrogénkarbonátos hévíz, amely mozgásszervi, reumatikus betegségek és nõgyógyászati gyulladások utókezelésére is alkalmas. Ivókúrára is sikeresen alkalmazható, akut és krónikus gyomor- és epebántalmaknál, valamint bronhitis esetén. A fürdõben teljes körûen felszerelt gyógyrészleg (gyógymedence, szénsvas fürdõ, iszappakolás, súlyfürdõ, vízalatti sugármasszázs, gyógytorna, elektromos kádfürdõ, négyrekeszes galvánkád, elektroterápia, fizioterápia, természetgyógyászati kezelések, reumatológiai és urulógiai szakrendelés), várja a gyógyulni vágyókat, szállodánk pedig természetesen gondoskodik a az Önök kényelmérõl! A gyógyfürdõben szabadtéri- és fedett gyógymedencék és az új fedett 270 nm felületû gyógyvizes medence (hátdögönyözõ, ülõpados pezsgõfürdõvel, talpmasszírozó gejzírképzõ élményelemekkel) áll télen-nyáron a vendégek rendelkezésére.

Szállodánk legújabb szolgáltatása a fogászati ellátás. A páciensek itt megtapasztalhatják az orvosok, asszisztensek megbízható és minõségi munkáján kívül a figyelmes, emberközpontú betegellátást és vendéglátást is. A fogorvosi rendelõ és a fogtechnikai laboratórium technikailag a legmodernebb eszközökkel vannak felszerelve.

Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!
Budapest
1107 Szállás u. 7.

Telefon: 70/337-3453
Telefon: 4318733

Nincs fotó

Pest / Nagykőrös
2750 Széchenyi tér 1.


Cégleírás:
A KEVECOM Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő tevékenysége a számítástechnikai, távközlési és informatikai eszközök, rendszerek kereskedelme, üzemeltetése és szervizelése. Az alaptevékenységen kívül a későbbi profilbővítés során bekerült a portfólióba a biztonságtechnika és az épületklimatizálás.
Nincs fotó

Budapest
1075 Wesselényi u. 34.

Telefon: 266-6677
Budapest
1075 Wesselényi utca 34

Telefon: Telefon: 266-6677

Cégleírás:
Cégünk régiségkereskedéssel foglalkozik.

Tevékenységek:

Régiség
Régiség adásvétel Régiség értékbecslés
Régiségbolt Régiségkereskedés

Telefon: 266-6677Nincs fotó

Budapest
1081 Vay Ádám utca 8. - a Népszínház utcai kereszteződés, bejárat az Alföldi utca felől

Telefon: 313-8055
Telefon: 391-0499
E-mail: info@kekvill.hu

Cégleírás:

TAKIBO TELEKOMMUNIKÁCIÓS SZAKÜZLET
A Kék Villám Kft. 1991-ben alakult, telekomunikációs üzletágban dolgozó cég.Ezen belül kereskedelemmel és szolgáltatással is foglalkozunk.
Nyitvatartás: Hétfő-Csütörtök 9:30-15:30, Péntek 9:30-13:30
1989. óta Budapesten a Népszínház utca sarkán van, ingyenes parkolási lehetőséggel.
Termékeink jelentős részét hosszú évek óta megbízható, ISO 9002 minősítéssel rendelkező külföldi gyártó partnereinktől közvetlenül importáljuk.
Főbb tevékenységi köreink:- Telefon- és Category 5, 5+, 6, 7 hálózatok szerelési anyagainak
kábelek, csatlakozók és egyéb kiegészítők nagy- es kiskereskedelme
/RIT, Quante, Telebox, ACOME, CABLE MASTER, IBOCO
és egyéb kiváló minőségű termékek/


- Konfekcionált optikai-, struktúrált- és telefon patch kábelek
importja, gyártása, kis- és nagykereskedelme


- Telefon és struktúrált Category 5 hálózatok
telefon- és díjszámláló rendszerek
szerelése és üzembe helyezése


- Telefon, telefax és üzenetrögzítő készülékek, valamint
házi és irodai telefonközpontok, ISDN kisközpontok
kis- és nagykereskedelme


- Szünetmentes tápegységek, valamint aktív elemek forgalmazása


Nincs fotó
Zala / Nagykanizsa
8800 Kórház u. 12.

Telefon: 93/537-500
Fax: 93/537-509
E-mail: mtel@axelero.hu

Cégleírás:
Cégünk a távközlés- és az irodatechnika területén tevékenykedik.
Nincs fotó

Budapest
1013 Krisztina tér 2.

Telefon: 487-4700
E-mail: fibernet@fibernet.hu

Cégleírás:
A FiberNet Kommunikációs Rt. azzal a céllal jött létre, hogy mint nagy, országos kábeloperátor legyen jelen a magyar piacon és nyújtson az előfizetők számára korszerű szolgáltatásokat, elsősorban kábeltelevíziós programcsomagok felajánlásával, Internet hozzáférhetőség és széles sávú adatátvitel, mint pl. felügyeleti rendszerek (tűz- és betörésvédelem, orvos riasztás) megteremtésével, valamint kábeltelefonálás lehetőségének kialakításával.
Nincs fotó


1
|
|
|
|
|
|
|
|
|default box content

default box content

default box content

default box content

default box content