Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

teherautó-felépítmény

kifejezésre
1

Teherautó-felépítmény keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Agrogép Gépgyártó Kft.

  Agrogép Gépgyártó Kft. - Teherautó-felépítmény - Tudakozó.hu Agrogép Gépgyártó Kft. - Teherautó-felépítmény - Tudakozó.hu Agrogép Gépgyártó Kft. - Teherautó-felépítmény - Tudakozó.hu Agrogép Gépgyártó Kft. - Teherautó-felépítmény - Tudakozó.hu Agrogép Gépgyártó Kft. - Teherautó-felépítmény - Tudakozó.hu Agrogép Gépgyártó Kft. - Teherautó-felépítmény - Tudakozó.hu Agrogép Gépgyártó Kft. - Teherautó-felépítmény - Tudakozó.hu

  4461 Nyírtelek, Petőfi u. 3.

  Az AGROGÉP Gépgyártó Kft., illetve jogelődei több mint 40 éve foglalkoznak mezőgazdasági gép- és járműgyártással. Kezdeti időszakban gépállomásként, később Mezőgép leányvállalat, majd mint önálló vállalat működött. 1992-től az AGROGÉP KFT. 100 %-ban német tulajdonba került és a SPERBER Csoport tagja lett.Több évtizedes múltra tekintünk vissza a mezőgazdasági szállító járművek (traktorvontatású szippantó tartálykocsik, pótkocsik, takarmányszállító tartálykocsik), tervezésében és gyártásában, de már több mint...


  Részletek
 • 2. Thermosol Kft.

  1173 Budapest, Rákosmezei út 7.

  Ha az igénye szigetelt felépítmény, vagy ha dobozos autóját kell utólag szigetelni, akkor az Ön partnere a Thermosol Kft.


  Részletek
 • 3. Nissan Balogh

  3529 Miskolc, Középszer 98.

  Cégünk széleskörű tevékenységet folytat a gépjárműkereskedelem és szervizelés területén.


  Részletek
 • 4. Tehergépjármű Felépítménygyártó Kft.

  3200 Gyöngyös, Szent Bertalan út 2.

  Teljeskörű autófelépítmény gyártása, javítása a fő profilunk. Ponyvakészítés, javítás is a tevékenységeink közé tartozik..


  Részletek
 • 5. HK-ROY KFT.

  6200 Kiskőrös, Izsáki út 8/b

  Cégünk családi vállalkozás, 1993-ban alapítottuk. Gépjárműfelépítmény gyártó üzemünk 2000 m2 alapterületű csarnokkal rendelkezik.


  Részletek
 • 6. Humanex-TECH Kft.

  1114 Budapest, Bartók Béla u. 19. III/26.

  Többéves, sikeres tevékenységünk eredményeként cégünk mára nemzetközi mértékkel is mérhető, ügyfélcentrikusan gondolkodó, rugalmas, a piaci igényekhez minden tekintetben alkalmazkodni képes társasággá nőtte ki magát.


  Részletek
 • 7. Tóth Kálmán Mérnöki Iroda

  9000 Győr, Pf. 866.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak