Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

25 db találat

technikusképzés

kifejezésre
1 | 2 | 3

Technikusképzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

  Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - Technikusképzés - Tudakozó.hu Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - Technikusképzés - Tudakozó.hu Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - Technikusképzés - Tudakozó.hu Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - Technikusképzés - Tudakozó.hu Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - Technikusképzés - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.lukacs-gyor.sulinet.hu

  A Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Északnyugat-Dunántúl egyik legjelentosebb fémipari jellegu szakképzést folytató intézménye, ahol jelenleg 1500 diák tanul. Iskolánk több, mint 50 éves fennállása alatt mintegy 20.000 szakmunkást adott Gyor városának, ill. a régiónak. A középfokú szakképzés két nagy ága, a szakiskolai és a szakközépiskolai egyaránt megtalálható iskolánkban. Jelenleg intézményünkben három egymástól elkülönülo tagozat muködik:
  Szakiskolai tagozat
  Szakközépiskolai tagozat
  Felnottképzési tagozat
  Az iskola képzési rendszere lehetoséget biztosít az egyes képzési formák közötti kölcsönös átjárhatóságra. A képzés központi kerettanterv alapján történik.
  Az iskolánk az Autopolis szakképző iskola partnere.

 • 2. Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola

  Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.gr-szechenyi.hu

  Az iskola alapításának körülményei két szálon közelíthetőek meg. Az egyik szál az iskola létesítésének helyéhez vezet. A Népjóléti Minisztérium 1919.október hó 4-én helyezte át a Sátoraljaújhelyi Rokkantiskolát és Rokkantutókezelő Intézetet Székesfehérvárra, a Budai út 13. (akkori számozás szerint 25.) szám alatti telektömbre, mely akkor még jobbadán búzaföld volt. Itt működött az intézet 1922. februárjáig, amikor a minisztérium hadiárva intézetté alakította, és mint ilyen működött a Népjóléti Minisztérium fennhatósága alatt 1932. június 30-ig.

  Közben 1928-30 között felépültek a barakkok helyén a mai épületek. A hadiárva-intézet 1935. július 1 -jével a Belügyminisztérium főhatósága alá került, majd 1935 július 1-jével megszűnt, illetve átalakult az Állami Gyermekvédelem Ipari Iskolájává. 1936. június 30-án az intézmény a Vallás- és Közoktatásügyi Minisztérium hatáskörébe került

 • 3. Építőipari és Díszítőművészeti Szakképző Iskola

  Építőipari és Díszítőművészeti Szakképző Iskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu Építőipari és Díszítőművészeti Szakképző Iskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu Építőipari és Díszítőművészeti Szakképző Iskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.edisz.sulinet.hu

  Kezünk nyomán épül, szépül az ország!
  Iskolánk, az Építőipari és Díszítőművészeti Szakképző Iskola, a főváros egyik legnagyobb középfokú oktatási intézménye, melynek tevékenysége az építőipari szakképzés területén szinte egyedülállóan sokrétű.
  Iskolánkat 1958-ban alapította a volt Munkaügyi Minisztérium, valamint az Építésügyi Minisztérium. A képzés az első tanévben hat szakmában tíz osztállyal, 350 tanulóval indult. 17 fős tanári és 20 fős szakoktatói gárda biztosította a diákok képzését. Harminc év múlva már 16 szakma 96 osztályt képező 3165 főnyi tanulóját 165 iskolai állományú pedagógus és 124 fő vállalati állományú szakoktató nevelte-oktatta választott szakmájára.
  A szakiskolában az OKJ képzés területén tizenkét szakmában szerezhetnek szakképesítést tanulóink, akik szakmával már rendelkeznek és a 9 -10 osztályt elvégezték a szakiskolában, lehetőségük van három éves szakközépiskolai képzés keretében az érettségi bizonyítvány megszerzésére is.
  Tanműhelyünk címe:
  1144 Budapest Öv utca 31-33.
  Tel:222-5612

 • 4. Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakképző Iskola

  Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakképző Iskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakképző Iskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakképző Iskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakképző Iskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakképző Iskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakképző Iskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://server.csonka-szeged.sulinet.hu

  Iskolánk műszaki szakképzést folytat.

 • 5. Séf Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

  Séf Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakképző Iskola - Technikusképzés - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://sef.hu

  Iskolánk felvételt hirdet a vendéglátóipari, kereskedelmi és idegenforgalmi szakmák után érdeklődő, 8-10 osztályt végzett és érettségi vizsgával rendelkező tanulók számára.

 • 6. Puskás Tivadar Távközlési Technikum

  Puskás Tivadar Távközlési Technikum - Technikusképzés - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.puskas.hu

  A Puskás Tivadar Távközlési Technikum a Magyar Királyi Posta által 1912-ben alapított Műszerész Tanonciskolából nőtt mára az ország legjelentősebb középfokú távközlési intézményévé.

  Az iskola rendeltetése:
  - a gyengeáramú elektrotechnikában jártas,
  - műhelygyakorlattal rendelkező,
  - a távközlés különleges műszaki berendezéseinek karbantartásához, szereléséhez értő műszerészek képzése.


  Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

 • 7. Boronkay György Műszaki Középiskola, Gimnázium és Kollégium

  Weboldal: http://boronkay.vac.hu

  Az iskola fennállása óta közel 200 pedagógus segítette a növendékek felsofokú tanulmányokra való felkészülését, technikussá válását és muvelt állampolgárrá nevelését. Az iskola alapítása óta eltelt több mint fél évszázad alatt az intézményben megteremtodtek a gép, elektronikai, számítástechnikai, muszeripari technikus-képzés tárgyi és személyi feltételei, képzési hagyományai és sokágú kapcsolatai. Az iskolára mindvégig a társadalmi és gazdasági környezethez, a gyorsan változó gazdaság és munkaeropiac igényeihez való rugalmas alkalmazkodás, a nyitottság, a gazdálkodókkal való aktív és sokoldalú együttmuködés volt a jellemző. Az intézmény erre a széles bázisra építve, a hagyományokból táplálkozva teljesíti feladatait, végzi eredményesen oktató-nevelomunkáját, teljesíti közoktatáspolitikai feladatait.

 • 8. Arany János Épületgépészeti Szakközépiskola és Szakiskola

  Weboldal: http://www.arany-epuletgepesz.sulinet.hu/

  Iskolánk az elsők között létrehozott Észak Pesti Térségi Integrált Szakképző Központ tagiskolája.
  A hatékony magasszintű szakképzés, ezen modellje lehetőséget biztosít iskolánknak, a gazdaság igényeit is figyelembevevő, hosszútávú eredményes működésére.
  Iskolánk rendkívül sok variációban kínál továbbtanulási lehetőséget az általános iskolások, a végzett szakmunkások és a felnőtt dolgozók részére akár újabb szakma szerzése, akár az érettségi letétele vagy a technikusképesítés megszerzése érdekében.

 • 9. Jáky József Műszaki Szakközépiskola

  Weboldal: http://www.jaky.hu

  Intézményünk műszaki szakközépiskola. Célunk: tanulóink felkészítése az érettségire, a szakképző évfolyamokon OKJ szerinti szakképesítés megszerzése, valamint a felsőoktatásban való továbbtanulásra.

 • 10. Árpád Szakképző Iskola és Kollégium Szent István Szakképző Iskolája

  Weboldal: http://www.sztistvan.hu

  Pályaválasztási rendezvény időpontja (nyílt nap):
  -2008. december 12. 9 óra

  Induló képzési formák*:
  I. Szakközépiskola:
  Négyéves képzés, évente 4 osztály indul, jelentkezni lehet a 8. osztály befejezése után. Az érettségire felkészítő osztályaink célja, hogy tanulóink megszerezzék az általános műveltséget. A szakmai orientációs és a szakmai alapozó tantárgyak lehetővé teszik, hogy érettségi után az adott szakirány OKJ évfolyamain könnyebben elsajátítsák az ismereteket. Választható idegen nyelvek: angol, német, francia.
  Érettségi bizonyítvány megszerzését biztosítjuk 1 osztály indításával azoknak, akik szakmunkás végzettséggel, vagy 10. osztály elvégzését tanúsító bizonyítvánnyal rendelkeznek ill. nem töltötték be a 21. életévüket. Egy idegen nyelv kötelező érettségi tárgy.
  II. Szakiskola:
  1.FSZ képzés:
  Kétéves képzés, évente 2 osztály indul, jelentkezni lehet sikeres érettségi bizonyítvány birtokában ill. be nem töltött 21. életévvel. Képzéseinket főiskolákkal együtt indítjuk. Az itt szerzett ismeretek egy részét a főiskola beszámítja a képzése során.
  2.szakképzés:
  A választott szakmától függően 2-3 éves képzés, 7 szakma közül lehet választani, jelentkezni 8. osztály után illetve, a 10. osztály után lehet. A nyolcadik osztály elvégzése után jelentkezők - a szakmák többségében - a 9-10. osztályt iskolánkban végzik el és a közismereti tárgyak tanulása mellett szakmai alapozást is kapnak. Néhány szakma (pl.: lótenyésztő, húsipari termékgyártó) esetén a nyolcadik osztály elvégzése és betöltött 16. év után a szakmai képzés azonnal megkezdhető.

  Iskolarendszerű képzés:

  I. Szakközépiskolai képzés

  1. Mezőgazdasági szakmacsoport:
  kimenetelének típusa : érettségi,
  időtartam: 4 év
  jelentkezés feltétele: 8 általános
  jelentkezés határideje: 2009.02.20

  2. Mezőgazdasági szakmacsoport (erdész technikus szakirány)
  kimenetelének típusa : érettségi,
  időtartam: 4 év
  jelentkezés feltétele: 8 általános
  jelentkezés határideje: 2009.02.20

  3. Élelmiszeripari szakmacsoport
  kimenetelének típusa : érettségi,
  időtartam: 4 év
  jelentkezés feltétele: 8 általános
  jelentkezés határideje: 2009.02.20

  II.1. FSZ képzés

  1.Agrármenedzser asszisztens Mg. menedzsera
  kimenetelének típusa : OKJ 556210100105505
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: érettségi
  jelentkezés határideje: 2009.05.31. Pót:08.15

  2.Agrármenedzser asszisztens Élip.menedzser
  kimenetelének típusa : OKJ 556210100105503
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: érettségi
  jelentkezés határideje: 2009.05.31. Pót:08.15


  3.Agrártechnológus Hulladékg.techn
  kimenetelének típusa : OKJ 556210200105503
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: érettségi
  jelentkezés határideje: 2009.05.31. Pót:08.15

  II.2. Szakképzés

  1.Lótartó- és lótenyésztő
  kimenetelének típusa : OKJ 31621040000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 10 osztály v. 8 ált. és betöltött. 16. életév
  jelentkezés határideje: 2009.02.20

  2.Pék
  kimenetelének típusa : OKJ 33541040000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 10 osztály
  jelentkezés határideje: 2009.02.20

  3.Pék-cukrász
  kimenetelének típusa : OKJ 33541051000
  időtartam: 3 év
  jelentkezés feltétele: 10 osztály
  jelentkezés határideje: 2009.02.20

  4.Molnár
  kimenetelének típusa :OKJ 333541030000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 10 osztály
  jelentkezés határideje: 2009.02.20

  5.Húsipari termékgyártó
  kimenetelének típusa :OKJ 31541011000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 10 osztály v. 8 ált. és betöltött. 16. életév
  jelentkezés határideje: 2009.02.20


  6.Édesipari termékgyártó
  kimenetelének típusa :OKJ 33541010000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 10 osztály
  jelentkezés határideje: 2009.02.20

  7.Tejtermékgyártó
  kimenetelének típusa :OKJ 33541071000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 10 osztály
  jelentkezés határideje: 2009.02.20

  Felvételi:
  Szakközépiskolai évfolyamokon az országos közös írásbeli eredménye alapján történik. Szakképző évfolyamokon nincsen, a diákokat túljelentkezés esetén az általános iskolai eredményeik alapján rangsoroljuk.

  Iskolánk :
  Intézményünk 1938-ban alapíttatott Székesfehérvár Magyar Királyi Szent István Középfokú Gazdasági Tanintézet és Mezőgazdasági Szaktanácsadó Állomás néven Az iskola céljaként megfelelő szakképzés nyújtását jelölte meg általános műveltség biztosítása mellett. 1968-69-ben került iskolánkhoz a Malomipari és Sütőipari Szakmunkásképző Intézet, valamint beindult az élelmiszeripari szakközépiskolai képzés is, ezzel kialakult az iskola mai profilja. Intézményünk Fejér megye egyik legnagyobb létszámú középfokú iskolája.

  III. Felnőttképzés
  Iskolánk 2001. óta felnőttképzési intézmény, ahol az iskola képzési profiljának megfelelő szakmákban végzünk felnőttképzést és vizsgaszervezést.

  1.Gazda
  kimenetelének típusa :OKJ 33631021000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 8 általános
  jelentkezés határideje: 2009.08.31
  képzési költség (ezer Ft): 150

  2.Mezőgazdasági technikus
  kimenetelének típusa :OKJ 546210200105402
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: érettségi
  jelentkezés határideje: 2009.08.31
  képzési költség (ezer Ft): 200


  3.Állategészségügyi technikus
  kimenetelének típusa :OKJ 5462103001054010
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: érettségi
  jelentkezés határideje: 2009.08.31
  képzési költség (ezer Ft): 200

  4.Állattenyésztő technikus
  kimenetelének típusa :546210300105402
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: érettségi
  jelentkezés határideje: 2009.08.31
  képzési költség (ezer Ft): 200

  5.Számítástechnikai képesítések (ECDL)
  kimenetelének típusa :00460010
  időtartam: 1 év
  jelentkezés feltétele: 8 általános
  jelentkezés határideje: folyamatos
  képzési költség (ezer Ft): 150

  1.Lótartó- és lótenyésztő
  kimenetelének típusa :OKJ 31621040000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 8 általános
  jelentkezés határideje: 2009.08.31

  2.Pék
  kimenetelének típusa :OKJ 33541040000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 8 általános
  jelentkezés határideje: 2009.08.31

  3.Molnár
  kimenetelének típusa :OKJ 333541030000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 8 általános
  jelentkezés határideje: 2009.08.31

  4.Húsipari termékgyártó
  kimenetelének típusa :OKJ 31541011000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 8 általános
  jelentkezés határideje: 2009.08.31

  4.Édesipari termékgyártó
  kimenetelének típusa :OKJ 33541010000
  időtartam: 2 év
  jelentkezés feltétele: 8 általános
  jelentkezés határideje: 2009.08.31

Kapcsolódó kulcsszavak