Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

71 db találat

tankönyv

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Tankönyv keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gyomai Kner Nyomda Zrt.

  Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Tankönyv - Tudakozó.hu Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Tankönyv - Tudakozó.hu Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Tankönyv - Tudakozó.hu Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Tankönyv - Tudakozó.hu Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Tankönyv - Tudakozó.hu Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Tankönyv - Tudakozó.hu

  5500 Gyomaendrőd, Kossuth u. 10-12.

  Cégünk a nyomdaipar területén tevékenykedik.
  A gyomai nyomdaalapító családneve a XIX. század vége óta összeforrt a szép könyvvel és a minőséggel. Kner Izidor fia, Imre már nemcsak nyomdász volt, hanem igazi könyvművész is. A barokk, majd a klasszicista magyar tipográfia egyik megteremtőjeként tartják számon. Gyoma a két háború között olyan szellemi műhely volt, ahol alkotóként megfordult a magyar irodalom és grafikai élet színe-java.
  A Gyomai Kner Nyomda Zrt. jelenleg magas műveleti igényű keménytáblás és...


  Részletek
 • 2. Épületgépészet Kiadó Kft.

  Épületgépészet Kiadó Kft. - Tankönyv - Tudakozó.hu Épületgépészet Kiadó Kft. - Tankönyv - Tudakozó.hu

  1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3. T épület 12

  A Magyar Épületgépészeti Szaklap kiadója, mely tavaly ünneplte 50. évfordulóját. Szakkönyveink: Épületgépészet 2000 I. Alapismeretek, Épületgépészet 2000 II. Fűtéstechnika.


  Részletek
 • 3. Regia Rex Nyomdaipari Kft.

  Regia Rex Nyomdaipari Kft. - Tankönyv - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Zsurló u.

  A Regia Rex Nyomdaipari Kft. belföldi magánszemélyek közreműködésével 1992-ben alakult. Íves ofszet nyomtatással foglalkozunk. Nyomdánk vezetése kezdettől fogva a minőségi munkák gyártására törekedett. Az eredményes működés alapfeltételének a magas technológia és a jól képzett szakembergárda hatékony együttműködését tekintettük. A Regia Rex nyomdában mindkét feltételt megteremtettük, ezt igazolja forgalmunk folyamatos emelkedése, és állandó, visszatérő megrendelőink számának növekedése. Gépparkunk bővült eg...


  Részletek
 • 4. KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.

  KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. - Tankönyv - Tudakozó.hu KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. - Tankönyv - Tudakozó.hu KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. - Tankönyv - Tudakozó.hu KIT - Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. - Tankönyv - Tudakozó.hu

  1077 Budapest, Rózsa u. 4-6. fsz 3.

  A Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. közel 30 éve prominens szereplője az oktatási piacnak. Fő tevékenysége az iskolarendszeren kívüli közép- és felsőfokú szakemberképzés, kiemelten a kereskedelem, a vendéglátás és az idegenforgalom területén.


  Részletek
 • 5. Szekszárdi Nyomda Kft.

  Szekszárdi Nyomda Kft. - Tankönyv - Tudakozó.hu

  7100 Szekszárd, Széchenyi u. 46.

  Szekszárdi Nyomda Kft. régóta szolgálja a magyar könyvnyomtatást idehaza és határainkon túl minden megrendelője nagy megelégedésére. A könyv- és naptárgyártáson túl egyedi nyomtatványokat színes prospektusokat, meghívókat, üdvözlőket, kis és nagy példányszámú kiadványokat egyaránt készít. Nyomdánk ISO 9002:2001 és ISO 14001:1997 minősítéssel működik.


  Részletek
 • 6. KJK- Kerszöv Jogi és Üzleti Kiadó

  KJK- Kerszöv Jogi és Üzleti Kiadó - Tankönyv - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 21-35.

  A KJK-KERSZÖV Jogi és Üzleti Kiadó Kft. szakterületein Magyarország piacvezető információszolgáltatója, a Wolters Kluwer (WK) amszterdami központú multinacionális szakkiadói csoport tagja. Cégünk a Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó (KJK) és a KERSZÖV Computer Kft. 1998. októberi egyesülésével jött létre. Közgazdasági és jogi kiadványokat forgalmazunk.


  Részletek
 • 7. OKTKER Kft.

  OKTKER Kft. - Tankönyv - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Bartók Béla út 12.

  Az OKTKER Kft. 1994-ben alakult. Tankönyveket, oktatást segítő kiadványokat, magyar és német nyelvű újságokat forgalmazunk, továbbá a Munkaügyi Központ által is támogatott felnőttképzést folytatunk.


  Részletek
 • 8. Anima Könyvesbolt

  Anima Könyvesbolt - Tankönyv - Tudakozó.hu

  1081 Budapest, Népszínház u. 29.

  A jó könyvnek lelke van...


  Virtuális könyvesbolt:
  http://www.pult.hu

  Boltjaink

  Pest
  Anima - Arany
  Budapest, V. ker., Arany János utcai metróállomás
  Telefon: (70) 370-8763
  Anima - Népszínház
  Budapest, VIII. ker., Népszínház u. 17.
  Telefon: 303-1428
  Anima - Ecseri pavilon
  Budapest, IX. ker., Ecseri úti metróállomás
  Telefon: 280-3270
  Anima - Mex könyvesbolt
  Budapest, XIV. ker., Mexikói úti metróvégállomás
  Telefon: 220-9995
  Anima - Köki könyvesbolt
  Budapest, XIX. ker., Kőbá...


  Részletek
 • 9. TANKÖNYVMESTER KIADÓ Kft.

  TANKÖNYVMESTER KIADÓ Kft. - Tankönyv - Tudakozó.hu

  1143 Budapest, Szobránc u. 6-8.

  A Tankönyvmester Kiadó 1998. februárjában alakult, tulajdonosa a nagy piaci tapasztalatokkal rendelkező Nemzeti Tankönyvkiadó Rt. és a szakmai tankönyvkiadásban nagy tapasztalatokkal rendelkező Könyvmester 2002 Kft.

  A Tankönyvmester Kiadó célja új szemléletű szakmai tankönyvcsaládok kifejlesztése. Az új fejlesztésű tankönyvek nagyrészt az OKJ követelményeihez illeszkednek, de az egyes szakterületek súlyozása a mai kor szakmai színvonalához, ill. az aktuális munkaerőpiac, az EU-csatlakozás és esetenként ...


  Részletek
 • 10. Kultúrális Eszperantó Szövetség

  Kultúrális Eszperantó Szövetség - Tankönyv - Tudakozó.hu

  1193 Budapest, Leiningen u. 4.

  Az eszperantó nyelvet beszélőket igyekszünk összefogni és segíteni


  Részletek