Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

tanúsítás

kifejezésre
1 | 2

Tanúsítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szenzor-Metrológia Metrológiai Tanácsadó és Tanusító Kft.

  Szenzor-Metrológia Metrológiai Tanácsadó és Tanusító Kft. - Tanúsítás - Tudakozó.hu Szenzor-Metrológia Metrológiai Tanácsadó és Tanusító Kft. - Tanúsítás - Tudakozó.hu

  1025 Budapest, Napsugár u. 4.

  A SZENZOR-METROLÓGIA Metrológiai Tanácsadó és Tanúsító Kft.-t 1997-ben alakítottuk a metrológiai ismeretek terjesztése céljából. A metrológia méréstan, vagy méréstudomány. Elveinek, módszereinek és normáinak tudatos és következetes alkalmazása biztosítja a mérési eredmények széles körű felhasználhatóságát, illetve kölcsönös elfogadhatóságát. A hazai szervezetek versenyképességének növeléséhez tiszta forrásból származó metrológiai és ehhez kapcsolódó minőségirányítási ismeretekkel kívánunk hozzájárulni....


  Részletek
 • 2. Magyar Iparszövetség Oktatási és Szolgáltató Központ Kft.

  Magyar Iparszövetség Oktatási és Szolgáltató Központ Kft. - Tanúsítás - Tudakozó.hu

  1139 Budapest, Hajdú u.18-24.

  A Magyar Iparszövetség Oktatási Központ immár 25 éves múltra tekint vissza, jogelődje az OKISZ Oktatási és Továbbképző Központ 1977-ben alakult.
  A Magyar Iparszövetség Oktatási Központ a hazai oktatási vállalkozások között az elsőként építette ki és működteti a minőségbiztosítási rendszert, illetve rendelkezik ISO 9001-es minősítéssel. A tanúsítás kiterjed az iskolarendszeren kívüli tanfolyami képzésre, a szakmai vizsgáztatásra és az iskolarendszerű középfokú oktatásra egyaránt. Az intézmény 8 vidéki város...


  Részletek
 • 3. DEKRA Certification Kft.

  DEKRA Certification Kft. - Tanúsítás - Tudakozó.hu

  1118 Budapest, Pannonhalmi út 14.

  A Decra minősítést az Unió összes országában elfogadják. Az európai országokon kívül nemzetközi minősítésünket további 15 országban fogadják el. Anyavállalatunk Németországban található.


  Részletek
 • 4. Bureau Veritas Magyarország Kft.

  1119 Budapest, Vahot u. 6.

  A Bureau Veritas 1922 óta van jelen Magyarországon, alapvető tevékenysége a szabványoknak való megfelelés vizsgálata, tanúsítása és ellenőrzése termékek, rendszerek és projektek vonatkozásában.
  Nemzetközi hálózatunk 140 országban, 600 irodával és laboratóriummal, több mint 20000 munkatárssal dolgozik. A mintegy 180 éves múlttal rendelkező Bureau Veritas világszerte széleskörű szolgáltatásokat kínál a tanúsítás, megfelelőség-igazolás, tanácsadás és képzés területén.
  Ügyfeleinknek testreszabott megoldásoka...


  Részletek
 • 5. AIB-Vinçotte Hungary Kft.

  1043 Budapest, Semsey Andor u.25

  Az AIB-VINÇOTTE Hungary fő tevékenysége menedzsment rendszerek tanúsítása, pl: ISO 9001:2000 ISO/TS 16949, VDA 6.1, QS-9000, ISO 14001, HACCP.


  Részletek
 • 6. Mertcontrol Rt.

  1095 Budapest, Kvassay u 1/c.

  Minőségellenőrzés, minőségbiztosítási rendszerek kiépítése ISO 9000, ISO 14000, HACCP szabványok szerint, mennyiségellenőrzés. Laboratóriumi vizsgálatok: gabonafélék, élelmiszerek, vegyipari termékek, petrolkémiai termékek, híradástechnikai cikkek, gépek, emelőberendezések, targoncák, munkavédelmi vizsgálatok, EMC tesztek, EU direktívák szerinti vizsgálatok. Független szakértői szolgáltatás.


  Részletek
 • 7. Expanzió Humán Tanácsadó Kft.

  1053 Budapest, Fejér György u. 10.

  Az Expanzió Humán Tanácsadó a közép-európai demokratikus átalakulásban született oktatási tanácsadó, szervezetfejlesztő és minőségbiztosító cég. Küldetése, hogy jobbító szakmaisága minden hazai és közép-európai szervezetben jelen legyen, ahol oktatás és tanulás folyik.


  Részletek
 • 8. Eurocert Minősítő és Tanúsító Kft.

  1102 Budapest, Kőrösi Csoma S. sétány 4.

  Cégünk tevékenysége: környezeti menedzsment rendszerek és minőségügyi menedzsment rendszerek tanúsítása; környezeti, minőségi, munkabiztonsági, stb. állapot auditálása.


  Részletek
 • 9. CIS Hungária Kft.

  CIS Hungária Kft. - Tanúsítás - Tudakozó.hu

  1112 Budapest, Kapolcs u. 2.

  Az egész világon érezhető fellendülés elérte Magyarországot

  Világszerte fellendülést él meg az információ biztonság egész területe. Az elektronikus kereskedelem, az ipari kémkedés, globális vírustámadások, vagy éppen az olyan nemzetközi katasztrófák, mint a New York-i Világkereskedelmi Központ esetében drámaian egyértelművé tették a magas színvonalú információ védelmi menedzsment rendszerek (Information Security Management System ? ISMS) szükségességét. Ez azonban a legtöbb vállalkozás számára szemléletb...


  Részletek
 • 10. Inmax Kft.

  1214 Budapest, Csikó stny. 3.

  Cégünk a minőségbiztosítás területén tevékenykedik.


  Részletek