Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

tanúsítás előkészítése

kifejezésre
1

Tanúsítás előkészítése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Qualimed-IL Kft.

  4024 Debrecen, Kossuth u. 42.

  Cégünk 1998 óta foglalkozik vezetési és minőségügyi tanácsadással. A QUALIMED-IL Fejlesztő Iroda Kft. 100%-os magyar, magántulajdonban lévő vállalkozás. Fő tevékenysége irányítási rendszerek kiépítése, minőségi díjra való felkészítés, stratégiai tervezés, humán erőforrás fejlesztés. 1989 óta szervezünk minőségi, -TQM, -kiválósági konferenciákat, s végzünk képzéseket, bonyolítunk szakmai tréningeket.


  Részletek
 • 2. Inmax Kft.

  1214 Budapest, Csikó stny. 3.

  Cégünk a minőségbiztosítás területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. SGS Hungária Kft.

  1124 Budapest, Sirály u. 4.

  Cégünk minőségellenőrzéssel foglalkozik.
  Az SGS Hungária Kft., az SGS Csoport leányvállalata, 1991 óta működik Magyarországon. Létrehozásának fő célja az volt, hogy az SGS Csoport által világszerte nyújtott speciális, széleskörű és magas színvonalú szolgáltatásokat Magyarországon is felajánlhassa és hozzáférhetővé tegye., Az SGS Csoport (Société Générale de Surveillance) a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete. Több mint 140 országban mintegy 43 000 jól képzett alkalmazott 365 labo...


  Részletek
 • 4. Bufami Bt.

  1116 Budapest, Fenyő u. 3.

  Faipari szaktanácsadás - Bufami Bt. Bútor, faipari, minőségügyi, gyártmányfejlesztő Bt.


  Részletek
 • 5. KOM-Zert Kft.

  1118 Budapest, Gombócz Zoltán utca 8/B


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak