Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

takarmánykeverés

kifejezésre
1 | 2

Takarmánykeverés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ZALA-CEREÁLIA KFT.

  ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés - Tudakozó.hu

  8790 Zalaszentgrót, Nyár u. 1

  A Zala folyó mindkét partján a XVII. században több mint 50 kisebb-nagyobb vízimalom szolgálta a környezetében élőket, köztük a tüskeszentpéteri. A háborúk alatt, mint az utánpótlás fontos elemét védelmezték. A XIX. század végén a malomipar fejlődésével kiemelkedett a többi közül. Az 1920-as évektől a bérlők segítségével technikailag is megújult, megalapozva az üzem hírnevét. Az államosítás után a Zala megyei Gabonaipar része lett.

  A Zala-Cereália Kft. 1993-ban alakult meg azzal a céllal, hogy a Zalagabo...


  Részletek
 • 2. Bartl és Társai Kft.

  8400 Ajka, Fő út 118.

  Cégünk a mezőgazdaság területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Agroprodukt Kft.

  6440 Jánoshalma, Kölcsey u. 28.

  A cég 90 egykori dolgozójával indult ez a mezőgazdasági üzem. A Kft alaptevékenysége szántóföldi növények termesztése. Ennek cégünknél már hagyományai vannak. Jó minőséget értünk el a javító hatású búza vetőmag előállításban.
  Cégünk másik fontos tevékenysége a sertés tartás. Nagy sertés tartók vagyunk, nem tartjuk véletlennek azt, hogy egyre inkább optimalizálódik a sertésállomány. A mezőgazdaság jellemzője, hogy direkt kereskedelem folytatására kényszerül.
  Nincsenek kereskedelmi egységeink, nincsenek bo...


  Részletek
 • 4. Baromfi Produkt Kft.

  7570 Barcs, Béke u. 118.

  Cégünk 1993-ban alakult családi vállalkozásként. Főleg tenyésztojás termeléssel foglalkozunk. Évente kb. 1,5 millió db tenyésztojást értékesítünk. Emellett naposcsibék értékesítésével is foglalkozunk. A kiszállítást igény szerint végezzük.


  Részletek
 • 5. Hombár Kft.

  8754 Galambok, Ady Endre utca 15.

  Cégünk a Hombár Kft. takarmánykereskedéssel, tápgyártással, bérszárítással, bértárolással foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Komplex-Farm Kft.

  7045 Györköny, Major u. 1.

  Cégünk élelmiszeriparral foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Bácska ZRt.

  6500 Baja, Bokodi út

  A besorolásnak megfelelően a legnagyobb tevékenységünk az élelmiszeripari tevékenység. Évi 2 millió nyulat vágunk le, melynek árbevétele 1,2 milliárd Ft között mozog. A házinyulat az ország teljes területéről vásároljuk fel.


  Részletek
 • 8. Halasi Csirke Kft.

  6400 Kiskunhalas, Kötönyi út 22.

  A HALASI CSIRKE KFT. 1992. júniusában alakult. 1993. január 18-án kezdte meg a baromfifeldolgozást egy 1000-1200 db/órás kapacitású üzemben. A növekvő piaci igények, valamint az előírások folyamatos változásai arra sarkallták a vezetőséget, hogy műszaki, technológiai, humán fejlesztéseket eszközöljenek a minőségre való törekvés szem előtt tartása mellett.


  Részletek
 • 9. Pellmix Kft

  7557 Barcs, Somogytarnóca, Szabadság u 64.


  Részletek
 • 10. Városföldi Agrárgazdaság Rt.

  6033 Városföld, Kisfái tanya 122.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak