Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

takarítószer

kifejezésre
1

Takarítószer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fix-Net Kft.

  2051 Biatorbágy, Tormásrét út 8.

  Cégünknél elsődleges szempont, hogy vevőink elégedettek legyenek az általunk forgalmazott berendezésekkel és szolgáltatásunkkal az eladást megelőzően és azt követően is. Ezért minden esetben törekszünk arra, hogy az esetlegesen meghibásodott berendezéseken a legrövidebb idő alatt elvégezzük a szükséges javításokat. A javítás idejére szükség esetén cseregépet biztosítunk. Az értékesítést követően vállaljuk a berendezések rendszeres karbantartását, felülvizsgálatát. Szolgáltatásunk színvonalát tükrözi többek ...


  Részletek
 • 2. 1Uno Trade Bt.

  0 , N/A

  1991 óta foglalkozunk közületek, cégek teljeskörű kiszolgálásával. Ami egy irodában vagy irodaházban szükséges lehet, azt nálunk mind megtalálja: papíráruk és írószerek, iratrendezők, irodai kisgépek, fénymásoló és nyomtató kellékanyagok, tisztító és takarítószerek, irodai-konyhai felszerelések, higiéniai eszközök és töltőanyagok Budapesten ingyenes házhozszállítással.


  Részletek
 • 3. Comfort 97 Kft.

  3300 Eger, Hild J. u. 4.

  Takarítást és ipari takarítást vállalunk, ezenkívül kerttervezés és generálkivitelezés tartozik tevékenységeink közé.


  Részletek
 • 4. B-M Clean Takarító Tisztító Kft.

  1117 Budapest, Hunyadi János út 3.

  Ipari porszívók, száraz-nedves porszívók, biztonsági porszívók, padlótisztító automaták (gyalogos kíséretű és önjáró vezetőüléses), szőnyeg és kárpittisztítók, seprőgépek (gyalogos kíséretű és önjáró vezetőüléses), magasnyomású mosók (hideg-meleg vizes), hengerkefés gépek, vezetőüléses seprőfelmosó berendezések, gőzborotva, víz alatti medencetisztító, betoncsiszoló gépek, pad-ek, pamut törlő moppok, fix és teleszkópos nyelek, portörlők, szemetesek, hulladékgyűjtő zsák, felmosóvödrök, felmosó és szervízkocsi...


  Részletek
 • 5. Debnár Judit egyéni vállalkozó

  1037 Budapest, Bojtár u 36

  Háztartási-, festék- és vegyiáru kereskedésünk 1990 óta, immár tizenkettedik éve áll tisztelt közületi megrendelőink, az Önök szolgálatában.


  Részletek
 • 6. Innoveng 1 Kft.

  2040 Budaörs, Liget u. 3/2.

  Cégünk a vegyipar és a környezetvédelem területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. AZÚR Kereskedelmi Rt.

  1053 Budapest, Ferenczy István utca 20/22.

  Cégünk kozmetikával és vegyiárukkal foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Erbo Kft.

  2800 Tatabánya, Komáromi út 65.


  Részletek
 • 9. Unitas Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1047 Budapest, Fóti út 56.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak