Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

72 db találat

tördelés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Tördelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Centerprint Kft.

  Centerprint Kft. - Tördelés - Tudakozó.hu Centerprint Kft. - Tördelés - Tudakozó.hu

  4000 Debrecen, Nyugati utca 5-7.

  A CENTER-PRINT Kft. 1992-ben alakult, mint magyar-német nyomdaipari korlátolt felelősségű társaság. Alapítói célunk az volt, hogy gyors és precíz nyomda-ipari szolgáltatásokkal, rugalmas vállalkozói magatar-tással, színvonalas munkavégzéssel szolgáljuk ki azo-kat a magánszemélyeket, vállalkozásokat, közülete-ket, akik a kis- és közepes példányszámú, igényes kivitelű nyomdai megrendeléseiket és kiadványaikat megbízható nyomdával szeretnék elkészíttetni.


  Részletek
 • 2. Wellcom Grafikai Stúdió

  Wellcom Grafikai Stúdió - Tördelés - Tudakozó.hu Wellcom Grafikai Stúdió - Tördelés - Tudakozó.hu Wellcom Grafikai Stúdió - Tördelés - Tudakozó.hu Wellcom Grafikai Stúdió - Tördelés - Tudakozó.hu Wellcom Grafikai Stúdió - Tördelés - Tudakozó.hu

  1097 Budapest, Vaskapu u. 20.

  A WellCom Grafikai Stúdió 1992 óta európai színvonalú grafikai és nyomdai szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Munkatársaink naprakész szakmai tudása, kreativitása, igényessége és rutinja modern gépparkkal, rugalmas kiszolgálással és korrekt árakkal párosul, így minden adott, hogy kivívjuk vevőink elégedettségét. Ha nem hiszi, járjon utána!


  Részletek
 • 3. Alföldi Nyomda Zrt.

  Alföldi Nyomda Zrt. - Tördelés - Tudakozó.hu

  4027 Debrecen, Böszörményi út 6.

  Az Alföldi Nyomda Rt. 1561-óta áll a kultúra szolgálatában. Magyarország, több évszázados múlttal rendelkező nyomdája dinamikus fejlődésének köszönhetően, a kor kihívásainak megfelelve korszerű számítástechnikai eszközökkel dolgozik. Tevékenységi körei. könyvgyártás, színes folyóiratok, reklámanyagok gyártása, nyomdaipari szolgáltatás, reprodukciós szolgáltatás, tipográfiai tervezés, könyvkötészet. További információért, kérjük, tekintse meg honlapunkat.


  Részletek
 • 4. Intruder Kft.

  Intruder Kft. - Tördelés - Tudakozó.hu

  1023 Budapest, Ganz u. 16.

  Cégünk nyomdai munkákkal foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Tipofill 2002 Kft.

  Tipofill 2002 Kft. - Tördelés - Tudakozó.hu

  1146 Budapest, Hermina út 35.

  A TIPOFILL 2002 Kft. egy nyilvánosan működő grafikai stúdió. Egy alkotóműhely, amely nem ismer lehetetlent. Szakmai tudásunkat és erőnket arra fordítjuk, hogy kedves ügyfeleink igényeit, adandó problémáit és kérdéseit telefonon vagy személyesen maximálisan megoldjuk. Stúdiónk minden munkatársa jó hangulattal fogadja a hozzánk látogatókat, és nagy odafigyeléssel végzi el a rá bízott feladatot. Kitűnő szellem, szaktudás és kreativitás jellemzi a csapatot. Megfelelő szakmai alázattal kezelünk minden grafikai é...


  Részletek
 • 6. Pytheas Kiadói és Grafikai Szolgáltató Kft.

  Pytheas Kiadói és Grafikai Szolgáltató Kft. - Tördelés - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Ózdi u. 22.

  Cégünk 12 éve töretlen szakmai műszaki és gazdasági fejlődése során ma már szinte a teljes nyomdai előkészítés területét birtokolja. Specialitásunk a digitális műtárgyfotó és reprodukció, katalógusok, könyvek komplett kivitelezése, cégarculatok, éves jelentések komplett kivitelezése digitális nyomtatással vagy hagyományos kivitellel. Mindig a megrendelő érdekeit képviselve, mert ez a mi érdekünk is!


  Részletek
 • 7. Conint-Print Kft.

  1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

  A Conint-Print Kft. 1995 óta van jelen a magyar reklámpiacon.


  Részletek
 • 8. Ráció Kiadói Kft.

  1161 Budapest, Körvasút sor 63.

  A RÁCIÓ Kiadói Kft. 1990-ben alakult. A Kft. öt éve foglalkozik a kiadáshoz szorosan köthető nyomdai előkészítéssel, tördeléssel, grafikai kivitelezéssel.


  Részletek
 • 9. Szűcs Nyomdaipari Bt.

  2120 Dunakeszi, Barátság útja 45.

  A kézirattól a termék házhozszállításáig. Olcsó áron, megbízható nyomdász kollégákkal végezzük tevékenységünket. Nyomdafilm levilágítás éjjel-nappal, korrekt áron.


  Részletek
 • 10. MT Reklámiroda és Nyomdai Fővállalkozás

  1032 Budapest, Szőlő u. 94.

  Cégünk reklám- és nyomdaipari tevékenységgel foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak