Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

tésztaipari gép

kifejezésre
1

Tésztaipari gép keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Brio Tech 90 Kft.

  Brio Tech 90 Kft. - Tésztaipari gép - Tudakozó.hu Brio Tech 90 Kft. - Tésztaipari gép - Tudakozó.hu Brio Tech 90 Kft. - Tésztaipari gép - Tudakozó.hu Brio Tech 90 Kft. - Tésztaipari gép - Tudakozó.hu

  1223 Budapest, Vilmos u. 22.

  Cégünk 1990 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, gépsorok és kiegészítő berendezések forgalmazásával illetve olaszországi gép gyártók itthoni képviseletével.
  Tevékenységünk kiegészül a szakterületre vonatkozó egyéb szolgáltatásokkal, mint pl. kiállítás szervezés, promóció és reklám illetve tolmácsolás és fordítás.
  A forgalmazott termékek az élelmiszeripar több részterületét képviselik, pl. tésztagyártás, liszttároló és kezelő rendszerek, csomagológépek. Az általunk képviselt cégek kiváló minoségű, megb...


  Részletek
 • 2. Gafor Kft.

  8000 Székesfehérvár, Malomhegyi út 16.

  Az 1992-ben alakult, Kisfaludi székhelyű Gafor KFT - a Fejér Megyei Gabona Központi Karbantartó Üzemének utódja - fő profilja elsősorban a száraztészta ipari berendezések, szerszámok, matricák, kisgépek gyártása.
  Saját gyártású berendezéseink szervizelésén kívül egyéb gépi berendezések gyártásával, szervizelésével, karbantartásával is foglalkozunk.

  Az Interneten való megjelenéssel a már meglévő és leendő partnereinknek szeretnénk korszerű lehetőséget biztosítani a bemutatkozásra, kapcsolatfelvételre....


  Részletek
 • 3. Élgép Plusz Bt.

  2030 Érd, Lőcsei u. 67.

  Élelmiszeripari gépek és berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Ezenbelül tésztaipari gépek és berendezések gyártása tartozik tevékenységünkhöz.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak