Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

34 db találat

tésztaipar

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Tésztaipar keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fáma Sóstóhegy Kft

  Fáma Sóstóhegy Kft - Tésztaipar - Tudakozó.hu Fáma Sóstóhegy Kft - Tésztaipar - Tudakozó.hu

  4481 Nyíregyháza, Jázmin u. 31.

  A cég rövid története, eddigi eredményei

  A Kft 1993. január 1-én alakult meg, de az egyik ügyvezető már 1983 óta kisiparosként, majd egyéni vállalkozóként foglalkozott száraztészta-készítéssel. A cég megalakulása óta folyamatosan növekedés volt tapasztalható mind a termelés volumenében, mind az árbevétel nagyságában és az alkalmazottak létszáma is nőtt. 1998 őszétől 1999 nyaráig pangás jellemezte az élelmiszerpiacot az orosz gazdasági válság, az orosz piac fizetőképtelensége miatt. Ez azt eredményezte, h...


  Részletek
 • 2. Brio Tech 90 Kft.

  Brio Tech 90 Kft. - Tésztaipar - Tudakozó.hu Brio Tech 90 Kft. - Tésztaipar - Tudakozó.hu Brio Tech 90 Kft. - Tésztaipar - Tudakozó.hu Brio Tech 90 Kft. - Tésztaipar - Tudakozó.hu

  1223 Budapest, Vilmos u. 22.

  Cégünk 1990 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, gépsorok és kiegészítő berendezések forgalmazásával illetve olaszországi gép gyártók itthoni képviseletével.
  Tevékenységünk kiegészül a szakterületre vonatkozó egyéb szolgáltatásokkal, mint pl. kiállítás szervezés, promóció és reklám illetve tolmácsolás és fordítás.
  A forgalmazott termékek az élelmiszeripar több részterületét képviselik, pl. tésztagyártás, liszttároló és kezelő rendszerek, csomagológépek. Az általunk képviselt cégek kiváló minoségű, megb...


  Részletek
 • 3. Tésztaipari Mezőgazdasági Szövetkezet

  Tésztaipari Mezőgazdasági Szövetkezet - Tésztaipar - Tudakozó.hu

  5900 Orosháza, Csokonai u. 2/b.

  Cégünk több tíz éves múlttal gyorsfagyasztott eljárással készít tortaféléket, amelyet 12 féle ízesítéssel kínál az országosan is jól ismert "Túrótorta család". Emellett a népszerű szilvásgombóc is nálunk készül, amelyet 10 kg-os lédig kiszerelésben is kiszállítunk. Keresse az "Orosháza süti" fémjelzett termékeinket.


  Részletek
 • 4. Juhász Sándorné egyéni vállalkozó

  6070 Izsák, Gyulai Pál u. 8.

  Az IZSÁKI TÉSZTA üzem száraztészta gyártással foglalkozik. 2-10 tojással készülnek különböző tésztaféleségeink. Országos szinten tudjuk megrendelőink igénye szerint kiszolgálni vevőinket 250 gr-tól egészen a LÉDIG kiszerelésű tésztákat. Jó minőség korrekt árakon, pontos szállítás - keressen minket!


  Részletek
 • 5. STEIN Tésztaüzem

  2800 Tatabánya, Tavaszmező u. 2.

  Élelmiszerbiztonsági szempontból megbízható és jó minőségű termékekkel vevőink bizalmának megnyerése és megőrzése.

  Mottónk:

  STEIN SZÁRAZTÉSZTA * AZONOS MINŐSÉG


  Részletek
 • 6. Danagricola Kft.

  2837 Vértesszőlős, Major

  Cégünk 2001-ben alakult dán-magyar vegyesvállalatként. Termékeink fagyasztott, hűtött tojástermékek, hosszú eltarthatósággal - 35 naptól 1 évig. Termékeink HACPP-rendszerrel készülnek. "Kibújt a tojás a héjából!"


  Részletek
 • 7. Balogh Tészta Bt.

  2746 Jászkarajenő, Tetővári u. 36.

  Tésztagyártó üzemünkben több éves tapasztalattal 2-4-6 tojásos, tojás nélküli, valamint durumtészta féleségeket készítünk. Országos szinten kiszolgálunk viszontértékesítőket, üzemi konyhákat, vendéglátóipari egységeket. Kóstolja meg az 1 kg-os kiszerelésű "családi száraztészta" készítményeinket!


  Részletek
 • 8. Magital Nostalgia Italiana Kft.

  2030 Érd, Nyárfa u. 1.

  A MAGITAL Nostalgia Italiana Kft. töltött és száraz tésztákat gyárt, és egyéb élelmiszeripari termékek importálásával foglalkozik. 2030 Érd, Nyárfa u. 1. 06-23/521-560


  Részletek
 • 9. Pronto Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  6230 Soltvadkert, Zrínyi u. 2.

  Cégünk az élelmiszeripar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 10. Varga féle száraztészta

  2766 Tápiószele, Vörösmarty u. 11.

  Cégünk 1984 óta foglalkozik száraztészta gyártással. Tésztaüzemünkben 2, 4, 6 tojásos és tojás nélküli koleszterinmentes tésztákat készítünk, 250 gr, 500 gr-os és lédig kiszerelésben. Országos szinten tudunk kiszolgálni viszontértékesítőket, vendéglátó és üzemi konyhákat a megrendelő kívánsága szerinti kiszerelésben.


  Részletek