Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

térburkoló flaszterklinker

kifejezésre
1

Térburkoló flaszterklinker keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MBK 2000 Kft.

  MBK 2000 Kft. - Térburkoló flaszterklinker - Tudakozó.hu

  1172 Budapest, Cinkotai út 53.

  Építkezések, beruházások teljes körű anyagellátása.


  Részletek
 • 2. Sarok-Kő Kft.

  9022 Győr, MÁV-Teherpályaudvar

  A Sarok-Kő Kft 2004-ben alakult, azzal a céllal, hogy a győri piacon is elérhetővé váljanak a kertépítés, épületburkolás, díszítés kellékei-anyagai egy helyen, széles választékban.

  A forgalmazott márkák, termékek a vevőink lehető legszélesebb körben történő kiszolgálását hivatottak szolgálni. Termékeink széles palettáját kínáljuk kedvező árak mellett igényes minőségben.

  Cégünk célja a Vásárlók igényeinek teljes mértékű kielégítése akár a nagyon kedvező árú termékeinkkel, akár a kiemelkedő minőségű ter...


  Részletek
 • 3. Blokk-Haus Kft.

  1174 Budapest, Táncsics M. út 51-53.

  Építkezések, beruházások teljeskörű anyagellátása.


  Részletek
 • 4. Parlag Kereskedelmi Kft.

  1173 Budapest, Aranylúd utca 44.

  AKA Klinker - Minőséget klinkerből! Homlokzati klinkertégla és térburkoló flaszterklinker burkolatok forgalmazása. ÉMI minősített termékek.


  Részletek
 • 5. Cívis-Ép Bt

  4212 Hajdúszovát, Hunyadi utca 44.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak