Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

távközlési szoftver

kifejezésre
1

Távközlési szoftver keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. CompArgo Kft.

  1023 Budapest, Zsigmond tér 13.

  A CompArgo Kft. piacvezető a különböző távbeszélő alközpontokhoz kapcsolódó tarifikációs rendszerek fejlesztésében.


  Részletek
 • 2. DIT Informatikai Kft.

  2151 Fót, Somlói u. 91.

  Cégünk - az általános szoftverfejlesztés mellett - több multinacionális vállalatnál sikeresen közreműködött a számlázó rendszerek bevezetésénél. Infraneten alapuló, ügyfélkezelő és számlázási rendszerek kialakítását is vállaljuk.


  Részletek
 • 3. FlexiTon Kft.

  1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.

  A FlexiTon Kft. térképek, dokomentumok digitalizálását, térmodellek készítését végzi. Európai tapasztalattal, szolíd árakkal és rövid határidővel dolgozunk.


  Részletek
 • 4. Informo Informatikai Kft.

  1224 Budapest, III. utca 13.

  Cégünk 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló független szoftverfejlesztő vállalkozás. A vállalatot azzal a céllal hoztunk létre, hogy meghatározó szerepet töltsön be a távközlési, illetve az egyéb szolgáltatói piacokon használatos szoftverek fejlesztése területén.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak