Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

távközlési konténer

kifejezésre
1

Távközlési konténer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. BITEL Távközlés- és Biztonságtechnikai Kft.

  1164 Budapest, Csókakő u. 27.

  Cégünk a távközléstechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. Vadása Vas Ipari Kft.

  9934 Hegyhátszentjakab, Kossuth L. u. 17.

  Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött a lakatosiparban tevékenykedik. Megrendelésre különféle acélszerkezeteket gyártunk, csarnok kivitelezési munkáit is elvégezzük, csarnokot felállítunk, vállalunk lemezmegmunkálást, csőtorony gyártást, konténer és nyílászáró gyártást.


  Részletek
 • 3. OFG Technik Kft.

  7635 Pécs, Álmos u. 3.

  Cégünk jelenleg két telephellyel rendelkezik. A vidéki telephelyünkön többségében előgyártás, illetve kisebb méretű termékek sorozatgyártása folyik. Ezzel szemben pécsi telephelyünkön a nagyobb méretű és számú termékek gyártása, kivitelezése történik. Vidéki telephelyünk elérhetősége: Kővágószőlős, Golgota u. 40. Tel: 72/464-417.


  Részletek
 • 4. INVESTMONT Vállalkozásszervező és Kereskedelmi Kft.

  1133 Budapest, Visegrádi u. 111. I/2.

  Az INVESTMONT Kft. ipari létesítményeken acélszerkezetek, csővezetékek, tartályok technológiai szerelését végzi bel- és külföldön egyaránt, kiemelkedő szakmai tapasztalattal, ISO 9002 minőségügyi tanusítvány birtokában.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak