Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

távközlési kábel

kifejezésre
1

Távközlési kábel keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. VLG Kábelkereskedelmi Kft.

  VLG Kábelkereskedelmi Kft. - Távközlési kábel - Tudakozó.hu VLG Kábelkereskedelmi Kft. - Távközlési kábel - Tudakozó.hu VLG Kábelkereskedelmi Kft. - Távközlési kábel - Tudakozó.hu VLG Kábelkereskedelmi Kft. - Távközlési kábel - Tudakozó.hu VLG Kábelkereskedelmi Kft. - Távközlési kábel - Tudakozó.hu

  1211 Budapest, Szállító u. 6.

  Cégünk kábelek nagykereskedelmi étrékesítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Távközlési kábel - Tudakozó.hu Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Távközlési kábel - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Baross utca 91-95.

  A FIBEX Kft. 1993-ban alakult váci székhellyel, de jogelődje révén már 1990 óta jelen van a magyar piacon. Cégünk 2002 októberéig két telephellyel rendelkezett, a működés racionalizálása végett egy korszerű központi telephelyet alakítottunk ki Budapesten, amelyben működik az ügyfélszolgálati iroda, a disztribúciós és a telekommunikációs üzletág, project üzletág és a professzionális patch kábel gyártó üzemünk.


  Részletek
 • 3. Metrika Kutató, Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

  1119 Budapest, Petzvál J. u. 25.

  A Metrika Kft. két fő üzletága a kutatás-fejlesztési tevékenység, valamint európai multinacionális cégek képviselete, illetve ehhez kapcsolódó kereskedelmi tevékenység.


  Részletek
 • 4. K-Box Kft.

  1037 Budapest, Bojtár u. 36.

  Az 1994-ben alakult cégünk ipari elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik. Cégünk fő profilja a kábelek és vezetékek (a hagyományostól a legspeciálisabb) valamint a kábelekhez közvetlenül kapcsolódó szerelési anyagok kereskedelme. Forgalmazott termékeink között szerepelnek még egyéb installációs és világítástechnikai, valamint feliratozástechnikai termékek is.
  Budapesti központunk mellett Miskolcon, Győrben és Dunaújvárosban dolgozó képviselőink is készséggel állnak rendelkezésükre.
  A hagyományos...


  Részletek
 • 5. Transkábel Kereskedelmi Kft.

  1211 Budapest, Szállító u. 6.

  Cégünk kábelek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Veko-Kábel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1035 Budapest, Szél u. 17.

  Az 1992. évi alapítás óta dinamikusan fejlődünk, mind a forgalom, mind a vevőink részére nyújtott szolgáltatások terén. Fő profilunk kábelek és vezetékek importja és nagykereskedelme. Vevőkörünk főleg nagy- és kiskereskedésekből áll, de számos kivitelező is partnerünk.


  Részletek
 • 7. Exim Union Kft.

  1151 Budapest, Székely E. út 11.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak