Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

34 db találat

táncház

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Táncház keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kék Duna Tánciskola

  Kék Duna Tánciskola - Táncház - Tudakozó.hu Kék Duna Tánciskola - Táncház - Tudakozó.hu Kék Duna Tánciskola - Táncház - Tudakozó.hu Kék Duna Tánciskola - Táncház - Tudakozó.hu

  1074 Budapest, Dohány u. 82. (bejárat a Hársfa u. felől)

  A tánciskola Budapesten, a Blaha Lujza térnél 1999 februárjában nyitotta meg kapuit a táncolni szerető emberek előtt, hogy a táncoktatás méltó helyet találjon itt.

  Szeretettünk volna egy olyan tánciskolát kialakítani, ahová a tánc és tánctanárok, a jó zene, a barátságos, táncolni vágyó emberek, a vidám programok miatt visszavágyik az, aki már egyszer ellátogatott hozzánk. Ahol a közös téma, a tánc kapcsán könnyű új barátokra találni.

  A tánciskola az optimális tánc oktatás érdekének szem előtt tartásáv...


  Részletek
 • 2. Almássy Téri Szabadidő Központ

  Almássy Téri Szabadidő Központ - Táncház - Tudakozó.hu Almássy Téri Szabadidő Központ - Táncház - Tudakozó.hu Almássy Téri Szabadidő Központ - Táncház - Tudakozó.hu Almássy Téri Szabadidő Központ - Táncház - Tudakozó.hu Almássy Téri Szabadidő Központ - Táncház - Tudakozó.hu Almássy Téri Szabadidő Központ - Táncház - Tudakozó.hu

  1077 Budapest, Almássy tér 6.

  Az Almássy Téri Szabadidő Központ Budapest egyik legnagyobb művelődési háza.


  Részletek
 • 3. Novákfalva Üdülőfalu

  Novákfalva Üdülőfalu - Táncház - Tudakozó.hu Novákfalva Üdülőfalu - Táncház - Tudakozó.hu Novákfalva Üdülőfalu - Táncház - Tudakozó.hu Novákfalva Üdülőfalu - Táncház - Tudakozó.hu

  9726 Velem, Rákóczi 2/b

  A város zaját maguk mögött hagyó kirándulók a nyugalom és a csend szigeteként ismerhetik meg a csodálatos környezetben lévő, kristálytiszta levegőjű Novákfalvát.


  Részletek
 • 4. Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

  Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Táncház - Tudakozó.hu

  1131 Budapest, József Attila tér 4.

  Az Amiga klubtól a zártkörű rendezvényekig, az angol nyelvű csevegéstől a szakoktatásig, nálunk majdnem mindent megtalál vagy megszervezhet, ami kedvére való.


  Részletek
 • 5. Egészségsziget Alapítvány

  Egészségsziget Alapítvány - Táncház - Tudakozó.hu

  1074 Budapest, Dohány u. 16.-18.

  Az Egészségsziget célja: az élet minden területének összefogása, segítése. Az emberi kiteljesedés támogató közegének megteremtése. Egyediségünk és szépségünk megélése, külső és belső gazdagságunk felfedezése. A gyógyítás minden erőnk - a létezés, a tudás, az érzés és a megértés erőinek - egyesítése.


  Részletek
 • 6. Sherlock Event Rendezvényügynökség Kft.

  1133 Budapest, Ipoly u. 8.

  folkzene, gyermekműsor, hangosítás, hangszeres zene, humor, jazz, koncert, lemezlovas, műsorszervezés, műsorvezető, operett, party, rendezvényhangosítás, rendezvényszervezés, rendezvénytechnika, rendezvénytechnikai eszköz bérbeadása, sportműsor, szórakoztatás, táncház, tánc show


  Részletek
 • 7. Területi Művelődési Intézmények Egyesülete Fővárosi Művelődési Háza

  1119 Budapest, Fehérvári út 47.

  A fővárosban kevés az elegáns, technikai feltételekkel jól ellátott, több típusú program egyidejű megvalósítására is alkalmas, színvonalas szolgáltatásokat nyújtó intézmény, amely reális áron tud biztosítani ideális körülményeket az Ön által tervbe vett rendezvényekhez. Adottságaink révén alkalmasak vagyunk konferenciák, színházi produkciók, iskolai rendezvények fogadására és komplex szervezésére.
  Tervei megvalósításához felajánljuk:
  - a Területi Művelődési Intézmények Egyesülete Fővárosi Művelődési Há...


  Részletek
 • 8. Kolo Együttes

  2316 Tököl, Kossuth L. u. 94.

  A KOLO együttes 1976-ban alakult, délszláv népek zenéjét játssza. Állandó klubunk: Ferencvárosi Művelődési Központ, Bp. IX., Haller u. 27., minden szerdán 19-23-ig.


  Részletek
 • 9. Nemzeti Táncszínház Kht.

  1014 Budapest, Színház u. 1-3.

  A Budai Várnegyed impozáns környezetében ­ amely a Világörökség része ­ található
  Nemzeti Táncszínház történelmi légkörével, családias miliőt sugárzó hangulatával, változatos programjával továbbra is várja a táncművészet szerelmeseit a "nemzet táncszínházába".


  Részletek
 • 10. Magyar-Ír Baráti Szövetség (HIFA)

  1063 Budapest, Rózsa u. 81-83. I/101.

  A HIFA elsődleges fadatának tekinti az Írország és hazánk közötti kapcsolatok széleskörű építését és ápolását.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak