Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

támfalkivitelezés

kifejezésre
1

Támfalkivitelezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MOBIL-BAU 95 KFT

  MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu MOBIL-BAU 95 KFT - Támfalkivitelezés - Tudakozó.hu

  7631 Pécs, Tüskésréti út 44

  Saját gépparkkal dolgozunk a magas-, mélyépítés, út-, járda-, támfal és kertépítés, valamint a forgalomtechnika területén.


  Részletek
 • 2. KOBOX Magyarország Kft.

  8411 Veszprém-Kádárta, Győri u. 1.

  A gabion szerkezetek széleskörű alkalmazásával a technológia környezet-, ember-, és természetbarát jellegére hívjuk fel a figyelmet. Jól képzett szakembereink (a tervezés, kivitelezés terén) gondoskodnak a magas minőségi és esztétikai színvonalról. Meggyőződésünk, hogy a kő és fém kreatív kapcsolata az építészet számos területén hangsúlyosabb szerepet érdemelne, mint amekkora szerepet ma kap, ugyanakkor a különbözőbbnél különbözőbb szerkezetek helyes megépítéséhez nélkülözhetetlen a jól képzett szekembergár...


  Részletek
 • 3. Pannon Gabion Kft.

  2040 Budaörs, Holdfény u. 27-29.

  A PANNON GABION Kft. 2005-ben alakult, elsősorban a kertépítés, út- és vasútépítés, vízfolyások partvédelméhez használatos GABION szerkezetű támfalak, talajtámfalak, RENO matrac rézsű- és mederburkolatok és más a természetes környezetbe illeszkedő bio-mérnöki szerkezetek tervezése, részbeni, illetve komplett kivitelezése és teljes körű műszaki tanácsadás szakterületeken.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak