Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

46 db találat

támfal

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Támfal keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Hídtechnika Hídépítő, Karbantartó és Szigetelő Kft.

  Hídtechnika Hídépítő, Karbantartó és Szigetelő Kft. - Támfal - Tudakozó.hu Hídtechnika Hídépítő, Karbantartó és Szigetelő Kft. - Támfal - Tudakozó.hu Hídtechnika Hídépítő, Karbantartó és Szigetelő Kft. - Támfal - Tudakozó.hu Hídtechnika Hídépítő, Karbantartó és Szigetelő Kft. - Támfal - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Karikás Frigyes u. 20.


  Részletek
 • 12. Tec-Ker Bt.

  2890 Tata, Vértesszőlősi u. 14.

  A Tec-Ker Bt. fa, kő, fém kertberendezési termékek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik 1993 óta.


  Részletek
 • 13. Mémép Kft.

  5463 Nagyrév, Előd u. 5.

  Cégünk mélyépítéssel és tereprendezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 14. Csomiép Beton és Meliorációs Termék Gyártó Kft.

  6800 Hódmezővásárhely, Makói út Csomiép ipartelep

  Az 1989-ben alapított cég éves termelése jelenleg 24.000 m3 előregyártott beton és vasbeton szerkezet. Önálló minőségellenőrzési csoport és az MSZ EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer az egyenletes minőség garanciája. Cégünk rendelkezik továbbá ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszerrel és NATO beszállításra alkalmas minősítéssel.
  Termékkínálatunk:
  - Meder- és árokburkoló elemek
  - Csövek és átereszek
  - Csatornázási aknaelemek
  - WUM átemelő család
  - Előregyártott hídszerkeze...


  Részletek
 • 15. KOBOX Magyarország Kft.

  8411 Veszprém-Kádárta, Győri u. 1.

  A gabion szerkezetek széleskörű alkalmazásával a technológia környezet-, ember-, és természetbarát jellegére hívjuk fel a figyelmet. Jól képzett szakembereink (a tervezés, kivitelezés terén) gondoskodnak a magas minőségi és esztétikai színvonalról. Meggyőződésünk, hogy a kő és fém kreatív kapcsolata az építészet számos területén hangsúlyosabb szerepet érdemelne, mint amekkora szerepet ma kap, ugyanakkor a különbözőbbnél különbözőbb szerkezetek helyes megépítéséhez nélkülözhetetlen a jól képzett szekembergár...


  Részletek
 • 16. Pannon Gabion Kft.

  2040 Budaörs, Holdfény u. 27-29.

  A PANNON GABION Kft. 2005-ben alakult, elsősorban a kertépítés, út- és vasútépítés, vízfolyások partvédelméhez használatos GABION szerkezetű támfalak, talajtámfalak, RENO matrac rézsű- és mederburkolatok és más a természetes környezetbe illeszkedő bio-mérnöki szerkezetek tervezése, részbeni, illetve komplett kivitelezése és teljes körű műszaki tanácsadás szakterületeken.


  Részletek
 • 17. Varpex Építőipari Rt.

  1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.

  Részvénytársaságunk alapvetően infrastruktúrális létesítmények - út-, mély- és közműépítési, környezet- és zöldfelület rendezési munkák - kivitelezésére, fővállalkozás szintű szervezésére szakosodott vállalkozás. Megtartva a kezdeti sikereket meghozó kertészeti és környezetrendezési tevékenységünket, ma már önállóan pályázunk és szerződünk magasépítési és generálkivitelezői munkákra.


  Részletek
 • 18. Keviép Kft.

  4025 Debrecen, Széchenyi út 46.

  A KEVIÉP alaptevékenysége az ipari-kereskedelmi projektek komplex megvalósítása a beruházási döntés előkészítésétől a létesítmény üzembehelyezésig.


  Részletek
 • 19. Terméskő Bt.

  2457 Adony, Pf.48.

  A Terméskő Bt. tevékenységi köre a különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmónikusan illeszkedő, esztétikus terméskő burkolatok mesterfokú elkészítése. A minőségi kőanyag beszerzésében és szállításában, - a megrendelő kívánságának megfelelően - a Terméskő Bt. szintén segítséget tud nyújtani. A Terméskő Bt. által beépített anyagok ÉMI minősítéssel rendelkeznek. www.termesko-munkak.hu


  Részletek
 • 20. Garnet-Art Bt.

  1086 Budapest, Koszorú út 9.

  Cégünk 1992 óta működik. Kertek tervezésével, kivitelezésével és fenntartásával foglalkozunk.


  Részletek