Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

szolgáltatásfejlesztés

kifejezésre
1

Szolgáltatásfejlesztés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Közig-Inform Közigazgatási, Informatikai és Szervezési Tanácsadó Kft.

  2000 Szentendre, Debreceni u. 8.

  A Közig-Inform név hűen tükrözi a cég két fő profilját: informatikai és közigazgatási szaktanácsadás, szolgáltatás.


  Részletek
 • 2. Gold Invest Tanácsadó Kft.

  1037 Budapest, Királylaki út 7.

  Cégünk 1997-ben alakult kifejezetten tanácsadói feladatok ellátására. A tanácsadás mellett nyílt és belső vállalati oktatási programokat is lebonyolítunk. Az utóbbi két évben tevékenységünket az ügyfélpanasz kezelési problémák területére szűkítettük. A nyári holtszezon kivételével minden hónapban szervezünk nyílt oktatási programokat, szemináriumokat, workshopokat és tréningeket.


  Részletek
 • 3. Encom Tanácsadó Kft.

  1039 Budapest, Czetz János u. 66.

  Klasszikus értékeket képviselő magyar tanácsadó cég vagyunk, a vezetési tanácsadók magyarországi szövetségének tagja. Munkánkat probléma-orientáltan szervezzük meg, bármely vállalkozási forma és cég részére.
  Megfelelő és ellenőrizhető referenciákkal rendelkezünk. A szakmai etikának és elvárásoknak megfelelően bizalmasan és egyedileg kezeljük Ügyfeleink problémáit. Kvalifikált munkatársaink állnak rendelkezésükre.


  Részletek
 • 4. InterJNet Kft.

  5100 Jászberény, Apponyi tér 1.


  Részletek
 • 5. Perfekt Média Reklámügynökség Kft.

  9700 Szombathely, Géfin Gyula u. 22.


  Részletek
 • 6. 101 Inter-x Kft

  3527 Miskolc, Zsigmondiy V. u. 2-6


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak