Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

129 db találat

szolgáltatás

kifejezésre
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Szolgáltatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 91. Red-Scorpions Jászság Monitoring Kft.

  5100 Jászberény, Ady Endre út 37.

  Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a hazai piacon korszerű, magas színvonalú szolgáltatással elégítse ki partnerei igényeit.

  Szolgáltatásaink:
  -biztonságtechnika, személyvédelem, távfelügyelet, vagyonvédelem,
  -élőerős őrzés, értékszállítás, értesítési szolgálat, járőrszolgálat, kivonuló szolgálat, objektumőrzés, pénzszállítás, rendezvénybiztosítás, riasztás felügyelet, telephely őrzés, vagyonőr szolgáltatás, vagyonvédelmi rendszer karbantartás, vagyonvédelmi rendszer telepítés, vagyonvédelmi re...


  Részletek
 • 92. Attract Kft.

  7634 Pécs, Nagyberki utca 4.

  Az AttRacT Kft. 1998-ban jött létre, megalakítása óta dinamikusan fejlődik és bővül, jelenleg közel 20 főt foglalkoztat. Az alapítók célja teljes belsőépítészeti szolgáltatás nyújtása, amely a komplett belső tér tervezésénél kezdődik, és folytatódik a megtervezett bútorok gyártásán keresztül a készbútorok és kiegészítőik kereskedelmével bezárólag, így biztosítva a minőség és a látvány összhangját is.
  A cég filozófiájának elemei:
  a mérnöki tervek műszaki tartalmának pontos követése a kivitelezés során
  mo...


  Részletek
 • 93. Affect Kft

  1161 Budapest, Szepesi utca 4.

  "Nagyot akartunk építeni (Bábel), de az Úr összezavarta nyelveink. A nagy építést másra hagyjuk, de a nyelvek káoszát kibogozzuk."
  Az Affect Kft egy fiatal dinamikus csapat, mely képzett fordítókra és több éves szakmai tapasztalatra alapozza tevékenységét.
  A folyamatos koordinációt és ügyfeleinkkel való kapcsolattartást kisebb létszámú irodai gárda végzi. A gyors, megbízható fordítói,- és tolmács munkát, 80 fő külsős munkatárs garantálja. Számos hazai céggel dolgozunk együtt a gazdasági élet valamennyi te...


  Részletek
 • 94. Sprint Cargo Kft.

  2120 Dunakeszi, Piroska u.18.

  Fő tevékenységünk: belföldi és nemzetközi árufuvarozás - szállítmányozás, raktározás, autómentés.

  Társaságunk, a SprintCargo Kft 2002 májusában alakult egyéni vállalkozásból. Tulajdonosai magyar magánszemélyek. Elkötelezett hívei a szakmának és a tisztességes piaci részvételnek, hosszú távú gondolkodásmód, folyamatos fejlesztések és bővítések jellemzik tulajdonosi hozzáállásukat. Állandó megújulási szemlélettel állnak a piac aktuális és folytonosan változó elvárásai elé. Saját maguk és kollégáik elhivat...


  Részletek
 • 95. DigiSoft Bt.

  1172 Budapest, Hártya utca 46.

  Cégünk 2000 óta kizárólag a számítástechnikával, és azon belül is egy kisebb területtel foglalkozik. Főbb érdeklődési területünk a Linux operációs rendszer, leginkább Linux alapú szerverek telepítése. Vállaljuk továbbá számítógépes hálózatok kiépítését, karbantartását, felügyeletét. Kis létszámú csapatunk miatt - mely időnként külső segítséggel is dolgozik - ideális szerződési feltételeket tudunk nyújtani kis- és középvállalatoknak. Az alábbi területeken tudunk technikai segítséget nyújtani: számítógépek ös...


  Részletek
 • 96. New-Adó-Art Kft.

  6400 Kiskunhalas, Zsigray J. u. 15.

  Számviteli könyvizsgálói és könyviteli szolgáltatás, adótanácsadás.


  Részletek
 • 97. Hidasfa Kft.

  7696 Hidas, Madách I. u. 6.

  Szolgáltatásaink:
  -épületasztalosipari termékgyártás
  -épületasztalos szerkezeti szerelés,
  -fatömegcikk gyártása,
  -építési anyag termékek,
  -számviteli tevékenység,
  -adószakértői tevékenység,
  -közvélemény kutatás,
  -üzletviteli tanácsadás,
  -gazdasági szolgáltatás,
  -felnőttoktatás


  Részletek
 • 98. Intercreditor Gazdasági és Szolgáltató Kft.

  3529 Miskolc, Szilágyi Dezső u.14.

  A társaság 1995.01.26-tól működik.
  Alakulásunk óta fő tevékenységünk a könyvvizsgálat.
  2007-től 2 fő képzett könyvvizsgáló asszisztenssel bővült a cégünk.
  Vállaljuk egyesületek, alapítványok, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók könyvelését, bér- és munkaügyi elszámolását is.


  Részletek
 • 99. Elvisz Tehertaxi

  1204 Budapest, Bethlen utca 11.

  Elvisz Tehertaxi csoport teljes fuvarozási, költöztetés és tehertaxi szolgáltatás nyújtásával próbálja az Ön igényeit a lehető legteljesebben kielégíteni, melyet munkatársaink évtizedes szakmai tapasztalata,fiatalos lendülete eredményez.
  Munkánk során a folyamatok szervezettségét tekintjük a legfontosabb tényezőnek, amely nekünk a hatékonyságot,Önnek a tervezhetőséget, kiszámíthatóságot és az alacsony árakat biztosítja.
  Reméljük hamarosan megelégedett ügyfelünkként köszönthetjük.

  Szolgáltatásaink

  Cé...


  Részletek
 • 100. Ingeria Kft.

  1238 Budapest, Helsinki út 105.

  Fiatal, dinamikusan fejlődő cég vagyunk, amely elsősorban műanyag, karton, hullámpapírből készült termékek tervezésével és gyártásával foglalkozik. Az Ingeria Kft. elsősorban másodlagos kihelyezések (POS, POP anyagok), konstrukciók, designok tervezésével és gyártásával foglalkozik papír-, hullámpapírból. Elsősorban a marketing által használt termékek és szolgáltatások értékesítése és ezzel összekötve komplex logisztikai szolgáltatás. Jó minőség. Versenyképes ár. Cégünk számára nagyon fontos a környezetvéde...


  Részletek