Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

149 db találat

szoknya

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Szoknya keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. NAPSUGÁR GYERMEKRUHAKÉSZÍTŐ

  NAPSUGÁR GYERMEKRUHAKÉSZÍTŐ - Szoknya - Tudakozó.hu NAPSUGÁR GYERMEKRUHAKÉSZÍTŐ - Szoknya - Tudakozó.hu NAPSUGÁR GYERMEKRUHAKÉSZÍTŐ - Szoknya - Tudakozó.hu NAPSUGÁR GYERMEKRUHAKÉSZÍTŐ - Szoknya - Tudakozó.hu

  2365 Inárcs, Napsugár u. 44.

  1995 óta gyermekruha készítéssel foglalkozunk. Szezononkénti kollekciókban 86-es mérettől 152-es méretig gyártunk gyermekruhákat, amelyek főként utcai viseletű és alkalmi darabokból állnak. Az óvodás és iskolás mértben pulóvereket, felsőrészeket, ingeket, nadrágokat, ruhákat, szoknyákat, dzsekiket varrunk. Az egyes darabok színben és fazonban egymással összekombinálhatóak, méretben összeillenek.

  Az anyagválasztást elsősorban az aktuális divat és az ár határozza meg. Igyekszünk megfelelő minőségű, divato...


  Részletek
 • 2. Caremo Kkt.

  Caremo Kkt. - Szoknya - Tudakozó.hu Caremo Kkt. - Szoknya - Tudakozó.hu Caremo Kkt. - Szoknya - Tudakozó.hu Caremo Kkt. - Szoknya - Tudakozó.hu Caremo Kkt. - Szoknya - Tudakozó.hu Caremo Kkt. - Szoknya - Tudakozó.hu

  1145 Budapest, Thököly út 136.

  Caremo Collezioni molett divat M-6XL méretben.Fiatalos, sportos nagyméretű molett ruházat duci hölgyeknek.Dundiknak is divatos nagyméretű női ruha. Big-size farmer és felső ruházat.
  nyitva tartás: h-cs: 7-16 k-sz-p:8-15 v:6-13


  Részletek
 • 3. Erla Shop Kft.

  Erla Shop Kft. - Szoknya - Tudakozó.hu Erla Shop Kft. - Szoknya - Tudakozó.hu

  1152 Budapest, Szentmihályi út 131.


  Részletek
 • 4. Wildcat

  Wildcat - Szoknya - Tudakozó.hu

  1067 Budapest, Jókai tér 8.

  Cégünk, a Wadmacska Kft. 2005 óta forgalmazza Magyarországon a Wildcat Ltd. Collection termékeit.

  A Wildcat ékszerek méltán vívták ki a világpiacon vezető helyüket, hiszen az általuk gyártott testékszerek minősége semmilyen kárt nem okoznak a szervezetedben és erre a cég garanciát is vállal. A testékszerek széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja számára az egyéniségéhez megfelelőt.

  Amennyiben kérdésed lenne termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal :...


  Részletek
 • 5. TESCO Global Áruházak Zrt.

  TESCO Global Áruházak Zrt. - Szoknya - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Kinizsi u. 1-3.

  A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetője. Több mint 15 éve, 1994 óta vagyunk jelen az országban befektetéseinkkel.

  Első hipermarketünket a kétéves sikeres bemutatkozó időszak után 1996 novemberében nyitottuk meg Budapesten. A 2011 tavaszán már 116 hipermarketet, 24 szupermarketet, 34 expressz boltot és 32 kis formátumú áruházat üzemeltettünk. Mindezek mellett a Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatásunk többféle hitel- és biztosítási terméket kín...


  Részletek
 • 6. Manda Collection

  Manda Collection - Szoknya - Tudakozó.hu Manda Collection - Szoknya - Tudakozó.hu Manda Collection - Szoknya - Tudakozó.hu Manda Collection - Szoknya - Tudakozó.hu Manda Collection - Szoknya - Tudakozó.hu Manda Collection - Szoknya - Tudakozó.hu Manda Collection - Szoknya - Tudakozó.hu Manda Collection - Szoknya - Tudakozó.hu

  1111 Budapest, N/A


  Részletek
 • 7. MaternElle Várandósok Szaküzlete

  1082 Budapest, Baross u. 21.

  Cégünk kismamáknak kínál nőies és divatos ruhákat. A ruhák és a fehérneműk mellett számtalan egyéb olyan dolgot is megtalál nálunk, amelyre a terhesség hónapjaiban szüksége lehet.


  Részletek
 • 8. Kalocsai Konfekcióipari Kft.

  6300 Kalocsa, Szent István király út 26.

  A Kalocsai Konfekcióipari Kft. fő profilja az 1960-as évek elejétől a munka- és védőruhák gyártása. Az 1990-es évektől bekapcsolódtunk a fegyveres erők és testületek gyakorlóruházatainak, illetve az egészségügyben felhasználható termékeknek a gyártásába. Tevékenységi körükbe tartozik a formaruházati ingek, ingblúzok konfekcionálása.

  Munka- és védőruházati modelljeink az alapanyagok összetétele, területi sűrűsége, kikészítési módja alapján részben általános, részben speciális védettséget biztosítanak a kü...


  Részletek
 • 9. Emporium Kft.

  1115 Budapest, Thallóczy u. 25.

  Üzlethálózatunk a legújabb női finomkonfekcióval, egyedi kiegészítőkkel, táskákkal, bizsukkal várja kedves vásárlóit. Szezononként állandóan megújuló modelljeinket, melyek kisszériás, elegáns öltözéket képviselnek, kínáljuk üzleteinkben. Boltjainkban kellemes környezet és nagyon figyelmes kiszolgálás várja kedves vevőinket. EMPORIUM márkánk a klasszikus eleganciát,valamint új AURA márkánk a lendületes, sportos, fiatalos stílust képviseli.


  Részletek
 • 10. Divatáru Sport

  8060 Mór, Köztársaság tér 2.

  Ebben az üzletben minden korosztály megtalálja ruhában, amit keres.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak