Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

szociológia

kifejezésre
1

Szociológia keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsésztudományi Kar

  2081 Piliscsaba, Egyetem u. 1.

  Az Egyetem alapképzést, szakképzést, tudományos és doktori képzést folyatat. Oktató- és kutatómunkájában együttműködik a külföldi katolikus egyetemekkel, szakmai tudományos szervezetekkel, továbbá más hazai és külföldi oktatási és tudományos intézményekkel. Fontos feladatának tekinti a nemzetközi kapcsolatok ápolását, továbbá a több mint 400 ezer kötetből álló könyvtárállomány bővítését, beleértve a nagy számú saját kiadványokat is. Hallgatói létszáma levelező hallgatókkal együtt közel 8000 fő.
  Az Egyetem...


  Részletek
 • 2. Merz Ház

  1095 Budapest, Ipar u. 3.

  A Merz Ház a kortárs művészeteknek ad otthont; képzőművészet, színház- és zeneművészet, irodalmi estek, nemzetiségi, kisebbségi, határon túli művészek bemutatóhelye, amelynek elsődleges célterülete az avantgarde, az under-ground és az alternatív művészet. Másik tevékenységünk a magyarországi nemzetiségek és a határon túli magyarság könyvellátásának biztosítása.


  Részletek
 • 3. Kompánia Egyesület

  1061 Budapest, Hegedű u. 6.


  Részletek
 • 4. Biztonságpolitikai és Honvédelmi Kutatások Központja Alapítvány

  1054 Budapest, Alkotmány u. 15.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak