Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

szilárd hulladék szállítása

kifejezésre
1

Szilárd hulladék szállítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. "ÖKOVÍZ" KFT

  "ÖKOVÍZ" KFT - Szilárd hulladék szállítása - Tudakozó.hu

  2700 Cegléd, Pesti út 65

  Társaságunk 2001. évben alakult át korlátolt felelősségű társasággá, előtte mint Önkormányzatok Víziközműveket Üzemeltető Intézménye működött. Cégünk fő tevékenységei mind az átalakulást megelőzően, mind azt követően: hulladékgyűjtés, -szállítás és ártalmatlanítás, víztermelés, -kezelés és elosztás, szennyvízelvezetés, -tisztítás és csatornaszolgáltatás

  Szennyvíztelep
  2700 Cegléd, Ipartelepi út
  Tel.: 53/311-996, 53/500-959

  Mizsei úti telephely
  2700 Cegléd, Mizsei út 93.
  Tel.: 53/311-215, 53/311-64...


  Részletek
 • 2. Pevik Közüzemi és Szolgáltató Kft.

  3250 Pétervására, Tisztisor u. 29.

  Cégünk 1992-ben alakult. . Közszolgáltatói szolgáltatást biztosítunk.


  Részletek
 • 3. A.S.A. Magyarország Környezetvédelem és Hulladékgazdálkodás Kft.

  2360 Gyál, Kőrösi út 53.

  .Az .A.S.A. magyarországi leányvállalatai széles körű általános hulladékgazdálkodási megoldásokat nyújtanak a városi, ipari, kereskedelmi és kiskereskedelmi szektorok, valamint a háztartások számára. Nagy járműflottájának, a legmodernebb gyűjtési és tároló rendszereknek, saját újrafeldolgozó és kezelő telepeinek, valamint a hozzáértő és egyedi tanácsadó szolgáltatásoknak köszönhetően a hulladékgazdálkodás terén a társaság az első, ahova fordulni érdemes.
  Az .A.S.A.-nál a hulladékgazdálkodást a megrendelők ...


  Részletek
 • 4. Müllex-Körmend Kft.

  9900 Körmend, Rákóczi u. 5. I./1.

  A Kft. települési szilárd hulladékkezeléssel, ipari hulladékok gyűjtésével, hulladék újrahasznosításával, nemzetközi áruszállítással foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak