Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

szilárd hulladék gyűjtése

kifejezésre
1

Szilárd hulladék gyűjtése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. "ÖKOVÍZ" KFT

  "ÖKOVÍZ" KFT - Szilárd hulladék gyűjtése - Tudakozó.hu

  2700 Cegléd, Pesti út 65

  Társaságunk 2001. évben alakult át korlátolt felelősségű társasággá, előtte mint Önkormányzatok Víziközműveket Üzemeltető Intézménye működött. Cégünk fő tevékenységei mind az átalakulást megelőzően, mind azt követően: hulladékgyűjtés, -szállítás és ártalmatlanítás, víztermelés, -kezelés és elosztás, szennyvízelvezetés, -tisztítás és csatornaszolgáltatás

  Szennyvíztelep
  2700 Cegléd, Ipartelepi út
  Tel.: 53/311-996, 53/500-959

  Mizsei úti telephely
  2700 Cegléd, Mizsei út 93.
  Tel.: 53/311-215, 53/311-64...


  Részletek
 • 2. A.S.A. Magyarország Környezetvédelem és Hulladékgazdálkodás Kft.

  2360 Gyál, Kőrösi út 53.

  .Az .A.S.A. magyarországi leányvállalatai széles körű általános hulladékgazdálkodási megoldásokat nyújtanak a városi, ipari, kereskedelmi és kiskereskedelmi szektorok, valamint a háztartások számára. Nagy járműflottájának, a legmodernebb gyűjtési és tároló rendszereknek, saját újrafeldolgozó és kezelő telepeinek, valamint a hozzáértő és egyedi tanácsadó szolgáltatásoknak köszönhetően a hulladékgazdálkodás terén a társaság az első, ahova fordulni érdemes.
  Az .A.S.A.-nál a hulladékgazdálkodást a megrendelők ...


  Részletek
 • 3. Szegedi Környezetgazdálkodási Kht.

  6728 Szeged, Városgazda sor 1.

  Cégünk környezetgazdálkodással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. ÉHG Észak-Magyarországi Hulladékgazdálkodási Zrt.

  3700 Kazincbarcika, Eszperantó út 2.

  Nincs új a nap alatt: a hulladék, különösen a veszélyes hulladék problémája nem XX. századi jelenség. Izgatta ez már a XIX. század tudósait, a XX. században pedig sor került a gyakorlati megoldások keresésére is. Magyarország messze van Angliától, különösen Borsod-Abaúj-Zemplén megye, ahol az Északmagyarországi Hulladékgazdálkodási Zrt. működik. A Társaságot 1992. nyarán alapította a miskolci székhelyű Cirkont Hulladékgazdálkodási Zrt. (78,9%), és a Kazincbarcikai Önkormányzat (21,1%) tulajdon résszel.
  A c...


  Részletek
 • 5. Zöldfok Településgazdálkodási és Kommunális ZRt.

  8600 Siófok, Bajcsy-Zsilinszky u. 220.

  A szilárd hulladék gyűjtését, kezelését és ártalmatlanítását, valamint az újrahasznosítható hulladék gyűjtését és előkezelését 84 településen végezzük. A részvénytársaság két önálló szervezeti egysége (divíziója) hulladékkezeléssel- gazdálkodással, kisebb részben köztisztasági és síkosság-mentesítési feladatokkal foglalkozik.
  A társaság egyik jogelődje Magyarországon először vezette be a szelektív hulladékgyűjtést 1990-ben. A "Zöldpont" gyűjtősziget-rendszer több, mint 90 gyűjtőpontot tartalmaz.

  ZÖLDFO...


  Részletek
 • 6. Müllex-Körmend Kft.

  9900 Körmend, Rákóczi u. 5. I./1.

  A Kft. települési szilárd hulladékkezeléssel, ipari hulladékok gyűjtésével, hulladék újrahasznosításával, nemzetközi áruszállítással foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak