Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1193 db találat

szerviz

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

szerviz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 51. Franco Kft.

  Weboldal: http://www.franco.hu

  Nyitvatartás:

  Értékesítés:
  Hé ? Pé: 08:00 ? 16:30
  Szombat: 9:00-13:00

  Szerviz:
  Hé ? Csü: 07:30 ? 16:30
  Pé: 07:30 ? 16:00

  Alkatrész:
  Hé ? Csü: 07:30 ? 16:30
  Pé: 07:30 ? 16:00

  24 órás Mobilitásgarancia hívószámaink: 80/204-143 (zöld szám), 30/269-0776 (ügyelet), +36/1/345-1776 (külföldről).

  Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
  Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
  Audi, Volkswagen és Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedés, Volkswagen, Seat, Audi, Skoda márkaszerviz, alkatrész és tartozék kereskedelem.

  Impresszum ?

 • 52. Reba Kft. - Mecsek Motor

  Weboldal: http://www.cagivahun.hu

  Cégünk neve REBA Kft. 1991-ben alakultunk meg, 2 magánszemély alapította, Reisz László és Balla István. Eleinte használt szgk-kat forgalmaztunk. Dunántúlon egyike vagyunk azoknak, akik a legtöbb járművet adtuk el külföldre. Új haszonjárműveket is árusítottunk.

  2002 áprilisa óta forgalmazunk motorkerékpárokat és robogókat. Cégünk sikeres, a márkakereskedők között mi lettünk elsők az országban 2002-ben 350 db eladott motorral. 2003-ban 320 eladott motorral másodikak lettünk. Cégünk sikereit figyelembe vették a különféle márkák európai forgalmazói, így úgy döntöttek, hogy az egyik, a világon jól ismert fajtájú, kiváló minőségű, alacsony árfekvésű robogók és chopperek, endurók magyarországi kizárólagos importőri jogát nekünk adták. Igyekeztünk dolgunkat a lehető legjobban végezni. Ékesen bizonyítja eredményességünket 35 leszerződött viszonteladónk és a több száz db eladott új motor.

  Claudio Castiglioni, a világhírű olasz márka újjáéledt!

  Az MV Agusta meghódította Hoollywoodot, a film fővárosát.

  A Husqvarna új 2006-os enduro- és crossmotorjain jelentős változtatásokat hajtottak végre, amelyek következtében a motorkerékpárok nagyobb teljesítményűek, megbízhatóbbak, biztonságosabbak és könnyebben kezelhetőek lettek, s ezáltal könnyebben birkóznak meg az úttalan utakkal.

  Nyitva tartás:
  H-P: 8-17 -ig
  Sz-V:8-12 -ig

  További honlapok:
  www.mvaugustahum.hu
  www.husquarnahun.hu
  E-mail: szerviz@motor.axelero.net

 • 53. Tarker96 Kereskedelmi és Szolgáltatói Kft.

  Weboldal: http://www.tarker96.hu/

  Cégünk 1990-óta foglalkozik targoncák adás-vételével, javításával, bérbeadásával és alkatrész forgalmazással. Jelenleg 10 alkalmazottunkkal igyekszünk ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni. Az elmúlt évek során szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a targonca kereskedelem és a szerviz szolgáltatás területén, készen állunk ügyfeleink minden igényét kielégíteni kedvező árakon és rövid határidőn belül. Ha cégünket választja emelőgépei karbantartására és az anyagmozgatással kapcsolatos teendők megoldására akkor időt és pénzt spórolhat meg. Alacsony áraink a közvetlen külföldi kapcsolatainknak köszönhetőek. Minden általunk forgalmazott alkatrészt és targoncát közvetlen szállítunk EUROPA legnagyobb kereskedőitől. Alkatrész árainkkal esetenként akár 50% megtakarítható szállítási határidőnk maximum 1 hét. A jövőben szeretnék még több ügyfelet megnyerni előnyös
  feltételeinkkel és kedvező árainkkal.


  Reméljük a jövőben Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük  Tevékenységi köreink


  Targoncák értékesítése, adás-vétel

  Kézi hidraulikus emelők, gyalogkíséretű és elektromos vezérlésű, alacsony és magas emelésű békák értékesítése, adás-vétel

  Alkatrészek forgalmazása

  Targoncák, békák, gyalogkíséretű és elektromos vezérlésű, alacsony és magas emelésű békák javítása

  Targoncák, békák, gyalogkíséretű és elektromos vezérlésű, alacsony és magas emelésű békák karbantartása, szervízelése

  Akkumulátorok, akkumulátor töltők, kiegészítők forgalmazása

  Targonca bérlet

  Targoncák felülvizsgálata, ennek dokumentálása  Elérhetőségeink

  1154 Budapest Gábor Áron u. 54.

  Tel: 06-1-417-23-34

  Email: tarker96@tarker96.hu | info@tarker96.hu

  Fax: 06-1-417-23-34

  Nyitvatartásunk:

  hétfőtől péntekig: 8-16

  szombat vasárnap: zárva

  Tarker96 Kereskedelmi és Szolgáltatói Kft.

  1154 Budapest Gábor Áron u.54.

 • 54. DIMEX Hungary Kft

  Weboldal: http://www.dimexlift.com

  Cégünk a bolgár targonca gyártás új arca: új és felújított elektromos dízel és gázüzemű targoncák, Varta license alapján gyártott akkumulátorok, alkatrészek bámilyen típusú bolgár targoncához, raklapemelők, emelőszerkezetek, állandó árukészlet, alacsony árak.

 • 55. Net-Car Eu Kft.

  Weboldal: http://www.nceu.hu

  Cégünk 1998-ban alakult, mint betéti társaság. 2005-től, pedig mint Kft folytatja munkáját. Fő profilja az autó karosszéria szakszerű javítása és egyéb ezzel kapcsolatos szolgáltatások.

  Pontosan tudjuk, hogy szakmánkban fontos a megbízhatóság és az ügyfelekkel való kapcsolattartás. Ezért az ügyfeleknek az autójuk javítási ideje alatt igény szerint csere autót biztosítunk és a szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

  Rövidtávú céljaink közé tartozik az ISO 9002 szabvány bevezetése, további biztosítótársaságokkaltörténő megállapodás, a szerviz folyamatos korszerűsítése. Ezeknek a céloknak az elérésével ügyfeleink igényeit az eddigieknél is magasabb színvonalon tudjuk majd kiszolgálni.

  Ez a pár sor természetesen nem elegendő szolgáltatásaink bemutatására, mivel számunkra minden ügyfél egyedi, ezért a kedvezményeket egyénileg beszéljük meg ügyfeleinkkel. Amennyiben érdeklődését felkeltettük, várjuk jelentkezését.

  Szolgáltatásaink:

  Karosszéria javítás
  Hőkamrás fényezés
  Szervízelés
  Hatósági műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás
  Környezetvédelmi felülvizsgálat (zöldkártya)
  Autószerelő munkák
  Teljes körű biztosítási ügyintézés (szerződött partnereink: Allianz Hungária, Generali, stb.)
  Autóflotta kezelés
  Bérautó kölcsönzés
  Gépjármű javításnál csereautó biztosítása
  Utángyártott alkatrész kereskedelem
  Koreai alkatrész kereskedelem
  Flottakezelés
  Utángyártott alkatrész kereskedelem
  Gyors szervíz

  Nyitva tartás
  Hétfő-Péntek: 8-17 óráig

  Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!

 • 56. Aqualing Kft.

  Weboldal: http://www.aqualing.hu

  Az AQUALING Kft. azzal a tudattal jött létre, hogy hazánkban az elsők között vállaljon szerepet az úszómedence építés területén. Ezt a szerepet kívánjuk a továbbiakban a megbízóink körének kiszélesítésével megőrizni, továbbfejleszteni.

  A kezdeti időkben családi vállalkozásként, magánmedence kivitelezéssel foglalkoztunk, és ennek kapcsán nagy tapasztalatot szereztünk a több száz elkészült létesítmény kivitelezésében. Nevünkhöz fűződik az egyik legnagyobb USA-ban elterjedt, műanyag-, ill. fémfalas, fólia burkolatú medencék meghonosítása Magyarországon. Folyamatos bővülésünk eredményeképpen megjelentünk a közösségi létesítmények kivitelezésében is, az ehhez szükséges irányító-és háttérmunkát végző mérnökcsapat felállításával. Erőforrásaink ma már képesek biztosítani a legnagyobb terjedelmű projektek zavartalan megvalósítását.

  Időben sikerült felismerni azt a tényt, hogy saját beszerzési bázis kiépítésével, a nagykereskedelmi tevékenység hozzásegíti cégünket a jobb piaci pozíciók megszerzéséhez. Elindítottuk a viszonteladói láncolat kiépítését, ami napjainkban több mint száz uszodaépítéssel foglalkozópartnert jelent. Ezáltal saját kivitelezéseinkhez is kedvezőbb feltételek mellett tudjuk biztosítani a beépítésre kerülőanyagot.Kapcsolatokat építettünk ki Európa legnagyobb berendezésgyártóival.A nagykereskedelmi munkánk ahhoz is hozzájárult, hogy több, magyarországi fürdőprojektben anyagbeszállítással részt vehessünk (pl. debreceni gyógyfürdő, hajdúszoboszlói csúszdapark, szolnoki strand, stb.).
  Cégünk telephelyén találhatói medenceáruházunk nyáron medencék - és tartozékaik széles választékával, télen pedig műfenyők, karácsonyi dekorációs termékek, kül -, és beltéri világításokkal várja kedves vásárlóit.
  További tevékenységünkhöz tartozik az uszodavegyszer forgalmazás, és a létesítmény karbantartás.Társaságunk az uszodavegyszer kereskedelem egyik meghatározó képviselője.
  Jelenleg 3 külföldi leányvállalattal büszkélkedhetünk: Romániában, Szerbiában és Bulgáriában is próbáljuk a felmerülő igényeket minél jobban kielégíteni.

  Szolgáltatásaink teljes körűek. Vállaljuk medencék tervezését, kivitelezését magán- és közhasználatra egyaránt. A medencék karbantartását, korszerűsítését szakképzett kollégáink végzik, továbbá műszaki tanácsadással is szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

  Spa&Wellness világában egyre nagyobb ismertségre tettünk szert masszázskádjainkkal, szaunáinkkal, infra és gőzkabinjainkkal és ezek tartozékaival. Munkáinkat a nagyszámú szauna és gőzkabin referencialista minősíti: Hotel Intercontinental, Hévíz Apartman Hotel, Hotel Budapest, Thermal Hotel Hélia, Andrássy Hotel, MammutII, Fitness.

  Az elmúlt évek folyamán cégünk profilbővítést hajtott végre a szökőkutak, és díszmedencék tervezése, és kivitelezése területén, melynek két legjelentősebb munkája a Nemzeti Színház Nagy-tógépészeti kivitelezése, valamint a Dunaföldváron épült köztéri, körforgalmi szökőkút gépészeti kivitelezése.

  Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországról elsőként lehettünk tagok az Amerikai Uszodatechnikai Szövetségben (APSP).

  A Társaság töretlen fejlődése, tőkeerőssége, műszaki szakismerete, innovatív készsége, nyitottsága az új elképzelések közreadásában, megfelelőalapot képez ahhoz, hogy közreműködhessünk az Önök új projektjeinek megvalósításában

 • 57. Chetra Budapest Kft.

  Weboldal: http://www.chetra.hu

  A CHETRA több, mint 20 éve forgalmaz korszerű, környezetbarát tömítéseket Magyarországon. Termékeinkkel az ipar minden területén találkozhat, a vegyi- és az olajiparban, a gyógyszer-, a vegyszer- és műtrágyagyártásnál, a vízműveknél és a szennyvíz üzemeknél, az eroműveknél, távhőszolgáltatóknál, az acél-, az alumínium- és a papírgyártásnál, a tej- és a húsfeldolgozásnál... Célunk, hogy partnereink elégedettek legyenek a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal. Termékeinkkel és szaktanácsadással állunk vevőink rendelkezésére.Saját szervizközpont.tal rendelkezünk.Tömítéstechnikában olyan vállalkozás vagyunk, amelyik mindent megtesz a vásárlóiért kitűnő szolgáltatási színvonalon.
  Termék palettánkon található spiráltömítés,szendvicstömítés.Valamint lapostömítés.Cégünk képviseli a FRENZELIT-WERKE-GMBH-GM céget a lapostömítések területén.
  Célunk, magas műszaki színvonalat nyújtani vevőinknek a legnehezebb felhasználói körülmények között is, optimális és gazdaságos szerviz szolgáltatások biztosításával.
  Nyitvatartás: H-CS: 8-16. P:8-15.

 • 58. Hajtány Kerékpárszaküzlet és Szerviz

  Weboldal: http://www.hajtany.hu

  Cégünk kerékpárok értékesítésével, alkatrészek, kiegészítők forgalmazásával és teljeskörű javítással foglalkozik. Egézségpénztári és bankkártyával lehet fizetni. Lyoness partnerüzlet. Nagycsaládosoknak és nyugdíjasoknak folyamatos kedvezmény.

 • 59. Csóti Logisztikai Kft.

  Weboldal: http://www.cslog.hu

  Dízel-, gázüzemű és elektromos targoncák értékesítése, bérlete, lízing, használt targoncák forgalmazása; teljeskörű szerviz és alkatrészellátás.

 • 60. Vilati Service Kft.

  Weboldal: http://www.vilatiservice.hu

  A Vilati 1970 óta a pályakonstrukciók, vezérlésváltozatok és kiegészítő egységek egész sorát dolgozta ki - szoros együttműködésben korábban a SCHMID, később a BRUNSWICK cégekkel - a teke és bowling automata berendezések területén, ezáltal vált Kelet-Európa vezető gyártójává.
  Erős gyártó bázisunk Egerben, széleskörűen kiépített szervíz hálózatunk az ország különböző pontjain várja, hogy teljesíthesse az Önök kéréseit, kívánságait.
  Sokoldalú kapcsolataink segítségével lehetőségünk van a legkedveltebb teke és bowling vezető márkák termékeinek beszerzésére.
  Hívjon bennünket, közösen minden problémát megoldunk.