Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1192 db találat

szerviz

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

szerviz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 51. DIMEX Hungary Kft

  Weboldal: http://www.dimexlift.com

  Cégünk a bolgár targonca gyártás új arca: új és felújított elektromos dízel és gázüzemű targoncák, Varta license alapján gyártott akkumulátorok, alkatrészek bámilyen típusú bolgár targoncához, raklapemelők, emelőszerkezetek, állandó árukészlet, alacsony árak.

 • 52. AH Turbo Szerviz Hungary Kft.

  Weboldal: http://www.ahturbo.hu

  1991 óta cégünk a TMI-Turbo Manufacturing Italy, valamint Közép- és Kelet-Európában egyedüliként az IHI-Turbomecanica S.A. kizárólagos magyarországi képviselete. 1996 októbere óta rendelkezünk a Közlekedési Főfelügyelet H minősítő engedélyével. Szervizünk 1997 óta rendelkezik középrész vizsgáló és kiegyensúlyozó próbapaddal, amellyel a garanciális vizsgálatok is elvégezhetők.

 • 53. Autorail Javító Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  Weboldal: http://www.autorail.hu

  Az AUTORAIL Kft tevékenységének gyökerei 1982-re nyúlnak vissza. Társaságunk azóta működik haszongépjármű szervizként, közúti gépjárművek javításával foglalkozva. 1994-től a társaság életében meghatározó együttműködés indult az egyik legnagyobb európai haszongépjármű gyártó és forgalmazó, a hollandiai DAF Trucks N.V. vállalattal, amely ma az amerikai PACCAR cégcsoport tagja. Az Autorail Kft. a DAF felhatalmazott szerviz dealere, és regionális márkaszervizeként működik. Társaságunk a fő tevékenységén túl képes bármely márkájú haszongépjármű, autóbusz, pótkocsi és személygépjármű teljes körű szervizelésére, műszaki vizsgára való felkészítésére, és vizsgáztatás és egyéb hatósági, okmányirodai ügyek ügyintézésére, környezetvédelmi vizsgálat (zöldkártya) elvégzésére, karambolos járművek biztosítós ügyintézésére, lakatos és fényező tevékenység ellátására, és vállalunk szükség szerint helyszíni mentést is. Mindezt a tevékenységet teljeskörű alkatrészellátással vállaljuk, és alkatrészértékesítést is végzünk ügyfeleink részére. Jól képzett és elkötelezett szakembereink biztosítják a színvonalas munkát.A társaság 2005-től MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert üzemeltet, amellyel az egész szervezet elkötelezte magát szolgáltatásai színvonalának folyamatos javítása mellett, az ügyfelek által igényelt minőség elérésének és megtartásának érdekében.Az AUTORAIL Javító, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Logisztikai és Támogató Parancsnokság Kodifikációs Alosztályától "0553V" számon kiutalt NCAGE NATO Kodifikációs Kóddal rendelkezik 2005-től.Társaságunk 2006-ban elnyerte a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal "3HI0600176" számon nyilvántartott, a törvény mellékletének VI. és XXIV. Fejezeteiben meghatározott haditechnikai szolgáltatások nyújtására vonatkozó engedélyét gépjármű javítás tevékenységre. DAF felhatalmazott szerviz dealere, és regionális márkaszerviz Haszongépjárművek teljes körű szervizelése,vizsgáztatás, Okmányirodai ügyintézés, környezetvédelmi vizsgálat (zöldkártya) Lakatos és fényező tevékenység Bővebb információkért kérjük klikkeljen webcímünkre!

 • 54. ADH Földmunkagép és Alkatrész Kereskedelmi Kft.

  Weboldal: http://www.adh.hu

  Az ADH Kft. 1996-ban alakult, kezdetben az MF (Massey-Ferguson) és CASE -Poclain típusú földmunkagépek forgalmazását, gyári alkatrészellátását és szervizelését végezte. Mivel elég kicsik vagyunk ahhoz, hogy kellően rugalmasak lehessünk, így profilunkat folyamatosan bővítettük és továbbra is bővítjük ügyfeleink igényeihez igazodva. Ausztriától Angliáig nagyon sok gépkereskedő céggel építettünk ki kapcsolatot annak érdekében, hogy lehetőleg minden érdeklődő részére tudjunk az igényeinek megfelelő munkagépet ajánlani.

 • 55. Kontinex Kft.

  Weboldal: http://www.kontinex.hu

  Cégünk ipari mérlegek gyártásával, forgalmazásával, mérlegtechnikával foglalkozik.
  A KONTINEX Kft 1990 óta forgalmazza és szervízeli a finn Tamtron cég darumérlegeit, melyek hiteles és nem hiteles változataiból, az opciók széles választékával ellátva, többszáz berendezés működik Magyarországon.

  A KONTINEX Kft holland know-how alapján kizárólagos joggal gyártja Magyarországon a VSH típusú, acél-vasbeton, monolit szerkezetű akna nélküli és sekély aknás hídmérlegeket, melyekbe saválló acélból készült, rendkívül stabil, négyoszlopos mérlegcellákat épít be. 2001-óta a hídmérlegek a legkorszerűbb digitális mérlegcellákkal is szállíthatók.

  A KONTINEX Kft vállalja régebbi mechanikus mérlegek elektronikus hídmérleggé történő átalakítását. A szövegemelős alvázzal készült hídmérleg-típuscsalád hídszerkezetének felhasználásával kialakított (átalakított) elektronikus hídmérleg-család OMH típusengedéllyel rendelkezik. mérlegek,mérleg,ködképzo,mérlegcella,mérlegcellák,ködképzo

  A KONTINEX Kft kizárólagos magyarországi forgalmazója a Revere és Molen mérlegcelláknak, mérlegeknek és mérlegkomponenseknek. A legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő mérlegcellák széles választéka az elmult években a digitális mérlegcellákkal bővült , 500 Kg-tól 100 tonna méréstartományban. A KONTINEX Kft valamennyi mérlegcellához alkalmazható teherátadó elemeket, befogó szerkezeteket, kijelző műszereket, valamint a beépítésekhez tervezői segédleteket és szaktanácsadást kínál megrendelői számára.ködképzok, rétegvastagságmérés,réregvastagság méro

  Az IGEBA márkájú, Németországban gyártott hideg- és melegködképző készülékek teljes választékának forgalmazásán túlmenően a KONTINEX Kft ezen készülékcsalád régebbi típusainak alkatrész ellátását és délmagyarországi vevőszolgálatát is ellátja szerződéses partnerei közreműködésével.

  A KONTINEX Kft textilipari profilja keretében a német Jumper King márkájú lovaglónadrágokat és lovaglózakókat gyártatja és forgalmazza magyarországi és kelet-európai szerződéses partnerei és bolthálózatok részére.

 • 56. Miami Szórakoztató Központ

  Weboldal: http://www.miamipoker.hu;www.miamibiliard.hu

  Bemutatkozik a Miami Poker Club

  Az Miami Poker Club 2008 őszén kezdte meg működését új néven, előzőleg Best Poker Club néven működött az új vezetéssel 2008 március 16.-tól. Termünkben a hét minden napján szerettel várjuk a póker sport kedvelőt, legyen az kezdő, haladó, vagy akár profi. A terem negyven póker asztalán lehetőség van részt venni multi table versenyeken, de természetesen vendégeink számára bármilyen asztal megnyílik igény esetén. További 14 biliárd asztal, 8 darts gép és 14 flipper is található a három bárral felszerelt 2600 négyzetméteres termünkben! Hostess, masszőr és felszolgáló lányaink gondoskodnak arról, hogy kellemesen teljen a nálunk töltött idő. Online játékra is lehetőség nyílik otthonosan berendezett termünkben, ahol nyugodt hangulatban, felkészült teremfőnökök felügyelete mellett, profi osztókkal űzheted kedvenc sportod, szenvedélyed, hobbid a pókert. Megtalálsz bennünket a Lurdy ház első emeletén. Info : 06-202-27-27-00

 • 57. FLOTTARENT Autókölcsönző

  Weboldal: http://www.flottarent.hu

  Autókölcsönzőnk a hazai kölcsönzők közül kitűnik kedvező bérleti díjaival, megbízható, rugalmas, udvarias ügyintézésével. Mi díjmentesen kiszállítjuk az autót Budapesten és környékén (a repülőtérre is) hogy a lehető legkényelmesebb legyen az autóbérlés és mindezt extra díj nélkül!

 • 58. Büro44 Irodatechnikai Kft.

  Weboldal: http://www.buro44.hu/

  DEVELOP márkakereskedés és szerviz, Canon, HP, Konica-Minolta stb. termékek forgalmazása és teljes körű szervizellátása. Új és felújított másológépek, nyomtatók, faxok, notebook-ok, számítógépek értékesítése.

 • 59. Pneumatika Hungária Kft.

  Weboldal: http://www.pneumatikahungaria.hu

  Cégünk a pneumatika és az ipari szerelvények területén tevékenykedik.

 • 60. BMW Magyarország Kft.

  Weboldal: http://www.bmw.hu ; www.bmwgroup.com/

  A BMW Group három nagy márkanévvel, a BMW-vel, a MINI-vel és a Rolls-Royce-szal megvetette lábát a nemzetközi autópiac prémiumszektorában. Céljai elérése érdekében a vállalat pontosan tudja, hogyan használja ki eroforrásait az autóiparban páratlan hatékonysággal. A kutatás-fejlesztéstol a gyártáson át az értékesítésig a BMW mindvégig a prémium minoséggel szemben támasztott elvárásokat helyezi a középpontba, kompromisszumok nélkül. A vállalat mai napig tartó sikere ékes bizonyítéka üzleti stratégiája helyességének.

  Hivatalos Márkakereskedések:

  Budapest Motors Kft.
  1033 Budapest, Szentendrei út 63.
  tel: (+36 1) 226-6363
  fax: (+36 1) 242-6363
  email: bmw@budapestmotors.hu
  web: http://www.bmw-budapestmotors.hu/

  Wallis Motor Pest Kft.
  1138 Budapest, Váci út 175.
  tel.: (+36 1) 451-4908
  fax: (+36 1) 451-4901
  email: wmp@wallismotor.hu
  web: http://www.bmw-wallispest.hu/

  C-Mobil Kft.
  6728 Szeged, Napos út 6.
  tel.: (+36 62) 553-213
  fax: (+36 62) 553-212
  email: cmobil.titkarsag@cmobil.com
  web: http://bmw-cmobil.hu/

  Glass Kft.
  5600 Békéscsaba, Felsonyomás 256/2
  tel.: (+36 66) 440-505
  tel./fax: (+36 66) 440-468
  email: bmwglass@bmwglass.hu
  web: http://www.bmw-glass.hu/

  Mag3
  4405 Nyíregyháza, Debreceni út 233.
  tel: (+36 42) 596-236
  fax: (+36 42) 596-237
  email: info@bmw-mag3.hu
  web: http://www.bmw-magisz.hu/

  Rack Autó Kft.
  2040 Budaörs, Csata út 23.
  tel.: (+36 23) 416-771
  fax: (+36 23) 415-844
  email: rackauto@rackauto.hu
  web: http://www.bmw-rackautobudaors.hu/

  Schneider Autóház Kft.
  7400 Kaposvár, Elod vezér u. 1.
  tel.: (+36 82) 528-290
  fax: (+36 82) 528-291
  email: bmw.kaposvar@schneiderautohaz.hu
  web: http://www.bmw-schneider.hu/

  Hivatalos Márkaszerviz:

  Angyalosi Autóház
  8800 Nagykanizsa, Teleki u. 21.
  tel.: (+36 93) 310-339
  tel./fax: (+36 93) 516-199
  email: info@angyalosiautohaz.hu
  web: http://www.bmw-angyalosiautohaz.hu/

  Wallis Motor Duna Kft.
  1097 Budapest, Könyves K. krt. 5.
  tel.: (+36 1) 219-6013
  fax: (+36 1) 219-6001
  email: info@wallisduna.hu
  web: http://www.bmw-wallisduna.hu/

  Leier Autó Kft.
  9024 Gyor, Szauter út 9.
  tel.: (+36 96) 513-213
  fax: (+36 96) 513-214
  email: bmw@leier.hu
  web: http://www.bmw-leierauto.hu/

  Formont Autóház
  6000 Kecskemét, Szent László krt. 80.
  tel.: (+36 76) 503-600
  fax: (+36 76) 503 609
  email: info@formontautohaz.hu
  web: http://www.formontautohaz.hu/

  Magisz Kft.
  4032 Debrecen, Böszörményi út 218.
  tel.: (+36 52) 523-950
  fax:: (+36 52) 523-951
  email: info@magisz.hu
  web: http://www.bmw-magisz.hu/

  Rack Autó Kft
  8000 Székesfehérvár, Szent Flórián krt. 6.
  tel./fax: (+36 22) 500-232
  fax: (+36 22) 500 233
  email: info@rackauto.hu
  web: http://www.bmw-rackauto.hu/

  Schneider Autóház Kft.
  7630 Pécs, Buzsáki u. 1-3.
  tel.: (+36 72) 539-000
  fax: (+36 72) 539-001
  email: ertekesites@schneiderautohaz.hu
  web: http://www.bmw-schneider.hu/