Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

szereplő

kifejezésre
1

Szereplő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ERSTE LEASING Cégcsoport

  ERSTE LEASING Cégcsoport - Szereplő - Tudakozó.hu ERSTE LEASING Cégcsoport - Szereplő - Tudakozó.hu

  1038 Budapest, Népfürdő u. 24-26.

  Az Erste Leasing Cégcsoport az Erste Bankcsoport tagja a hazai gépjármű finanszírozási piac meghatározó szereplője.
  Több, mint 110 000 élő szerződéssel rendelkezünk, melyet 107 000 ügyfelünk kötött közel 1200 szerződött kereskedő partnerünkön keresztül, és a hitelkihelyezésünk is évről évre dinamikusan növekszik.
  Ezekkel az eredményekkel Társaságunk a személygépjárművek körében mintegy 11%-os, míg a motorkerékpárok piacán több, mint 50%-os részesedést ért el és tartja is ezt a pozíciót.
  2006-ban beve...


  Részletek
 • 2. VLS Számítástechnikai és Oktatási Központ

  VLS Számítástechnikai és Oktatási Központ - Szereplő - Tudakozó.hu

  9400 Sopron, Istvánbíró u. 8.

  Cégünk 1988-ban alakult, így a régió egyik legnagyobb múltra visszatekintő számítástechnikai és felnőttképzési, oktatási vállalkozása!

  Alapításunk után a fő szerepet a számítástechnikai gyakorlati oktatás, majd az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakképesítő képzések oktatása jelentette. A későbbiekben bővítettük tevékenységünket számítógép javítással, rendszer-felügyelettel, szervizzel .

  Cégünk hálózatépítéssel, egyéni szoftverek fejlesztésével, weblapok készítésével is foglalkozik!

  Képzése...


  Részletek
 • 3. Genex Magyarország Zrt.

  Genex Magyarország Zrt. - Szereplő - Tudakozó.hu Genex Magyarország Zrt. - Szereplő - Tudakozó.hu Genex Magyarország Zrt. - Szereplő - Tudakozó.hu

  1107 Budapest, Fogadó u. 4.

  A Genex Cégcsoport megalakulása óta a hazai üzleti élet állandó résztvevője. Folyamatos növekedésnek köszönhetően 2003-ban a cégcsoport árbevétele meghaladta az 5 milliárd forintot. Fő tevékenységi körünk a klímatechnika, de kihasználva az építőipar kínálta lehetőségeket, számos lakópark, üzletközpont, irodaház építési munkálataiban vettünk részt. A hazai piaci igényeket felismerve, a kivitelezési munkálatok befejezését követően vállaljuk az épületek teljes körű üzemeltetését is. Erősségünk az egyedi igénye...


  Részletek
 • 4. S.W. Casting

  1062 Budapest, Teréz krt. 25. III/28.

  Fő profilunk különböző filmes produkciók, fotózások teljes körű szereplő biztosítása.


  Részletek
 • 5. Le Chéque Déjeuner Kft.

  1074 Budapest, Rákóczi út 70., R70 Irodaház

  Anyavállalatunk története egyidős az étkezési utalványok franciaországi történetével, egyike azon cégeknek, melyek a szociális támogatásnak ezt a formáját kidolgozták és részt vettek a törvényi háttér megalkotásában. A Cheque Déjeuner az utalvány formájában adható étkezési és ebéd támogatások, valamint egyéb természetbeni juttatások és a kapcsolódó szolgáltatások szakértője. A Cheque Déjeuner 1964-es alapítása óta meghatározó piaci szereplő, tevékenységét 1990 óta végzi nemzetközi szinten. 2005-ben már 9 o...


  Részletek
 • 6. Art Models Kft.

  1024 Budapest, Margit krt. 15-17.

  Modellügynökségünk hostessek, modellek, statiszták közvetítésével foglalkozik.


  Részletek