Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

15 db találat

szerelési segédanyag

kifejezésre
1 | 2

Szerelési segédanyag keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. Energo Dekomo Kft.

  Energo Dekomo Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Energo Dekomo Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Energo Dekomo Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Energo Dekomo Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Energo Dekomo Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu

  2011 Budakalász, József A. u. 61.

  Cégünk 1991 óta foglalkozik épületgépészeti munkákkal, családi házak, irodák, egyéb épületek teljes épületgépészeti kivitelezése, víz-, központi fűtés-, csatorna- és gázszereléssel. Napkollektorok szerelése.


  Részletek
 • 3. Caloris Épületgépészeti Kft.

  Caloris Épületgépészeti Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Caloris Épületgépészeti Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Caloris Épületgépészeti Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Caloris Épületgépészeti Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Caloris Épületgépészeti Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Caloris Épületgépészeti Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Caloris Épületgépészeti Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Caloris Épületgépészeti Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu

  1143 Budapest, Hungária krt. 92.

  Cégünk épületgépészeti kivitelezéssel, tervezéssel, kiskereskedelemmel és szervizeléssel foglalkozik. A nálunk megrendelt termékekre és szolgáltatásokra OTP áruvásárlási kölcsön vehető igénybe 1.000.000 Ft hitelösszegben.


  Részletek
 • 4. Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Szerelési segédanyag - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Baross utca 91-95.

  A FIBEX Kft. 1993-ban alakult váci székhellyel, de jogelődje révén már 1990 óta jelen van a magyar piacon. Cégünk 2002 októberéig két telephellyel rendelkezett, a működés racionalizálása végett egy korszerű központi telephelyet alakítottunk ki Budapesten, amelyben működik az ügyfélszolgálati iroda, a disztribúciós és a telekommunikációs üzletág, project üzletág és a professzionális patch kábel gyártó üzemünk.


  Részletek
 • 5. K-Box Kft.

  1037 Budapest, Bojtár u. 36.

  Az 1994-ben alakult cégünk ipari elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik. Cégünk fő profilja a kábelek és vezetékek (a hagyományostól a legspeciálisabb) valamint a kábelekhez közvetlenül kapcsolódó szerelési anyagok kereskedelme. Forgalmazott termékeink között szerepelnek még egyéb installációs és világítástechnikai, valamint feliratozástechnikai termékek is.
  Budapesti központunk mellett Miskolcon, Győrben és Dunaújvárosban dolgozó képviselőink is készséggel állnak rendelkezésükre.
  A hagyományos...


  Részletek
 • 6. Ponticsempe-mozaik Kft.

  2045 Törökbálint, Torbágy u. 16

  A Ponti mint a minőségi burkolatok szakértője, az Ön lakását is egyedivé, különlegessé és otthonossá varázsolja, amelybe nap mint nap élmény hazatérni. A Ponti, olasz és spanyol magas minőségű csempe, járólap, mozaik és szaniterek széles választékával várja a kiszolgálásra is igényes vásárlókat.

  Órási raktárkészletünk hetente frissül, így akár azonnal elviheti a több száz féle burkolólapból kiválasztott terméket. Importból, megrendelésre érkező termékeinknél a többnyire rövid (15-18 nap) határidőt igyek...


  Részletek
 • 7. Unio Bt.

  7100 Szekszárd, Bródy köz 26.

  Cégünk, az Unio Bt. 1992-ben alakult. Üzleti filozófiánk: Vásárlás után a vevő jön vissza, nem a termék. Forgalmazott márkáink a világ számos országában ismertek: Loctite, Henkel, Teroson, Wynns, Sonax, Car Plane, Rema Tip-Top, Valvoline, WD-40, Brigéciol, MoTip, Bison, Devcon, Turtle Wax, Dundi, Avisa, Filtron, Armafilt, NGK, FBS.


  Részletek
 • 8. Micro-Max Kft.

  3529 Miskolc, Bem József u. 14.

  A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő MICRO-MAX 1993 óta van jelen az ipari elektronika területén. Tevékenységünk két fő irányvonala a kereskedelem és a mérnöki szolgáltatás. Cégünk ISO 9001-es minősítéssel rendelkezik.


  Részletek
 • 9. Martivill Kft.

  1094 Budapest, Soroksári út 110-112

  Cégünk fő profilja a villamosság.


  Részletek
 • 10. Mile Kft.

  1104 Budapest, Mádi utca 52.

  A MILE Kft. tevékenysége 1991 óta kapcsolódik az ipari termelés automatizálásához, szabályozásához, energiaelosztásához, az alkalmazott méréstechnikához mind az élelmiszer-, könnyű- és nehézipar, valamint a mezőgazdaság területén.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak