Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

szennyvízátemelő építése

kifejezésre
1

Szennyvízátemelő építése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mediker Kft.

  Mediker Kft. - Szennyvízátemelő építése - Tudakozó.hu Mediker Kft. - Szennyvízátemelő építése - Tudakozó.hu Mediker Kft. - Szennyvízátemelő építése - Tudakozó.hu Mediker Kft. - Szennyvízátemelő építése - Tudakozó.hu

  6640 Csongrád, Erzsébet u. 29.

  A Mediker Kft. a környezetvédelemhez kapcsolódó gépek, berendezések, tervezője, gyártója, értékesítője és szervize. Több mint tizenöt éve az egyik legnagyobb független magyar szennyvízszivattyú gyártó és szervizelő cég, mely komplett feladatok elvégzésére képes, így szennyvízátemelőket, elektromos berendezéseket szállít és üzemeltet.


  Részletek
 • 2. RWT Kft.

  2800 Tatabánya, Ifjúmunkás út 20. fszt. 1.

  Cégünk fő tevékenységei: Mélyépítés. Építészeti és gépészeti rekonstrukciós munkák. Rozsdamentes és saválló gépészeti acélszerkezet gyártása. Ivóvíz-, szennyvíz-, gáz-, tűzivíz-, csatorna- és közműhálózat, lemez és csővezeték gyártása. Gépi földmunka, árokásás, alapozás. Kútsüllyesztés. Szivattyú-kereskedelem.


  Részletek
 • 3. TM HIDRO-SZER Kft.

  7622 Pécs, Vasút u. 2/a

  A TM HIDRO-SZER Kft. 1999-ben alakult meg. Létrehozásakor az elsődleges cél az volt, hogy a cég képes legyen megvalósítani a vízellátás és csatornázás területén országos szinten a szükségszerű beruházási koncepciókat. Cégünk arra törekszik, hogy a mérnöki tervezéseken túl azok megvalósításában, a kivitelezésben is jelentős szerepet vállaljon.


  Részletek
 • 4. Larobau Építőipari Kft.

  8100 Várpalota, Péti u.73.

  A LAROBAU Kft. 1998.06. 01.-én alakult. Fő tevékenysége a 4521 TEÁOR-on belül: A szenny- és csapadékvíz csatornázásokhoz kapcsolódó átemelő- és szerelvényaknák építése, gépészeti szerelése. Az építés süllyesztéses vagy kitakarásos technológiával történik. Barlangok, pincék feltárása, megerősítése vagy felhagyása (megszüntetése) bányászati módszerrel. Mindkét tevékenységhez szükséges vasbeton és beton építő elemek saját gyártásúak. A 2661 TEÁOR szerinti betonelem gyártás nemcsak saját felhasználásra, hanem é...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak