Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

szellőzőrendszer

kifejezésre
1 | 2

Szellőzőrendszer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ekotechna Hungária Kft.

  Ekotechna Hungária Kft. - Szellőzőrendszer - Tudakozó.hu

  3980 Sátoraljaújhely, Mártírok útja 17.

  Környezetszennyezési, továbbá munkatér szennyezési problémák felmérése, azokra megoldási javaslatok készítése, az adott problémák elhárítását megoldó, további légtechnikai, portechnikai és porleválasztó rendszerek tervezése, gyártása, szállítása, szerelése, karbantartása, valamint egyedi igények kielégítése.


  Részletek
 • 2. Tekno Point Hungary Kft.

  Tekno Point Hungary Kft. - Szellőzőrendszer - Tudakozó.hu Tekno Point Hungary Kft. - Szellőzőrendszer - Tudakozó.hu Tekno Point Hungary Kft. - Szellőzőrendszer - Tudakozó.hu Tekno Point Hungary Kft. - Szellőzőrendszer - Tudakozó.hu Tekno Point Hungary Kft. - Szellőzőrendszer - Tudakozó.hu Tekno Point Hungary Kft. - Szellőzőrendszer - Tudakozó.hu Tekno Point Hungary Kft. - Szellőzőrendszer - Tudakozó.hu

  1211 Budapest, Öntöde u. 6.


  Részletek
 • 3. Climont Kft.

  Climont Kft. - Szellőzőrendszer - Tudakozó.hu

  9023 Győr, Attila u. 28.

  A Climont Kft. épületgépészeti tervezéssel, kivitelezéssel és épületgépészeti berendezések - elsősorban klímatechnika berendezések - forgalmazásával foglalkozik. Új címünk: 9023 Győr, Attila u. 28.


  Részletek
 • 4. Klíma Nóvum Hűtő-és Klímatechnikai Szerviz

  5700 Gyula, Jókai u. 14.

  Cégünk 1990 óta van jelen a klíma- és légtechnikai berendezések és szolgáltatások piacán. Szakembereink magas színvonalon végzett munkájának és a cégvezetés megbízható üzletviteli gyakorlatának köszönhetően értékesítési és szolgáltatási tevékenységünk a kezdetektől folyamatosan bővül.

  Működésünk jelenleg fővárosra és az agglomerációra, dél-magyarországi régiókra, valamint a Balaton melletti településekre összpontosul. Székhelyünk Budapesten található, bemutató termeink és szolgáltatási bázisaink vannak ...


  Részletek
 • 5. Bakonytherm Ablakgyártó Kft.

  2112 Veresegyház, Hajó u. 4.

  A Bakonytherm Ablakgyártó Kft. 2002. augusztusa óta foglalkozik műanyag nyílászárók gyártásával, forgalmazásával és beépítésével. Cégünk a német GEALAN típusú három-, illetve négykamrás profiljaiból gyártja a műagyag nyílászárókat és bejárati ajtókat. Termékeink között szerepel alakos és körablak is, melyeket bármilyen egyedi kívánság és méret szerint gyártunk. Az ablakokhoz külső- és belső párkány igényelhető. Pétfürdői telephelyünkön 10 alkalmazott munkatárssal végezzük a gyártást. A kiváló hang- és hőszi...


  Részletek
 • 6. Eichler Hungária Kft.

  1119 Budapest, Fehérvári út 44

  Az 1890-ben alapított osztrák EICHLER bécsi székhelyű anyacég üzleti alapfilozófiája a ?híd? szerep átvállalása, nevezetesen a mindenkori piaci igényeknek azon módon való kielégítése miszerint a cég a kor műszaki -és technikai újdonságait kompetensen , megfelelően magas szakértelemmel felruházva, elhivatottan közvetítse a gyártók és a felhasználók között.

  Ennek az üzleti szellemnek a hazai képviselője az 1994-ben Magyarországon alapított, immáron osztrák-magyar tulajdonban lévő EICHLER HUNGÁRIA KFT.

  A...


  Részletek
 • 7. Pannox Kft.

  3528 Miskolc, Gyöngyösi u. 19.

  Társaságunk 1993 óta foglalkozik klíma- és légtechnikai rendszerek kivitelezésével. Munkatársaink megfelelő szakképzettséggel rendelkeznek partnereink igényének kielégítésére. Munkatársaink tudása, tapasztalata a feladatok hibátlan megoldásának biztosítéka. Megrendelőink bizalmát erősítheti ismert vállalatoknak (BorsodChem Rt, TVK Rt., Magyar Posta) több éve végzett munkánk elismerése.


  Részletek
 • 8. Légsugár Bt.

  1119 Budapest, Andor u. 23/A

  Cégünk építőipari tevékenységet folytat, ezen belül épületgépészettel, tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozunk.


  Részletek
 • 9. Fürman Kft.

  7100 Szekszárd, Bródy köz 1.

  Cégünk a fűtéstechnika és az épületgépészet területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 10. LUXOR Bútorszalon

  1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.

  Cégünk a bútoripar területén tevékenykedik.


  Részletek