Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

szalagfűrészgép

kifejezésre
1

Szalagfűrészgép keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fűrésztech Kft.

  Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu Fűrésztech Kft. - Szalagfűrészgép - Tudakozó.hu

  2900 Komárom, Fuvaros köz 1/a

  Cégünk Magyar tulajdonban lévő társaság.

  Társaságunk vas és fémipari területre szakosodott, és a szükséges fémipari berendezésekhez kapcsolódó kellékek megtalálhatók termékskálánk listáján. Úgy gondolom, hogy cégünk nagyon nagy hangsúlyt fog fektetni az Önök tapasztalataira, hiszen a probléma megoldás a kulcsa, a versenyképes piaci működésnek.

  Bővebb információkért klikkeljen webcímünkre!


  Részletek
 • 2. Süd-Alu Kft

  6800 Hódmezővásárhely, Makói út

  A SÜD-ALU Kft-t több évtizedes alumínium termék gyártási tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították 1998-ban A cég az elmult évek alatt dinamikus fejlődésen ment keresztül, mind az üzemi feltételek, mind az alkalmazottak tekintetében. A pár fős induló létszám már 40 fő fölé emelkedett.
  A SÜD-ALU Kft jelenleg egy 1500m2-es gyártócsarnokban tevékenykedik a Hódmezővásárhelyi Ipari Parkban, illetve Szentesen egy 800 m2 csarnokban. A géppark és a gyártott termékek köre folyamatosan bővül. A kft kiemelt ...


  Részletek
 • 3. Entra-Sys Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft.

  6724 Szeged, Bakay N. u. 24.

  Cégünk a nagy ipari üzemek és termelő kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására alakult 1994-ben. Munkánkkal a hidraulika, pneumatika, hajtástechnika és a gépépítés területein szeretnénk segítséget nyújtani a műszaki berendezéseket gyártó, üzemeltető, vagy javító-karbantartó szakembereknek.


  Részletek
 • 4. Anest Zrt.

  2131 Göd, Pesti u. 49.

  Az Anest Zrt. évtizedes tradicionális alapokra építve egy 1950-es években, a tulajdonos nagyapja által alapított kisiparos műhelyből fejlődött piacvezető részvénytársasággá. Ez a tradíció meghatározó a cég politikájában, hiszen nemcsak gépeket és szerszámokat, hanem megoldásokat kínál partnerei számára.
  Ezért cégünk folyamatosan részt vesz a faipari szakmai szövetségek (Bútorszövetség, Asztalos Szövetség) munkájában, és saját szervezésű rendezvényeinkkel (pl. Magyar Bútor) kiemelten támogatjuk a magyar fai...


  Részletek
 • 5. Csiba Kft.

  9730 Kőszeg, Rohonci út

  A Csiba Kft. immár 15 éve áll a magyar faipar szolgálatában. Magyar tulajdonú családi vállalkozásként az alapítástól fogva célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, amely a legnagyobb megelégedésüket szolgálja.


  Részletek
 • 6. Express Favorit Bt.

  3526 Miskolc, Blaskovics u. 24.

  Cégünk 1991-ben alakult. Családi vállalkozásként kisgépek, hegesztőgépek, hegesztőanyagok forgalmazásával és szerszámkereskedelemmel foglalkozunk.


  Részletek
 • 7. NAX-Gépker Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  7633 Pécs, Tüskésréti u. 9

  Tevékenységünk: használt, új és felújított fémipari szerszámgépek, géptartozékok, forgácsolószerszámok, mérőeszközök adás-vétele, forgalmazása, illetve műszaki értékbecslés.


  Részletek
 • 8. Eisele Hungária Kft.

  1131 Budapest, Rokolya u. 1-13.


  Részletek
 • 9. Vas-Fűrész-Gép Kft.

  7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 105.


  Részletek
 • 10. Ubrankovics Erdészeti és Faipari Kft

  9423 Ágfalva, Hrsz. 800/4


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak