Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

szakmai tréning

kifejezésre
1

Szakmai tréning keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Csocsán Fivérek Bt.

  Csocsán Fivérek Bt. - Szakmai tréning - Tudakozó.hu

  1065 Budapest, Révay utca 10.

  A Csocsán fivérek Vezetői Tanácsadó Irodát 1992-ben alapítottuk. Szolgáltatásaink négy fő csoportba sorolhatók: személyzet kiválasztás, tréningek, próbavásárlások és ügyfél elégedettség mérések.


  Részletek
 • 2. Hotel Fauna

  3375 Mezőtárkány, Tepély-puszta

  A ***Hotel Fauna az M3-as autópálya fűzesabonyi leágazásától 14 km-re a 33-as főútvonalon, egy öt holdas arborétumszerű parkban fekszik. Ideális környezetet biztosít a pihenni, sportolni, horgászni és vadászni vágyóknak, az öko turizmus híveinek. A szálloda 50 jól felszerelt szobával szolgálja a vendégek kényelmét, a 2-4 szobás vendégházak családias hangulatot biztosítanak. A park piknikek, grill-partik megrendezésére kínál lehetőséget. Kedvezmények: nászutasok 6-ot fizet 7-et kap szállásból reggeli nélkül...


  Részletek
 • 3. Carriera International Kft.

  1056 Budapest, Belgrád rkp. 19.

  Cégünk személyzeti tanácsadással foglalkozik.A Maraki sikerének titka - többek között - saját munkatársaink gondos kiválasztásában rejlik, hiszen komoly szakmai felkészültséggel és tapasztalattal rendelkező tanácsadói csoport segíti megbízóink munkáját.


  Részletek
 • 4. Confhotel Kft.

  1117 Budapest, Szerémi út 7/a

  Cégünk rendezvényszervezéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Dr. Jerabek és Társa Bt. Akvamarin Humánfejlesztési Tanácsadó

  8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 39.

  Az Akvamarin Humánfejlesztési Tanácsadó Iroda közép- és felsővezetői pozíciók betöltésére alkalmas szakemberek felkutatásával és kiválasztásával foglalkozik, valamint a már meglévő munkatársak fejlesztéséről, képzéséről gondoskodik. Irodánk fő irányelve a kiváló minőség, melyre a munkatársak magas képzettsége, lelkiismeretes, körültekintő, nagyfokú diszkréció mellett végzett munkája jelent garanciát.


  Részletek
 • 6. Seidl co.

  1223 Budapest, Erdőhegy u. 8.


  Részletek
 • 7. Európa Utazási Irodák

  1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. I em 3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak