Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

16 db találat

szakmai adatbázis

kifejezésre
1 | 2

Szakmai adatbázis keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Magyar Mezőgazdaság Kiadó

  1141 Budapest, Mirtusz u. 2.

  A Magyar Mezőgazdaság Kiadó havonta 150-160 ezer olvasói címen több mint félmillió olvasóhoz, gazdálkodóhoz, mezőgazdasági vállalkozóhoz juttat el rendszeresen aktuális mezőgazdasági ismereteket és információkat.


  Részletek
 • 2. Magyar Mezőgazdaság Kft.

  1141 Budapest, Mirtusz u. 2.

  A Magyar Mezőgazdaság Kiadó havonta 150-160 ezer olvasói címen több mint félmillió olvasóhoz, gazdálkodóhoz, mezőgazdasági vállalkozóhoz juttat el rendszeresen aktuális ismereteket és információkat.


  Részletek
 • 3. SZAK-KER Szakképző, Oktatást Szervező és Kereskedelmi Bt.

  5900 Orosháza, Huba u. 2.

  Olyan kereskedelmi információs rendszert találhat a fenti linken, ahol a kereslet és a kínálat találkozhat, ami lehetőséget biztosít gyártó-eladó, vásárló-szolgáltató kapcsolat teremtésére. A Szak-Ker Bt. 1991-óta foglalkozik felnőtt képzéssel, szakképzéssel, iskolán kivüli felnőttoktatással is. A tandíj fizetésére részletfizetési lehetőség van. Tanfolyamaink negyed évente indulnak.


  Részletek
 • 4. InfoContact Információs és Lapkiadó Kft.

  7600 Pécs, Pf.: 468.

  Cégünk a Pécsi Hasznos Szaknévsor adatbázisát üzemelteti.


  Részletek
 • 5. Pannóniakomplex Kft.

  2073 Tök, Pf. 1.

  A lakaskomplex.hu tulajdonosa a Pannóniakomplex Kft. a LAKÁSKASSZA-WÜSTENROT Rt. megbízásából a mai napig több mint 1000 vállalattal, kereskedővel, szolgáltatóval létesített megállapodást, mely megfelelő alapot nyújt adatbázis szolgáltatásunk minőségi működtetéséhez.


  Részletek
 • 6. Országos Alapellátási Intézet

  1135 Budapest, Jász utca 84-88.

  Az Országos Alapellátási Intézet az alapellátás (háziorvosi, házi gyermekorvosi, iskolaorvosi, védőnői szolgálat és a beteg otthonában nyújtott ápolási szolgáltatás) szervezési-módszertani, tudományos-kutató alapintézménye.


  Részletek
 • 7. Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége

  1087 Budapest, Könyves K. krt. 76.

  A szövetséget 1991-ben 13 biztosítási alkuszcég hozta létre. További információkért látogasson el weboldalunkra!


  Részletek
 • 8. Zala Fogászat

  8900 Zalaegerszeg, Kossuth út 20.

  E portállal szeretnénk segítséget nyújtani, hogy megismerhesse a Zala megyei fogászatokat, fogtechnikusokat és egyéb fogászati tevékenységet folytató cégeket. Továbbá reméljük, hogy a szakmai adatbázis révén könnyen megtalálja az Ön számára legközelebbi és legmegfelelőbb fogászatot, illetve kapcsolódó szolgáltatást. Az adatbázisban található cégekről, szakorvosi rendelőkről részletes információk és képes bemutatók találhatóak.

  Jó egészséget kívánunk!


  Részletek
 • 9. Nemzeti Felnőttképzési Intézet

  1106 Budapest, Fehér út 10.

  A Nemzeti Felnottképzési Intézetet a foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter alapította 2002. július 15-én, mint a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium önálló, központi költségvetési intézményét.


  Részletek
 • 10. Mezőgazdasági Kereskedelmi Központ

  5900 Orosháza, Belső-Szarvasi út 10.

  Célunk az agrárgazdaságban működő, vagy azzal kapcsolatban álló kis- és középvállalkozások, valamint mezőgazdasági termelők részére magas színvonalú szolgáltatások nyújtása és új lehetőségek teremtése.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak