Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

szakkönyvtár

kifejezésre
1 | 2

Szakkönyvtár keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Balassi Bálint Intézet

  1016 Budapest, Somlói út 51.

  Minden nemzet fontos feladatának tekinti saját nyelve és kultúrája ápolását, kutatását, továbbadását.


  Részletek
 • 2. Szent István Egyetem Állatorvos- Tudományi Kar

  1078 Budapest, István u. 2.

  A Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Könyvtára, a szakterület egyetlen nyilvános, tudományos közgyűjteménye Magyarországon. A Könyvtár egyidős az állatorvosképzéssel. Jeles professzorai kezdettől gyűjtötték és rendszerezték a téma hazai és külföldi könyveit. Különös gondot fordított a gyűjtemény fejlesztésére Tolnay Sándor, a szakrendszert kidolgozó Nádaskay Béla és a katalógust összeállító Magyary-Kossa Gyula. Itt többek között 16. századi ritkaságokkal, latin és német nyelvű alapművekkel, kéziratos...


  Részletek
 • 3. Közép-Európai Brókerképző Alapítvány

  1022 Budapest, Csopaki utca 6.

  Az Alapítvány alapvetően oktatási, ismeretterjesztési célok elősegítésére, az értékpapírpiac fejlesztésére és a magyarországi tőzsdei tevékenység színvonalának további emelése érdekében jött létre.


  Részletek
 • 4. RegiNet Nyugat-Dunántúli Tanácsadó Kft.

  9021 Győr, Kazinczy F. u. 5-7.

  Alapítónk és a cég tulajdonosa a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány. Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy színvonalas tanácsadással és modern infokommunikációs szolgáltatásokkal járuljon hozzá a vállalkozói kultúra fejlesztéséhez.


  Részletek
 • 5. Nógrád Megyei Levéltár

  3100 Salgótarján, Bem u. 18.

  A levéltári iratanyag kutatására Balassagyarmaton és Salgótarjánban kutatóteremben van lehetőség.


  Részletek
 • 6. Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum

  1055 Budapest, Honvéd utca 19.

  Az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum a neveléstudomány és a közoktatásügy információs központja, országos feladatkörű szakkönyvtár.


  Részletek
 • 7. Motiváció Mozgássérülteket Segítő Alapítvány

  1055 Budapest, Honvéd u. 22.

  Alapítványunk célul tűzte ki, hogy olyan szolgáltatásokat hozzon létre és működtessen, amelyek a fogyatékos emberek mind teljesebb integrációját segítik elő.


  Részletek
 • 8. Debreceni Református Kollégium

  4000 Debrecen, Kálvin tér 16.

  1538 óta áll a mostani helyén a Református Kollégium. Ez idő alatt arany betűkkel írta be nevét a magyar és az egyetemes művelődés történetébe.
  Falai között kezdettől fogva a legmagasabb foktól a legalacsonyabbig folyt az oktató és a nevelő munka.


  Részletek
 • 9. MTI Magyar Távirati Iroda Zrt.

  1016 Budapest, Naphegy tér 8.

  A jövő Magyar Távirati Irodája olyan nemzeti hírügynökség, amely több mint százhúsz éves jó hagyományaira támaszkodva, a megbízhatóság, a gyorsaság, a kiegyensúlyozottság szakmai követelményeinek magas színvonalon megfelelve, korszerű technológiát alkalmazva, ügyfeleinek igényeit folyamatosan szem előtt tartva tesz eleget közszolgálati és piacorientált hír-, információ-, fotó- , adatbázis és multimédiás szolgáltatási feladatainak.


  Részletek
 • 10. KÖVET-INEM Hungária - Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület

  1063 Budapest, Munkácsy M. u. 16.

  A KÖVET nem nyereségorientált, a kormányzattól és érdekcsoportoktól függetlenül működő kiemelten közhasznú szervezet. Szolgáltatásokat nyújt és gyakorlati programokat szervez a környezetre kisebb terheket rovó vállalati működés elterjesztése érdekében.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak