Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

43 db találat

szakértés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Szakértés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Nagy Andrea

  Nagy Andrea - Szakértés - Tudakozó.hu Nagy Andrea - Szakértés - Tudakozó.hu Nagy Andrea - Szakértés - Tudakozó.hu

  1077 Budapest, Dohány u.68.

  Épülő projektek menetközbeni költésgfelülvizsgálata, költésgcsökkentő módozatokra javaslattétel készítése. Banki hitelekhez kalkuláció készítése.

  Építőipari beruházások megvalósíthatósági tanulmányainak elkészítése, UNIÓS beruházások költségeinek tervezése, költségszakértői elemzése és ellenőrzése. Tervek kivitelezés előtti költségcsökkentő vizsgálata. Vitás kérdésekben a felek közötti megegyezés költségeinek vizsgálata, költségmegosztások tekintetében is. Megvalósult beruházások költségeinek utóellenőrz...


  Részletek
 • 2. PIPECONTROL Kft.

  PIPECONTROL Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu PIPECONTROL Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu

  8600 Siófok, Dózsa György út 27/b

  A PIPECONTROL társaságot 1997-ben alapította néhány, a szénhidrogén iparban több éves tapasztalatot szerzett szakember. Így elsősorban ezen az iparágon belül tevékenykedünk, de természetesen akad más iparágból is megrendelőnk. Alapvetően mérnöki szolgáltatásokkal állunk a megbízóink rendelkezésére. Ezek körébe a tervezés, a szakértői tevékenység tartozik, de közreműködünk külföldi cégekkel a csővezeték vizsgálatok végzésében, és a kiértékelésében is.

  A több évtizedes szakmai és irányító munkában gyakorlo...


  Részletek
 • 3. Legrand Zrt.

  Legrand Zrt. - Szakértés - Tudakozó.hu Legrand Zrt. - Szakértés - Tudakozó.hu Legrand Zrt. - Szakértés - Tudakozó.hu Legrand Zrt. - Szakértés - Tudakozó.hu Legrand Zrt. - Szakértés - Tudakozó.hu Legrand Zrt. - Szakértés - Tudakozó.hu Legrand Zrt. - Szakértés - Tudakozó.hu

  6600 Szentes, Ipartelepi út 14.

  A Legrand a villamossági rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője.
  A Legrand Csoport magyarországi központja a közel 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt.
  A Legrand Zrt. termékei ma már nemcsak az otthonok észrevétlen kényelmet szolgálják, hanem a korszerű irodák, munkahelyek, sőt ipari létesítmények szerves részét is képezik.
  A körültekintő, gondos fejlesztő munka eredményeként a jól ismert kapcsolók és csatlakozóaljzatok mellett évről évre új termékcsaládok születnek.

  Telephelyeink:
  ...


  Részletek
 • 4. FOBA Kft.

  FOBA Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu

  1133 Budapest, Pannónia u. 112.

  A FOBA Kft. 1992-ben alakult. Tevékenységünk különböző nehézipari adagoló berendezések és ipari automatizálások gyártására, ill. forgalmazására terjedt ki.


  Részletek
 • 5. EU-SYNCHRONIC Munka-,Tűz- és Környezetbiztonsági Kft.

  EU-SYNCHRONIC Munka-,Tűz- és Környezetbiztonsági Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu

  1139 Budapest, Szegedi út 3.

  Az EU-SYNCHRONIC Kft. 18 éve szolgáltat munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem területén. Három pillérű, letisztult profilja a rendszerezettségre, átláthatóságra és mérhetővé tételre épül.

  A Kft. menedzsmentjét hat fő alkotja. A munkatársak felsőfokú műszaki, és szakmai képesítéssel rendelkeznek. A céggel folyamatosan kapcsolatba álló alvállalkozók, szakértők száma 15-20 főre tehető, akik az évek során kivétel nélkül alkalmasakká váltak az elvárt szakmai igényszint teljesítésére.

  Fő tevékenysé...


  Részletek
 • 6. Erdőkémia Kft.

  Erdőkémia Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu

  1108 Budapest, Gyömrői u. 132-136.

  Környezetbarát termékeink közül pecsétviaszból és edzőszénből csak nálunk találhat magyar terméket. Paraffin termékeink minősége kiváló, árainkkal versenyképesek vagyunk itthon és külföldön egyaránt.


  Részletek
 • 7. Waterplan Kft.

  Waterplan Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu

  7940 Csonkamindszent, Ifjuság u.4/e

  A Waterplan Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992-ben alakult meg.

  Kezdetben fő profilja a hidrogeológiai tervezés és szakértés volt, mely a későbbiekben áttevődött a vízellátás teljes vertikumának tervezési és kivitelezési munkáira, valamint a kapcsolódó környezetvédelmi feladatok megoldására is.

  Ennek megfelelően egész Magyarország területén részt vettünk ivóvíz kutatási és kútépítési munkákban. A magyarországi ásvány- és termálvízkutatás- és feltárásban is számos helyszínen értünk el sikereket.

  ...


  Részletek
 • 8. Méhes Renoszig Kft.

  Méhes Renoszig Kft. - Szakértés - Tudakozó.hu

  1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 65. 1. emelet 3.

  UTÓLAGOS FAL- és PINCESZIGETELÉS, VÍZSZIGETELÉS, TERASZ SZIGETELÉS.
  A JÓ KÖZÉRZET életminőséget befolyásoló tényező. A mindennapi közérzetünkre, lakáson belül is hatást gyakorló hideg-, meleg-, nedves- vagy száraz levegő, valamint a szép látvány, fontosak mindennapjainkban.

  MIT TUD A MÉHES RENOSZIG Kft.? a Gondolat........

  Régi avult szigetelések rehabilitációja. (teljes épületre vonatkozó: hang-, hő-, csapadék és talajnedvesség, talajvíz, rétegvíz elleni szigetelések készítése, vízszigetelések ké...


  Részletek
 • 9. EMAB Rt.

  EMAB Rt. - Szakértés - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Építők útja 2-4.

  Az EMAB alapozási és általános mélyépítési feladatok ellátására alakult részvénytársaság. Folyamatosan bővülő és megújuló tevékenységi köre jelenlétet és részvételt biztosít a magas- és mélyépítő-ipari, az autópálya beruházásokon.
  Technikai és szakmai felkészültségünkkel költségtakarékos alternatívát kívánunk ajánlani tisztelt megrendelőink számára a mélyalapozások, az alap- és altalaj-erősítések, valamint a környezetvédelem területén.

  Tevékenységek:

  Alaplap
  Alapozás \x09
  Alapozás tervezés
  Al...


  Részletek
 • 10. Taurus Elastron Kft., Elastron Kft.

  1117 Budapest, Galvani u. 6.

  Cégünk a gumiipar területén tevékenykedik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak