Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

szűrőgyártás

kifejezésre
1

Szűrőgyártás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. IZOFILT Bt.

  IZOFILT Bt. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu IZOFILT Bt. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu IZOFILT Bt. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu IZOFILT Bt. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu IZOFILT Bt. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu IZOFILT Bt. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu

  1212 Budapest, Sáfár Péter u. 5.

  Cégünk szűrőgyártással és forgalmazással, valamint szervizeléssel, szűrőkeret gyártással, tervezéssel és tanácsadással foglalkozik. Szűrő eladáshoz kapcsolódó szolgáltatásaink: házhozszállítás, klímaszerviz, koszos szűrők elszállítása, tervezés, tanácsadás. Vállalkozásunk szűrőkeretek gyártásával is foglalkozik.


  Részletek
 • 2. Rimóczi és Társa Kft.

  Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu Rimóczi és Társa Kft. - Szűrőgyártás - Tudakozó.hu

  1181 Budapest, Vasvári Pál u. 6.

  Cégünk 1996-ben alakult és munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal, mérnöki hátterrel áll felhasználói rendelkezésére. Hatalmas választékban készítjük szűrőbetéteinket a legkülönbözőbb szűrési technológiákhoz.

  Folyadék-, gáz- és porszűrőbetéteinket nagy megelégedéssel és kiváló eredményekkel használják a gyógyszer-, a vegyipar,a gépgyártás, a faipar, a cementgyártás,a malom- és élelmiszeripari területeken.

  Környezetvédelmi tevékenységünk a szennyvíztisztítókban használatos iszapprések szűrőkendőin...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak