Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

színpadtechnika biztosítása

kifejezésre
1 | 2

Színpadtechnika biztosítása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Rental Mobile Energy Kft.

  Rental Mobile Energy Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu Rental Mobile Energy Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu Rental Mobile Energy Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu Rental Mobile Energy Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu Rental Mobile Energy Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu Rental Mobile Energy Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu Rental Mobile Energy Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu Rental Mobile Energy Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu Rental Mobile Energy Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu Rental Mobile Energy Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu

  9444 Fertőszentmiklós, Virágvölgy 22.

  Aggregátorok és mobil klímatechnikai gépek BÉRBEADÁSA!
  Mint nemzetközileg tevékenykedő bérbeadó cég, nálunk a minőség, megbízhatóság az első helyen áll. Munkánk eredményeit a több éves szerződések és megelégedett ügyfeleink véleménye bizonyítják.
  Ennek érdekében folyamatosan korszerűsítünk, emeljük a technikai és szolgáltatási szintet.
  A bérbeadás mellett ügyfeleinknek irányt mutatunk a legmegfelelőbb megoldásokhoz.
  Ügyfeleinket a legkorszerűbb és rendszeresen karbantartott felszerelésekkel látjuk el, ...


  Részletek
 • 2. EMC-Rental Power Kft.

  EMC-Rental Power Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu EMC-Rental Power Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu EMC-Rental Power Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu EMC-Rental Power Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu EMC-Rental Power Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu EMC-Rental Power Kft. - Színpadtechnika biztosítása - Tudakozó.hu

  1033 Budapest, Szőlőkert köz 9.

  Mint nemzetközileg tevékenykedő; bérbeadó cég, nálunk a minőség, megbízhatóság az első helyen áll. Munkánk eredményeit a több éves szerződések, és megelégedett ügyfeleink véleménye bizonyítják. Ennek érdekébe folyamatosan korszerűsítünk, emeljük a technikai és szolgáltatási szintet.
  (A bérbeadás mellett ügyfeleinknek irányt mutatunk a legmegfelelőbb megoldásokhoz.)
  Ügyfeleinket a legkorszerűbb és rendszeresen karbantartott felszerelésekkel látjuk el, hogy a bérbevevés ideje alatt akadálytalan működtetést ...


  Részletek
 • 3. Arton Kft

  1035 Budapest, Kerék u. 4.

  >Ismerje meg cégünket, melynek tevékenysége a rendezvény- és műsorszervezés teljes területére kiterjed.
  >Célunk, hogy megrendelőink számára örömet és szép élményeket szerezzünk, levéve vállukról a szervezéssel és lebonyolítással járó terheket.
  >A kor igényeihez igazodva szem előtt tartjuk a folyamatos lépéstartást, így a rendszeres korszerűsítést is. Fejlődő, bővülő rendszerünk mindig újabb területeken áll az Önök rendelkezésére.
  >Hogy valójában mivel is lehetünk hasznosak mindazok számára, akik valaha ...


  Részletek
 • 4. Wandor Rendezvény- és Utasszervező Iroda

  1734 Budapest, Pf. 110.

  A Wandor Rendezvény és Utasszervező Iroda 1995-ben alapított családi vállalkozás. Legfontosabb erényeink a gyorsaság, a pontosság és az igényesség.


  Részletek
 • 5. Kuzin Trans Belföldi és Nemzetközi Személyszállítás

  2440 Százhalombatta, Olimpia u. 13.

  Autóbuszos utazás egyedi igények szerint 17-72 főig. Ön megmondja, hova-, és mikor szeretne eljutni, mi megtervezzük és kivitelezzük csoportos útjait. Egy vagy többnapos kirándulások, versenyek, rendezvények látogatása, városnéző túrák. Angol és német nyelven is megértjük egymást. Vállaljuk cége dolgozóinak munkába szállítását szerződéssel, kedvezményes áron.


  Részletek
 • 6. Almárium Rendezvényiroda

  1148 Budapest, Fogarasi út 64.

  Cégünk 1998. óta működik. Szakmai vezetői és munkatársai a rendezvények sokrétűségének ismeretét és a szervezői rátermettséget számos, országosan ismert rendezvény során bizonyíthatták.
  Különleges szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, amely a rendezvény megtervezésétől kezdve a lebonyolításon át a lezáró feladatokig terjed.
  Referenciák
  Aventis Pharma Gyógyszerbemutató,
  Volvo Garléria megnyitó rendezvény,
  CORA törökbálinti áruházának megnyitó ünnepsége,
  Budapesti Operabál megszervezése a Hazay Inter...


  Részletek
 • 7. Fruits Group Kft.

  1071 Budapest, Damjanich u. 11-15.

  A Fruits-Group cégcsoport tagjai - az Almárium Rendezvényiroda és az Eper Jam - teljeskörű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a rendezvény megtervezésétől kezdve a lebonyolításon át a lezáró feladatokig.


  Részletek
 • 8. DJ Centrum

  1111 Budapest, N/A


  Részletek
 • 9. H.G. Event Technics Rendezvénytechnikai Kft.

  1071 Budapest, Lövölde tér 7.


  Részletek
 • 10. DRY-LIGHT Kft.

  1033 Budapest, Polgár u. 1.


  Részletek