Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

színezővakolat

kifejezésre
1

Színezővakolat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lasselsberger-Knauf Kft.

  Lasselsberger-Knauf Kft. - Színezővakolat - Tudakozó.hu Lasselsberger-Knauf Kft. - Színezővakolat - Tudakozó.hu Lasselsberger-Knauf Kft. - Színezővakolat - Tudakozó.hu Lasselsberger-Knauf Kft. - Színezővakolat - Tudakozó.hu Lasselsberger-Knauf Kft. - Színezővakolat - Tudakozó.hu Lasselsberger-Knauf Kft. - Színezővakolat - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Házgyári út 9.

  A Lasselsberger-Knauf Kft. 1990 óta gyárt az építőiparban használatos száraz habarcskeveréket, melyeket az építkezés helyszínén csak vízzel kell összekeverni. Vödrös és zsákos kiszerelésben az egyik legszélesebb termékskálát nyújtja.


  Részletek
 • 2. Szilasi Mészépker Bt.

  2145 Kerepes, Béke út 19.

  A Szilasi Mészépker Bt. két telephelyén foglalkozik tüzelő- és építőanyag, valamint oltott mész kiskereskedelmével. Az oltott mészből viszonteladókat is kiszolgálunk nagykereskedelmi áron. Másik telephelyünk címe: 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 2. Telefon: (28) 506-115.


  Részletek
 • 3. ABLONCZY Vegyitermék Technikai Kft.

  3535 Miskolc, Honvéd u. 48.

  Az építkezés, a lakásfelújítás utolsó, de minden ember számára talán legfontosabb mozzanata, a dekorációs bevonat képzés, hétköznapi nevén a színezés.

  Cégünk, az ABLONCZY Vegyitermék Technikai Kft., segítséget szeretne nyújtani abban, hogy e nagy felelosséggel járó feladat megoldása minél könnyebb, tökéletesebb legyen, hogy aztán a végeredmény mindenki megelégedését szolgálja. A kiválasztott színek tükrözik a felhasználó ízlés világát, otthonának hangulatát, harmóniáját. A választás nem egyszeru, hiszen ...


  Részletek
 • 4. Ép-Ker-Trio Kft.

  6000 Kecskemét, Felsőszertó 175/A

  Cégünk építőanyag kereskedelemmel foglalkozik. Gyors, rugalmas kiszolgálás, egyénekre alakított árak.


  Részletek
 • 5. BAUplaza Kft.

  2315 Szigethalom, Mű út 270.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak