Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

széndioxid-érzékelő

kifejezésre
1

Széndioxid-érzékelő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Largo Elektro Gyártó Szolgáltató és Kereskedelmi Kkt.

  1141 Budapest, Vágsellye utca 4.

  Cégünk 1984 óta foglalkozik elektronikai készülékek gyártásával és fejlesztésével.


  Részletek
 • 2. Philotherm Kft.

  1034 Budapest, Zápor utca 16/A.

  Az Ön energiája, az Ön biztonsága. Hozzuk összhangba a kettőt!


  Részletek
 • 3. Boreas Fejlesztési és Szolgáltató Kft.

  2030 Érd, Favágó u. 58

  A Boreas Kft. 1994-ben alakult kimondottan integrált meteorológiai mérőrendszerek, valamint a hozzájuk szükséges vezérlő és feldolgozó programok fejlesztésére, gyártására és forgalmazására. A IX. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat bírálóbizottsága 2001-ben elismerésben részesítette a kft-t a 2000. évben megvalósított jelentős innovációs tevékenységéért.

  Jelenlétünk a hazai piacon évek óta egyre jelentősebb, amit egyedülálló rugalmasságunk mellett nem csupán a legújabb technika alkalmazásának, hanem a kon...


  Részletek
 • 4. N-Tech Kft.

  9023 Győr, Somogyi Béla u. 30.

  Az N-Tech Kft. épületgépészeti és automatika berendezések széles választékával áll tisztelt ügyfelei rendelkezésére. Amit nyújtunk: gyors és udvarias kiszolgálás, rövid határidők, csomagküldés. Keresse fel weboldalunkat!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak