Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

szélturbina

kifejezésre
1

Szélturbina keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft.

  Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu Gia Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. - Szélturbina - Tudakozó.hu

  1165 Budapest, Újszász u. 45/b. Z épület.

  Cégünk, a GIA-Hungária Kereskedelmi és Szerelő Kft. tevékenységei közé tartozik vegyipari, élelmiszeripari,petrolkémiai berendezések és eszközök forgalmazása.Benzinkúttechnika!!!
  Tartálytelepek, repterek üzemanyagtöltőjének részleges felújítása, átalakítása, nyomáspróbák és szaktanácsadás.
  Napelemek és szélturbinák forgalmazása és telepítése. Napelem vásárlása esetén, ezen hírdetésre hívatkozva 2% kedvezményt adunk.

  A GIA-Hungária Kft mintegy 17 éve van jelen az magyar piacon, ez alatt az idő alatt nag...


  Részletek
 • 2. Windenergy

  Windenergy - Szélturbina - Tudakozó.hu

  1111 Budapest, Zenta u. 1. 3/3.


  Részletek
 • 3. Kalor Bau Kft.

  1213 Budapest, Aradi vértanúk útja 58.

  A hőenergetika, hőellátás, erőművi rendszerek, kisebb épületgépészeti rendszerek, csővezetékek tervezésével forduljon hozzánk. Szélturbina építés, szélenergia hasznosítással kapcsolatban teljeskörű szaktanácsadással állunk rendelkezésükre. Referencia: résztvétel az első magyarországi szélturbina építésében.


  Részletek
 • 4. Accusealed Kft.

  1158 Budapest, Késmárk u. 14/b

  Cégünk elsőrendű feladatának tartja az újratermelődő energiák hasznosítását, ezen belül elsősorban a nap és a szélenergia felhasználásának elősegítését, természeti környezetünk megóvását.
  Napelemek
  Az áramtermelő napelemek félvezető szilícium réteg segítségével hoznak létre elektromos áramot, melyet azután akkumulátorokba gyűjtve lehet felhasználni. A napelemeket egyrészt árusítjuk, de igény szerint a teljes rendszert megtervezzük és kivitelezzük. Tanyákra, hajóra, hétvégi- és családi házakba egyaránt a...


  Részletek
 • 5. Öko-Centrum

  6720 Szeged, Brüsszeli krt. 31.


  Részletek
 • 6. Hasza-Roló Szolgáltató Bt.

  6400 Kiskunhalas, Széchenyi utca 24.


  Részletek
 • 7. BPS Business Power Systems Kft.

  1149 Budapest, Angol utca 32.


  Részletek
 • 8. Ingyen Energia

  ,

  Ingyen energia, szélturbina készítése házilag.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak