Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

41 db találat

számítógépes hálózat

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Számítógépes hálózat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Microsystel Bt.

  Microsystel Bt. - Számítógépes hálózat - Tudakozó.hu Microsystel Bt. - Számítógépes hálózat - Tudakozó.hu Microsystel Bt. - Számítógépes hálózat - Tudakozó.hu Microsystel Bt. - Számítógépes hálózat - Tudakozó.hu Microsystel Bt. - Számítógépes hálózat - Tudakozó.hu

  1031 Budapest, Vízimolnár u. 2-4.

  Cégünk a számítástechnika és a távközléstechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. Elektrolit Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  Elektrolit Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Számítógépes hálózat - Tudakozó.hu Elektrolit Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Számítógépes hálózat - Tudakozó.hu Elektrolit Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Számítógépes hálózat - Tudakozó.hu

  7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 4.

  Cégünk villamosipari szerelési munkákat vállal. Ha minőségi márkát keres, nálunk megtalálhatja azt.


  Részletek
 • 3. KFKI Rendszerintegrációs Zrt.

  KFKI Rendszerintegrációs Zrt. - Számítógépes hálózat - Tudakozó.hu

  1135 Budapest, Hun u. 2.

  A KFKI Rendszerintegrációs Zrt a BCN Rendszerház, az ICON Zrt és a KFKI-LNX Hálózatintegrációs Zrt egyesülésével jött létre. Tevékenysége felöleli elődcégei valamennyi szolgáltatását, ami annyit jelent, hogy az IT Infrastruktúrához kötődő tanácsadás, tervezés, implementáció és üzemeltetés teljes skáláját képviseli. Gyártói kapcsolatai felölelik a világ vezető gyártóit, miáltal szinte valamennyi főbb IT infrastruktúrával kapcsolatos technológiában otthonosan mozog.Tulajdonosunkkal, a Magyar Telekom T-System...


  Részletek
 • 4. Pulse-Tronic Kft.

  Pulse-Tronic Kft. - Számítógépes hálózat - Tudakozó.hu

  1165 Budapest, Emma u. 2.

  Cégünk a Pulse-Tronic Kft. 1983-ban alakult. Jelenleg 6 fővel dolgozunk. Végigkövettük a számítógépek elterjedést Magyarországon és mindig napra készen gyártjuk a megfelelő kábeleket ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.


  Részletek
 • 5. Nagymaros Csoport

  2626 Nagymaros, Tégla u. 6.

  Fiatal, lendületes vállalkozásunk több céget foglal magába, magas szakmai színvonalat képviselve a számítástechnika, az alpintechnika, és az építőipari generálkivitelezés tartozik a profilunkba. Ezenkívül a sportot támogatjuk a Cédrus Művelődési és Sportegyesület és a Jusitsu Sportegyesület képviseletében.


  Részletek
 • 6. GENIUS Computer Kft.

  1048 Budapest, Pácoló utca 16.

  A Genius Computer Kft-t 1996. februárjában alapították. Elsődleges tevékenységi köre kiegészítő programok fejlesztése és számítógépes hálózatok üzemeltetése.


  Részletek
 • 7. MIX-R Kft.

  6720 Szeged, Deák F. u. 24-26.

  Társaságunk ma már több, mint 12 éve, 1990. január 1-jén kezdte meg működését. Kezdetben elsősorban takarmánykeverő üzemek számítógép alapú folyamatvezérlését végezte, de ez a későbbiekben számos más, de az adott szakterülettel valamilyen kapcsolatban lévő profillal bővült. A PC, illetve PLC alapú folyamatvezérlő rendszerek tervezése és készítése ma is az egyik legfőbb, meghatározó tevékenységi körünk.


  Részletek
 • 8. Kék Bónusz Kft.

  8000 Székesfehérvár, Prohászka u. 57.

  Unix, Linux rendszerek készítése, weblap készítés, internetes megjelenési stratégiák kidolgozása partnereink számára.


  Részletek
 • 9. X-Ton Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  1063 Budapest, Bajnok u. 31.

  Számítástechnikai termékek, nyomtatási kellékanyagok díjmentes házhozszállítással. Internet, multimédia, webdesign.


  Részletek
 • 10. P-C Labs Bt.

  1012 Budapest, Kuny Domonkos u. 17.

  Cégünk a számítástechnika területén tevékenykedik.


  Részletek