Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

számítástechnikai tartozék

kifejezésre
1

Számítástechnikai tartozék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Balaton Elektronika Kft.

  8300 Tapolca, Batsányi u. 1.

  Cégünk a számítástechnika és az irodatechnika területén tevékenykedik.Továbbá hivatalos T-com és T-online képviselet.Foglalkozunk internet hozzáférés értékesítéssel,irodatechnika kereskedelemmel,irodatechnikai berendezések forgalmazásával és SHARP fénymásoló értékesítéssel.Bővebb információ kattintson weboldalunkra.


  Részletek
 • 2. Orbitrade Kft.

  1138 Budapest, Budai út 100

  Cégünk számítástechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. LS Büro-4 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1081 Budapest, Köztársaság tér 22.

  Keressen bennünket, jól jár. Olcsón üzemeltetheti nyomtatóját, fénymásolóját. Ha tőlünk vásárol újragyártott kellékanyagot, piaci ár alatt értékesítjük a Pentium I-II számítógép-konfigurációt. Vállaljuk Canon fénymásolók felújítását, karbantartását, faxok, nyomtatók, PC-k javítását; 15.000 Ft felett Budapesten díjmentes kiszállás.


  Részletek
 • 4. B-Elektronik Kft.

  2040 Budaörs, Károly Király u.14.

  Gyors és szakszerű munka kedvezményes áron a B-Elektronik Kft-től! Üzletünkben munkatársaink segítségével egyedi igénye szerint bármilyen számítógépet összeállítunk. Ezenkívül vállaljuk hálózatok tervezését, építését, kulcsrakész szállítását.


  Részletek
 • 5. 3D Hardver Kft.

  1212 Budapest, Táncsics M. u. 92

  Cégünk hálózatok tervezésével, kivitelezésével, illetve nyomtatók, monitorok, számítógépes konfigurációk kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik.


  Részletek
 • 6. 3D Computer Kft.

  1212 Budapest, Táncsics Mihály utca 92.

  Társaságunk tevékenységének kezdete még 1992-re nyúlik vissza, amikor a jelenlegi vezetőség két tagja megkezdte a mainál lényegesen szerényebb körülmények között számítástechnikai eszközök kiskereskedelmi forgalmazását egy korábbi nagy cég támogatásával.
  Néhány év alatt bebizonyosodott, hogy a megbízhatóság és a minőség meghozza eredményét, és a korábbi két főhöz csatlakozó újabb kollégával kiegészülve megalapítottunk első saját cégünket, a 3D Team Bt.-t. Cégünk Budapest XXI. kerületében saját üzlethelyisé...


  Részletek
 • 7. PC Bizi Számítástechnikai Szaküzlet

  8000 Székesfehérvár, Kelemen Béla u. 65.

  Cégünk a számítástechnika területén tevékenykedik. További információkért látogassa meg honlapunkat!


  Részletek
 • 8. Nancy Webáruház

  6100 Kiskunfélegyháza, N/A


  Részletek
 • 9. Elektro-Link Elektronikai Bt.

  3300 Eger, Szvorényi út 10.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak