Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

252 db találat

sportruházat

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Sportruházat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 21. Premier Outlets Center

  Premier Outlets Center - Sportruházat - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Sportruházat - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Sportruházat - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Sportruházat - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Sportruházat - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Sportruházat - Tudakozó.hu Premier Outlets Center - Sportruházat - Tudakozó.hu

  2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

  Nyitva:
  minden nap: 10:00 - 20:00
  Az üzletközpontot könnyű megközelíteni: Az M1,M0 autópályák csatlakozásánál kell lekanyarodni nem sokkal Budaörs után, Budaparknál. Ezután jobbfelől már meg is pillantja a Premier Outlets Centert. Innen közlekedési táblák segítenek eltalálni a 1350 férőhelyes ingyenes parkolóig. Autópálya matrica Budapest felől nem szükséges!
  Tömegközlekedéssel:
  Volánbusszal a Premier Outlets Centerbe - mindössze 20 perc alatt!
  Menetrendszerinti Budapest - Etyek Volánbuszok indulási id...


  Részletek
 • 22. Csodaszarvas Cserkész és Turistabolt

  Csodaszarvas Cserkész és Turistabolt - Sportruházat - Tudakozó.hu

  1124 Budapest, Liptó u. 5.

  Elsősorban cserkészeknek, turistáknak és táborozóknak kínálunk kedvező áron jó minőségű cserkész- és túraruházatot, hátizsákokat, hálózsákokat, túracipőket és bakancsokat, esőkabátokat és sok minden mást. Kínálatunkban megtalálod többek között a cserkészruházat kipróbált darabjainak polgári változatait is.


  Részletek
 • 23. Székely Budo Sport Kft.

  Székely Budo Sport Kft. - Sportruházat - Tudakozó.hu

  1077 Budapest, Wesselényi u. 47-49.

  A cég története még az 1700-as évekre nyúlik vissza, amikor az első hivatalos feljegyzés készült a Székely család bőrdíszműves és szíjgyártó tevékenységéről.
  A székely Budo-Sport 1985 óta foglalkozik harcművészeti felszerelések gyártásával és forgalmazásával, mely tevékenységet 1999. óta Kft. formában végzi.
  Büszkénk vagyunk arra, hogy cégünk az alapítástól fogva 100% - ban magyar tulajdonú.
  Kis- és nagykereskedelmi boltunkban harcművészeti ruhák, edző- és védőfelszerelések, budo fegyverek, szakkönyvek é...


  Részletek
 • 24. Cora Hipermarket - Fót

  Cora Hipermarket - Fót - Sportruházat - Tudakozó.hu

  2151 Fót, Fehérkő u. 1.

  Cora áruházak Magyarországon
  Cora áruházak a világban
  A magyarországi Cora hipermarket-hálózat az Európa több országában, az Antillákon és Guyanában jelenlévő Louis Delhaize csoport tagja. A cégcsoporthoz tartoznak a Match szupermarketek és a Profi diszkontok is.

  Európában 1969-ben jelent meg az első Cora nevet viselő áruház, azóta a kiváló minőséget képviselő áruházaival a Cora fontos kereskedelmi hálózattá alakult. A Cora 82 áruházat teremtett a világban és folyamatosan épülnek az újabbnál újabbak. A...


  Részletek
 • 25. Szignet Kft.

  Szignet Kft. - Sportruházat - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Kossuth Lajos u. 6.

  A Szignet Kft. 1992-es megalakulását követően minden évben dinamikusan fejlődik. A jelenre megyei összehasonlításban is a legjelentősebb kerékpár és sportgép, sporteszköz áruházat alakítottuk ki.


  Részletek
 • 26. TESCO Global Áruházak Zrt.

  TESCO Global Áruházak Zrt. - Sportruházat - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Kinizsi u. 1-3.

  A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetője. Több mint 15 éve, 1994 óta vagyunk jelen az országban befektetéseinkkel.

  Első hipermarketünket a kétéves sikeres bemutatkozó időszak után 1996 novemberében nyitottuk meg Budapesten. A 2011 tavaszán már 116 hipermarketet, 24 szupermarketet, 34 expressz boltot és 32 kis formátumú áruházat üzemeltettünk. Mindezek mellett a Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatásunk többféle hitel- és biztosítási terméket kín...


  Részletek
 • 27. Gletscher Sport Service Kft.

  Gletscher Sport Service Kft. - Sportruházat - Tudakozó.hu

  1024 Budapest, Keleti Károly u. 44.

  Cégünk kerékpárok forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik, illetve tenisszel kapcsolatos termékekkel is foglalkozunk és mellette vállalunk teniszütő húrozást is.


  Részletek
 • 28. Pólus Fitness Kft.

  Pólus Fitness Kft. - Sportruházat - Tudakozó.hu

  0 , N/A

  Pólus Fitness Sportegyesület.


  Részletek
 • 29. METRO Holding Hungary Kereskedelmi Kft. - Budaörs

  METRO Holding Hungary Kereskedelmi Kft. - Budaörs - Sportruházat - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Budapark Keleti 3.

  A Metro egy nagykereskedés, a vállalkozók és intézmények partnere. A Metro minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál a lehető legkedvezőbb áron.


  Részletek
 • 30. Ras-Team Kft.

  1031 Budapest, Vízimolnár u. 31.

  Cégünk 2001. május 21-én alakult. Fő tevékenységünk reklámajándék tárgyak forgalmazása, valamint sportcikkek és sportruházat kereskedelme.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak