Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

sportedző képzés

kifejezésre
1

Sportedző képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szinergia Szakképző Iskola

  Szinergia Szakképző Iskola - Sportedző képzés - Tudakozó.hu Szinergia Szakképző Iskola - Sportedző képzés - Tudakozó.hu Szinergia Szakképző Iskola - Sportedző képzés - Tudakozó.hu

  1133 Budapest, Dráva u. 18-22.

  Szakképző Iskola: Iskolánk megközelíthető a 3-as metró Dózsa György úti megállójától, Pannónia utca és Dráva utca sarok.


  Részletek
 • 2. Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft.

  Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Sportedző képzés - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Sportedző képzés - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Sportedző képzés - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Váci út 39.

  A Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. 1992 óta van jelen a tanfolyam- és konferenciaszervezési, felnőttképzési piacon.
  Cégünk akkreditált felnőttképzési intézmény, akkreditációs számunk: 0232.
  1999. decemberében vezettük be minőségirányítási rendszerünket, melyet 2002. júliusában már az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsíttattunk.
  Alapító és minősített tagjai vagyunk a Felnőttképzők Szövetségének. Tagjai vagyunk a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint a Közgazdasági ...


  Részletek
 • 3. Budapesti Szabadidősport Szövetség

  Budapesti Szabadidősport Szövetség - Sportedző képzés - Tudakozó.hu

  1053 Budapest, Curia utca 3.

  Szövetségünk fő célkitűzésének tekinti azon lakosok testkultúrájának, fizikai edzettségének javítását, akik szervezett keretek között, de nem élversenyzési kötelezettséggel kívánnak sportolni.


  Részletek
 • 4. SCHOOL OF BUSINESS Kht. - Nagykálló

  4320 Nagykálló, Nagybalkányi u. 3

  A School of Business Üzleti Szakközépiskolák országos hálózatában 1996 óta folyik érettségire épülő OKJ-s szakképzés. Eddig 8430 tanuló felső fokú, illetve emelt szintű és 4125 tanuló középfokú végzettséget szerzett itt. 2007-tő l a képzések modulokban történnek, az elvégzett modulok más képzésekbe beszámítanak. Így 1-2 új modul felvételével további szakképesítés szerezhető. Egyes képzéseknél a meghatározott tantárgyak adott kreditértékkel beszámításra kerülhetnek Bsc főiskolai szakokon.

  A School of Busi...


  Részletek
 • 5. Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar

  1123 Budapest, Alkotás u. 44.

  Egyetemünk testnevelő tanárok, humán kineziológusok, edzők, sportmenedzserek, gyógytestnevelő tanárok, egészségtanárok és egyéb testnevelési és sportszakemberek képzésével foglalkozik.


  Részletek
 • 6. SCHOOL OF BUSINESS Kht. - Miskolc

  3534 Miskolc, Kiss tábornok u. 42.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak