Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

sportedző képzés

kifejezésre
1

Sportedző képzés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szinergia Szakképző Iskola

  Szinergia Szakképző Iskola - Sportedző képzés - Tudakozó.hu Szinergia Szakképző Iskola - Sportedző képzés - Tudakozó.hu Szinergia Szakképző Iskola - Sportedző képzés - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.szinergiaszakiskola.hu

  Szakképző Iskola: Iskolánk megközelíthető a 3-as metró Dózsa György úti megállójától, Pannónia utca és Dráva utca sarok.

 • 2. Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft.

  Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Sportedző képzés - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Sportedző képzés - Tudakozó.hu Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. - Sportedző képzés - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.trainex.hu

  A Trainex Pénzügyi, Vállalkozásfejlesztési és Oktatási Kft. 1992 óta van jelen a tanfolyam- és konferenciaszervezési, felnőttképzési piacon.
  Cégünk akkreditált felnőttképzési intézmény, akkreditációs számunk: 0232.
  1999. decemberében vezettük be minőségirányítási rendszerünket, melyet 2002. júliusában már az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsíttattunk.
  Alapító és minősített tagjai vagyunk a Felnőttképzők Szövetségének. Tagjai vagyunk a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint a Közgazdasági Üzleti Képzők Szövetségének.
  A Trainex két fő szervezeti egysége az Üzleti Iskola és a Gazdasági Továbbképző.
  Az Üzleti Iskola profiljába tartoznak
  a felnőttképzés,
  a szakképzés,
  a nyelvoktatás és
  a számítástechnikai oktatás.
  A Gazdasági Továbbképző foglalkozik
  konferenciák,
  tanfolyamok,
  kiállítások,
  tréningek szervezésével.
  Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!

 • 3. Budapesti Szabadidősport Szövetség

  Budapesti Szabadidősport Szövetség - Sportedző képzés - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.bszszsport.hu

  Szövetségünk fő célkitűzésének tekinti azon lakosok testkultúrájának, fizikai edzettségének javítását, akik szervezett keretek között, de nem élversenyzési kötelezettséggel kívánnak sportolni.

 • 4. SCHOOL OF BUSINESS Kht. - Nagykálló

  Weboldal: http://www.sob.hu, http://www.sobu.sulinet.hu

  A School of Business Üzleti Szakközépiskolák országos hálózatában 1996 óta folyik érettségire épülő OKJ-s szakképzés. Eddig 8430 tanuló felső fokú, illetve emelt szintű és 4125 tanuló középfokú végzettséget szerzett itt. 2007-tő l a képzések modulokban történnek, az elvégzett modulok más képzésekbe beszámítanak. Így 1-2 új modul felvételével további szakképesítés szerezhető. Egyes képzéseknél a meghatározott tantárgyak adott kreditértékkel beszámításra kerülhetnek Bsc főiskolai szakokon.

  A School of Business Üzleti és Művészeti Szakképző Iskolát 1996-ban alapította a School of Business Vezetőképző és Tanácsadó Kht. Az iskola fő profilja a 10. osztályt végzett és az érettségizett tanulók nappalis, iskolai rendszerben történő OKJ-s szakvizsgákra felkészítése, és OKJ-s tanfolyami felnőttképzés. A nappalis rendszerben tanulóink tandíjat nem fizetnek. Az iskola tanulóinak nagy része Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, de évente változó létszámban a szomszédos megyékből és Kárpátaljáról, valamint Erdélyből is vannak tanulóink. Tevékenységünket nagykállói és nyíregyházi telephelyeken látjuk el.

  A nappalis képzésben a tanulólétszám maximuma a 2000-2003-as években volt. A demográfiai viszonyok alakulása és a főiskolai-egyetemi továbbtanulás lehetőségeinek változása nyomán csökkent, de stabilizálódott tanulólétszámmal dolgozunk.

  2002-től indítunk OKJ-s színész (II) képzést. A művészeti képzés a Nagykállóban működő Korányi Frigyes Gimnázium drámatagozatára alapozva indult el. A tagozaton végzett érettségizett diákok és a művésztanárok igényére alapozva szerveződött meg az első évfolyam. A későbbiekben a lehetőséggel élve, más középiskolában végzett, a művészeti ág iránt érdeklődő tanulók is jelentkeztek.

  Az elmúlt években korszerűsítettük a számítógéptermünket, tanirodát működtetünk. Részt veszünk az NSZFI Cégszolgálati Központja által koordinált tanirodai programban. Tanulóink már több éve eredményesen szerepelnek az Ifjú Üzletemberek Országos Vetélkedőjén és rendszeres résztvevői vagyunk az Országos Tanirodai Kiállításnak is.

  Az 1996-tól eltelt 13 évben kialakult az iskolai oktatás stabil szakembergárdája. Valamennyi szakképzési területünkön az előírt képesítéssekkel rendelkező, a szakterületükön elismert pedagógusok, gyakorló szakemberek dolgoznak.

  Az 1996-os kezdés idején elsősorban a közgazdaság szakmacsoport, majd az irodai-ügyviteli terület képzéseivel foglalkoztunk. Ezt követte a művészeti képzés felé nyitás. 2008-tól szakiskolai OKJ-s szakokkal bővült a képzési kínálat.

  Az Országos Képzési Jegyzék megreformálása, a képesség központú, modul rendszerű oktatásra áttérés új lehetőségeket teremt mind a tanulók, mind az iskola számára. Iskolánk célja, hogy magas szintű nyelvi, informatikai ismeretekkel, a gyakorlati életben is alkalmazható tudással bocsássuk utjára tanulóinkat.

 • 5. Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar

  Weboldal: http://www.hupe.hu

  Egyetemünk testnevelő tanárok, humán kineziológusok, edzők, sportmenedzserek, gyógytestnevelő tanárok, egészségtanárok és egyéb testnevelési és sportszakemberek képzésével foglalkozik.

 • 6. SCHOOL OF BUSINESS Kht. - Miskolc

  Weboldal: http://www.sob.hu

Kapcsolódó kulcsszavak