Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

speditőr szolgáltatás

kifejezésre
1

Speditőr szolgáltatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft.

  Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás - Tudakozó.hu Kovács Fuvarozó és Fuvarszervező Kft. - Speditőr szolgáltatás - Tudakozó.hu

  6031 Szentkirály, - Alsó, Benzinkút

  A KOVÁCS Kft. magyar tulajdonú magáncég. 1995-ben Betéti Társaságként jött létre, majd 1999-ben alakult át Kft.-vé. A társaság alaptőkéje 6.920.000,- Ft. Jelenleg 30 fővel dolgozik a cég, és megbízóink, illetve alvállalkozóink száma meghaladja a 120-at. A munkafeladatok ellátásához saját gépekkel rendelkezünk, de szükség esetén alvállalkozók bevonása is lehetséges.

  Az alapítást követően a Kft. belföldi fuvarozást és fuvarszervezést folytatott. Majd a cég megerősödését követően a tevékenységi körét folyam...


  Részletek
 • 2. Hungarotrans Sped Kft.

  2463 Tordas, HRSZ. 0103/12.

  Cégünk, a Hungarotrans Sped Kft. a 2000-es évek eleje óta foglalkozik fuvarozói tevékenységgel. Családi vállalkozásként, 2 magyar tulajdonossal üzemel. Egyik telephelyünk Budapest, XXII. Angeli úton, az M0-s autópálya mellett található, a másik telephelyünk az év folyamán készül el az M7-es mellett, Budapesttől 20 km-re. Cégünknél az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer üzemel.
  Folyamatosan bővülő járműparkunk közel 50 tehergépjárműből áll. Új gépjárművek beszerzésénél fokozot...


  Részletek
 • 3. Novák és Társai Kft.

  2310 Szigetszentmiklós, Leadó u. 1.

  A Novák és Társai Kft. 1997 óta működő vállalkozás. Magyarországon, és Európán belüli árufuvarozási feladatokat bonyolítunk.
  Sok éves tapasztalattal, kiváló referenciákkal rendelkezünk, csak megbízható emberekkel dolgozunk, dolgoztatunk.

  Jelenleg 6 db autóval rendelkezünk:
  1 db 2002-es évjáratú 17 europalettás, 7.5 tonnás, 2.5 tonna hasznos teherbírással, 45 m3-es, zárt dobozos, Mercedes Ategoval.
  1 db 2004-es évjáratú, 10 europalettás, 6 tonnás, 3.5 tonna hasznos teherbírással, 25 m3 ?es, zárt do...


  Részletek
 • 4. Golden Trans 2000 Kft.

  9028 Győr, Arató út 36.

  Belföldi szállítás, gyorsan, pontosan, kedvező áron.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak