Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

sertésvágás

kifejezésre
1

Sertésvágás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gyulai Húskombinát Zrt.

  Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Gyulai Húskombinát Zrt. - Sertésvágás - Tudakozó.hu

  5700 Gyula, Kétegyházi út 3.

  A legalapvetőbb emberi szükséglet, a táplálkozás kielégítése hagyományos magyar receptek alapján, természetes alapanyagok felhasználásával, a legkorszerűbb technológia segítségével. Mindez környezetbarát módon, szakértő dolgozóink munkájával, vevőink tökéletes megelégedésére. Áraink versenyképessége mellett öregbítjük a legkiválóbb tradícionális Gyulai minőséget is!


  Részletek
 • 2. Balaton Húsipari Kft.

  Balaton Húsipari Kft. - Sertésvágás - Tudakozó.hu Balaton Húsipari Kft. - Sertésvágás - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, Ciklámen utca 3.

  Cégünk saját vágóhídján és húsüzemében dolgozzuk fel a húsokat. Ezeket azután a kis-és nagykereskedések útján értékesítjük az egész ország területén.
  Vágóhidat és húsfeldolgozó üzemet működtetünk, melyekben napi 180 db sertést és heti 40 db szarvasmarhát vágunk le, valamint napi 6 tonna feldolgozott terméket állítunk elő. Áruválasztékunkban több mint 200 féle termék megtalálható a friss sertés és marhahústól kezdve a töltelékes árukon keresztül egészen a füstölt árukig.
  Folyamatosan bővülő termékskálánk a...


  Részletek
 • 3. FEJŐS HÚS KFT.

  FEJŐS HÚS KFT. - Sertésvágás - Tudakozó.hu

  2711 Tápiószentmárton, Szőlőhegy/Húsüzem

  Sertésvágás, -darabolás, húskészítmény gyártása.


  Részletek
 • 4. Zalahús Rt.

  8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 5-7.

  A ZALAHÚS Rt. alapanyag-termeléssel, felvásárlással, sertés- és marhavágással, csontozással, húskészítmény előállítással és értékesítéssel foglalkozó, 100%-os magyar tulajdonban lévő részvénytársaság.


  Részletek
 • 5. Sajó Hús Kft.

  3561 Felsőzsolca, Állomás u. 11.

  Cégünk a húsipar területén tevékenykedik, húsfeldolgozással és kereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Lampek Húsipari és Kereskedő Kft.

  7130 Tolna, Árpád u. 16/1.

  Cégünk 1991-ben családi vállalkozásként alakult. Az élőállat felvásárlástól a késztermék elkészüléséig teljeskörű húsipari tevékenységet végzünk szakszerű módon, kisvállalkozóként. Célunk a hagyomány és a tájjeleg megőrzése az ízekben.


  Részletek
 • 7. Kozma Hús Kft.

  3000 Hatvan, Homok utca 1.

  A Kozma Hús Kft. felajánlja eladásra vagy bérletre vágóhíd és húsüzemét, amely jelenleg is üzemel és a szükséges engedélyek birtokában van. Vágóhídunk kapacitása 100 db sertés naponta.


  Részletek
 • 8. ÚJ PALINI-HÚS Élelmiszeripari, Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

  8800 Nagykanizsa, Alkotmány út 53.

  Cégjegyzékszám: 20 10040224. Alapítás/Átalakulás: 2003. Foglalkoztatottak: 60 fő.


  Részletek
 • 9. Békési Pig-Farm Kft.

  5630 Békés, Déló


  Részletek
 • 10. Nagisz Rt.

  4181 Nádudvar, Fő u. 119.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak