Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

sebkezelés

kifejezésre
1

Sebkezelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Coloplast Hungary Kft.

  Coloplast Hungary Kft. - Sebkezelés - Tudakozó.hu

  4300 Nyírbátor, Coloplast u. 2.

  A Coloplast termékek (sztómaterápiás eszközök, kötszerek és inkontinencia eszközök) elsősorban kórházakban, szakrendelőkben és egyéb egészségügyi intézményekben elérhetők.
  A Coloplastnál világszerte magas színvonalú és innovatív gyógyászati segédeszközöket gyártunk és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk. Termékeinkkel elsosorban kórházakban, szakrendelokben és egyéb egészségügyi intézményekben találkozhat a rászoruló.A Coloplast legfontosabb célja azok életminoségének javítása, akik valamilyen fogya...


  Részletek
 • 2. B-B Wellness

  B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu B-B Wellness - Sebkezelés - Tudakozó.hu

  2151 Fót, Juhász Gyula u. 46 c. I.em. 5.

  ?A BEMER 3000 az egyik legmodernebb pulzáló mágnesterápiás készülék. A BEMER terápia használatával sok betegség kialakulása megelőzhető, csökkenthető, illetve elhagyható a
  gyógyszerek szedése, a gyógyulási idő lerövidül, megszűnik a kimerültség, és számos esetben akkor is segít, amikor az orvostudomány már tehetetlen. Az első olyan terápia, amely terhesek, szívritmus-szabályozót alkalmazók, fémbeültetéssel rendelkezők is használhatnak.?


  Részletek
 • 3. Forever Living Products Magyarország Kft.

  Forever Living Products Magyarország Kft. - Sebkezelés - Tudakozó.hu

  1067 Budapest, Szondi u. 34.

  Aloe Vera termékek forgalmazása.


  Részletek
 • 4. Mölnlycke Health Care Kft.

  Mölnlycke Health Care Kft. - Sebkezelés - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Dévai u. 26-28.

  Kiváló megoldásokat kínálunk termékeinkkel a biztonságos és hatékony sebészeti beavatkozásokhoz és a fájdalommentes sebkezeléshez. További információért keressen meg bennünket!


  Részletek
 • 5. Medeco Magyarország Kft.

  2040 Budaörs, Vasút út 11.

  " A tapasztalt betegápoló"
  A Medeco Magyarország 2002-ben alakult a Medeco Group leányvállalataként.
  A Medeco Magyarország zászlóvivő szerepe a mai egészségügyben: A sebkezelés minden területén szakértők vagyunk: az egész országot lefedő szaktanácsadó csapatunk kiemelt hangsúlyt fektet a megelőzésre és a korszerű terápiára a sebellátás minden területén.
  A beteg teljes gyógyulási folyamatát végigkövetjük és segítjük: a kórházi ápolást követően, a háziorvosi ellátáson keresztül az otthoni betegápolásig je...


  Részletek
 • 6. Replant Cardo Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1119 Budapest, Nándorfejérvári út 35.

  Cégünk gyógyászati segédeszközök és orvostechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozik, immáron több, mint 10 éve. Mind a járóbeteg-, mind a fekvőbeteg szakellátás területére kínálunk eszközöket.

  Járóbeteg ellátás keretében kínált termékcsoportok:

  ? sztómaterápiás termékek
  ? modern sebkezelő kötszerek
  ? kompressziós pólyák, harisnyák
  ? felfekvés-megelőző eszközök (kerekesszék ülőpárnák, matracok)
  ? inkontinencia betétek és pelenkák
  ? bőrtisztító és bőrápoló termékek

  A fekvőbeteg ellátás kere...


  Részletek
 • 7. 3M Hungária Kft.

  1138 Budapest, Váci út 140.

  A 3M egy diverzifikált technológiájú vállalat, innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal. A vállalat mind a hét üzletága, a maga területén vezető piaci szerepet tölt be.


  Új termékeinket és szolgáltatásainkat Partnereinkkel együtt fejlesztjük ki annak érdekében, hogy a megszülető megoldások a lehető legjobban megfeleljenek a Partnereink előtt álló kihívások és lehetőségek nyújtotta elvárásoknak.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak