Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

sebész

kifejezésre
1

Sebész keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SAINT JAMES HOSPITAL SZEMÉSZETI KÖZPONT

  SAINT JAMES HOSPITAL SZEMÉSZETI KÖZPONT - Sebész - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.lassjol.hu

  A St. James Hospital csoport Máltán alakult 1984-ben, és jelenleg több országban is működtet egészségügyi intézményeket. A budapesti Szemészeti Központ fő profilja az egynapos sebészet és a lézeres látásjavító műtétek. Ezen kívül a szemészet szinte egész területére kiterjedő tevékenységet végzünk. A Saint James Hospital csoport Máltán alakult 1984-ben, és jelenleg több országban is működtet egészségügyi intézményeket. A budapesti Szemészeti Központ fő profilja az egynapos sebészet és a lézeres látásjavító műtétek. Ezen kívül a szemészet szinte egész területére kiterjedő tevékenységet végzünk.Legfontosabb szempontnak a magas szakmai minőséget tartjuk, mind az orvosok és asszisztensek, mind a felszerelés szempontjából, de kiemelkedő jelentőségűnek tekintjük pácienseink kényelmének és nyugalmának biztosítását is.A legújabb és egyik legmodernebb szemészeti klinika Budapesten, a II. kerület, Szilágyi Erzsébet fasor 33-35. szám alatt, két szinten, 600 négyzetméteren helyezkedik el, a legkorszerűbb vizsgáló és terápiás berendezésekkel felszerelve. Kellemes környezetben, családias hangulatban a szemészet egészére kiterjedő járóbeteg ellátás és egynapos sebészeti, valamint refraktív lézersebészeti - látásjavító - beavatkozások tartoznak a klinika szolgáltatásai közé.Az emeleti szinten különállóan található a szemsebészeti műtő és a műtéti előkészítő. A műtő felszerelése lehetővé teszi a legkorszerűbb szemészeti beavatkozásokat, köztük a phacoemulsifikációs technikával végzett szürkehályog ellenes műtéteket is.A páciensek saját, külön helyiségben készülhetnek fel a műtétekre, és itt pihenhetnek is a műtét után.Minden helyiséget olyan kényelmi berendezésekkel láttunk el, amely a lehető leghatásosabban segíti a pácienst abban, hogy otthonosan érezze magát a Saint James Szemészeti Központban.A refraktív - excimer - lézerműtő is különálló területet kapott a klinika alsó szintjén. A lézerműtőben a legújabb és leggyorsabb készülékkel történik a beavatkozás, amelyet nagy tapasztalattal rendelkező lézersebészek végeznek. A lézerkészülék FDA (amerikai) engedéllyel is rendelkezik mind a rövid-, mind a távollátás, mind a szemtengelyferdülés (asztigmia) kezelésére.A vizsgáló helyiségek is a klinika alsó részén találhatók, jól elkülönítve a lézersebészeti részlegtől. Így elkerülhető, hogy a különböző tevékenységek betegforgalma zavarja a klinika egyéb területein folyó munkát és a páciensek nyugalmát.A vizsgáló helyiségek mindegyikében megtalálhatók a legkorszerűbb diagnosztikai műszerek és berendezések. Az alsó szinten kapott helyet több diagnosztikus eszköz (látótér, oculyzer, ultrahang) és terápiás berendezés (Argon és Yag lézerkészülék) is. A Saint James Szemészeti Központ mindent megtesz annak érdekében, hogy a klinika magas színvonalon, valamennyi páciens és munkatárs megelégedésére végezze tevékenységét.

 • 2. Plasztikai Sebészet - Dr. Nagy Lajos

  Weboldal: http://www.modernplasztika.co.hu/

  A Modern Plasztikai Sebészet exkluzív környezetben, a legkorszerűbb eszközökkel és az orvostudomány legújabb vívmányaival várja a szépülni, változni vágyókat.

  Köztudott, hogy a plasztikai sebészetek szolgáltatásait az Amerikai Egyesült Államokban veszik igénybe a legtöbben, így a fejlődés is ott a leggyorsabb, akár az új eljárások, akár az új eszközök vonatkozásában. Természetesen minden újdonság számtalan teszt és szigorú ellenőrzések után kerül alkalmazásra, így a maximális biztonság is garantált.

  Klinikánk alapítójának kapcsolatai és szaktudása révén a létező legkorszerűbb, egész Európában kuriózumnak tekinthető megoldások közül választhatnak vendégeink, ugyanúgy, mint Los Angeles, Miami vagy New York lakói.

 • 3. Krasznay és Horváth Egészségügyi Szolgáltató Bt.

  Weboldal: http://krasznayeshorvathegeszsegugyiszolgaltatobt.tudakozo.hu

  Csütörtökön 16.30 és 17.30 között várjuk gyógyulni vágyó pácienseinket, magánrendelésünkön! Címünk: Markhot Ferenc Kórház Rendelőintézete: Aranyérbetegség kezelése, végbéltükrözés (proctológia) 125-ös rendelő, Szemészeti, kontaktológia kezelések: 119-es rendelő. Segítünk!!

 • 4. Medi Plasztika 21 Kft.

  Weboldal: http://mediplasztika21kft.tudakozo.hu

  Plasztikai sebész.
  Rendelő cím:
  5000 Szolnok,Szechenyi krt.6

 • 5. Dr. Bálványossy Péter vállsebész specialista

  Weboldal: http://www.balvanyossy.hu

  A magánrendelés a betegek kívánsága szerint - meghatározott időpontra történő előjegyzés alapján - betegvizsgálattal, diagnosztikával, írásos szakvéleményezéssel, és terápiás javaslat adásával próbálja segíteni a tartós, tisztázatlan, visszatérő vállpanaszok kezelését, valamint a konzervatív vagy műtéti kezelésben részesülő betegek tapasztalt vállspecialistával történő szakvéleményezését. Szükség esetén műtéti előjegyzést, valamint kórházi felvételt biztosít.
  Magánrendelés helye:
  I.M.C. International Medical Center - Nemzetközi Egészségügyi Központ.
  Budapest. VI.ker. Dózsa György út 112. (MÁV Kórház új épületének mélyföldszintje, Dózsa Gy. út.- Podmaniczky utca sarok, Hősök terétől kb. 100 méter !)
  Rendelési idő:
  Minden hétfőn délután 17-20 óra között, előre egyeztetett időpontban. Rendelésre bejelentkezés mobil telefonon: Telefon: 06-20-922-02-62

 • 6. Apponyi Magánklinika, Azygos Bt.

  Weboldal: http://www.maganrendelok.hu/apponyi/

  BEJELENTKEZÉS:

  (82) 311-519
  vagy személyesen:
  hétfőtől péntekig 9-19,
  szombaton 8-12 óra között.
  Dr. AJTAY ZÉNÓ
  belgyógyász, kardiológus
  szombat: 9-12.

  Dr. BERTA GYULA
  tüdőgyógyász, allergológus
  kedd:12.30-14.30.
  szombat:9-12.

  Dr. BRIGOVÁCZ ÉVA
  reumatológus
  csütörtök: 17-18.

  Dr. CSÁSZÁR ÉVA
  bőrgyógyász, kozmetológus
  péntek:15.30-17.

  Dr. DEZSŐ ENIKŐ
  belgyógyász, diabetológus
  kedd:16-18.

  Dr. FERENCZY JÓZSEF
  sebész, plasztikai sebész
  csütörtök: 17-18.
  www.plasztika.org

  Dr. GULYÁS ERIKA
  reumatológus
  kedd: 16-18-ig

  Dr. HORVÁTH GÁBOR
  bőrgyógyász
  szombat: 9-11-ig

  Dr. KANTÓ ANNA
  pszichiáter
  hétfô:16-17.30.

  Dr. MÁGEL FERENC
  belgyógyász, kardiológus
  szerda:17-19.

  Dr. NÉBER ÁRPÁD
  sebész, sportsebész
  péntek: 16-17.

  Dr. PUSKÁS ATTILA
  sebész, mellkassebész
  hétfő:17-18.

  Dr. PUSZTAI PÉTER
  pszichiáter
  csütörtök:16-18.

  Dr. RÁCZ KATALIN
  ideggyógyász, gyermek-ideggyógyász
  szerda:17-18.

  Dr. RUCZ KÁROLY
  belgyógyász, endokrinológus
  hétfő, csütörtök:17-18

  Dr. SOMOSKÖVI CSILLA
  ideggyógyász, pszihiáter
  hétfő, kedd:16-18.

  Dr. TERENYI ZOLTÁN
  pszihiáter, pszihoterapeuta
  szerda:16.30-18.

  Dr. VISKI ANNA
  patológus, citológus
  kedd:16-18  FIZIOTERÁPIA, MASSZÁZS
  naponta, előjegyzés szerint

 • 7. Óhegy Lézersebészet egyéni vállalkozás

  Cégünk lézersebészettel és sebészettel foglalkozik. Bejelentkezés előzetes telefonos megbeszélés alapján.

 • 8. Medicentrum Poliklinika

  Weboldal: http://www.medi-centrumszekszard.hu

 • 9. Dr. Pintér Olivér

  Weboldal: http://www.drpinter.segitek.hu