Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

roadshow szervezése

kifejezésre
1

Roadshow szervezése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás

  TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu TorTer e-Design Kft. - Kiállítás Kivitelezés és Díszletgyártás - Roadshow szervezése - Tudakozó.hu

  1188 Budapest, Vezér u. 45.

  Fő tevékenységi körünk a kiállítások, konferenciák, egyedi installációk, stúdió,- és rendezvénydíszletek, promóciós események tervezése és teljes körű kivitelezése, valamint az ehhez kapcsolódó szakmai tanácsadás. Cégünk tulajdonosai immár közel 20 éve tevékenykednek a fenti területeken. A családias, figyelmes hangulatot és kiszolgálást megőrizzük, de határok nélkül dolgozunk: nívós hazai és nemzetközi referenciákkal, valamint több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött nyújtunk partnereinknek megbízha...


  Részletek
 • 2. Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség

  1118 Budapest, Pannonhalmi u. 36.

  A Traffic BTL Kommunikációs Ügynökség az infrastruktúra és know-how mellett önálló grafikai részleggel és egy professzionális hangstúdióval (PEAK stúdió) is büszkélkedhet. Piaci sikereinket az egyedi kommunikációs csatornák összehangolására is kiterjedő, testreszabott kreatív koncepciók kidolgozásának köszönhetjük.


  Részletek
 • 3. Rivalda Üzleti Találkozó- és Rendezvényszervező Kft.

  1087 Budapest, Könyves Kálmán krt 76.

  A Rivalda Üzleti Találkozó és Rendezvényszervezo Kft-t azzal a céllal alapítottuk, hogy üzleti szemléletu rendezvényszervezést valósítsunk meg Magyarországon. Üzleti filozófiánk fókuszában az érték és a minoség mellett nemcsak saját ügyfeleink, hanem azok meglévo és megcélzott üzleti partnerei is állnak.

  A Rivalda Üzleti Találkozó és Rendezvényszervezo Kft. fo feladatának tekinti, hogy tökéletesen megtervezett és kivitelezett rendezvényszervezéssel, üzleti partnerközvetíto tevékenységgel hozzájáruljon m...


  Részletek
 • 4. Hungaro-Bonheur Kft.

  1097 Budapest, Könyves K. krt. 12-14.

  Magyarországi Vőfélycentrum, ahol minden gondjára talál megoldást! Vőfélyek, ceremóniamesterek moderátorok biztosítása esküvőkre, rendezvényekre. Teljeskörű esküvőszervezés, illetve részfeladatok vállalása szervezési díj nélkül! Gyakorlott esküvőszervező munkatársaink várják a hívását bármely napszakban. Ingyenes esküvői szaktanácsadás, segítségnyújtás akár azonnal! Új szolgáltatásunk már az interneten is: esküvő-csevegő!


  Részletek
 • 5. Road Show Service

  1085 Budapest, Rigó u. 3-5.


  Részletek
 • 6. TQ Buda Kft.

  1113 Budapest, Edömér u. 2.


  Részletek
 • 7. Mediamoove Kft.

  1037 Budapest, Folyóka utca 10.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak