Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

riasztórendszer-szerelés

kifejezésre
1

Riasztórendszer-szerelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Faludi és Társa Kft.

  7396 Magyarszék, Erdőalja u. 1.

  Cégünk vállalja ipari csarnokok és áruházak teljes körű erős és gyenge áramú kivitelezését.


  Részletek
 • 2. S-System Service Kft.

  1113 Budapest, Bocskai u. 77.-79.

  Építkezések, autópályák, autóutak, középületek élő erős őrzése, biztonságtechnikai szerelés. Kamerák, riasztók, beléptető- és tűzvédelmi rendszerek karbantartása, javítása, szerelése. Takarítás, igény szerint kívül is


  Részletek
 • 3. Defence Security Kft. (Örző-védő)

  6900 Makó, Szegedi u. 2.

  Társaságunk a vezetékes technikát a mikrohullámúval ötvözve, zártláncú videóhálózatok kiépítésével, riasztóberendezések szerelésével létesít vagyonvédelmi rendszereket, természetesen - ahol szükséges - felhasználva a nélkülözhetetlen és egyre drágább rizikótényezőt, az élőerőt is.


  Részletek
 • 4. Gazodill Bt.

  1162 Budapest, Formás u. 11.

  Vállaljuk irodák, házak, lakások, üzletek teljeskörű vagyonvédelmi rendszerének és az ehhez kapcsolt tűzjelző rendszer tervezését, szerelését.


  Részletek
 • 5. Power Master Kft.

  2151 Fót, Győrffy út 27.

  Komplett erős- és gyengeáramú hálózatok kivitelezése.


  Részletek
 • 6. Top-Control Kft.

  1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 8-10.

  Elsődleges területünk a vagyonvédelem, de kiegészítésként a ház-elektronika valamint az irodai rendszerek területén előforduló komplex munkákat is elvégezzük.


  Részletek
 • 7. Profinfo Team Rt.

  7633 Pécs, Tüzér u. 8.

  Önnek csak biztonsági igényeit kell megfogalmaznia, a többit ránk bízhatja nyugodtan. Cégünk ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkezik.


  Részletek
 • 8. Horváth és Tsa Minősített Villanyszerelő

  1188 Budapest, Tiszavirág u. 118/a

  Mindennemű villanyszerelési munkák, riasztók, kaputelefonok, új lakások, nyaralók villanyszerelése. Mindennemű építőipari munkák. Érintésvédelmi felülvizsgálat.


  Részletek
 • 9. Go-Mix Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  2730 Albertirsa, Kálvin u. 3.

  Cégünk 1993-ban alakult, majd 1998-tól vagyonvédelemmel foglalkozik. Ezen belül riasztórendszerek szerelése, csendes riasztók 24 órás felügyelete. Telephelyek, vállalatok, objektumok élőerős őrzése, portaszolgálata.


  Részletek
 • 10. Szekomp Elektronikai Bt.

  3600 Ózd, Újváros tér 5.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak