Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

rexasztal

kifejezésre
1

Rexasztal keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Arnold Gold Sport

  Arnold Gold Sport - Rexasztal - Tudakozó.hu Arnold Gold Sport - Rexasztal - Tudakozó.hu Arnold Gold Sport - Rexasztal - Tudakozó.hu Arnold Gold Sport - Rexasztal - Tudakozó.hu Arnold Gold Sport - Rexasztal - Tudakozó.hu Arnold Gold Sport - Rexasztal - Tudakozó.hu

  1107 Budapest, Szállás u. 36/b.

  Az egészséges életmód térhódításával a rendszeres testedzésnek, a szabadidő aktív eltöltésének egyre nagyobb szerep jut. Ennek köszönhetően a fejlett ipari országokhoz hasonlóan hazánkban is folyamatosan növekszik a sportszer és fitnesz termékek iránti érdeklődés; a kondicionáló termek és fitnesz szalonok látogatása mellett mind többen vásárolnak saját maguk számára is ilyen termékeket, amelyeket a piacvezető Arnold Gold Sport több éve gyárt és forgalmaz. Gépeink, sportszereink ideális lehetőséget biztosíta...


  Részletek
 • 2. Oxigén Billiárd Klub

  2800 Tatabánya, Sárkberki lakótelep 107.

  Különféle játékasztalokkal várjuk a billiárd szerelmeseit.


  Részletek
 • 3. SNOOKER 2000 Kft.

  1077 Budapest, Wesselényi u. 51.

  Cégünk biliárdasztalok gyártásával, biliárd- és dartfelszerelések forgalmazásával, valamint biliárdasztalok, dartsgépek és csocsóasztalok bérbeadásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Pool Café Bár és Játékterem

  2660 Balassagyarmat, Rákóczi u. 28.

  Cégünk a vendéglátás területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Kriko Kft.

  4400 Nyíregyháza, Debreceni út 1.

  12 éve vagyunk a piacon. Élen járunk gyorsaságunkkal és megbízhatóságunkkal Magyarország egész területén.


  Részletek
 • 6. Tamás Panzió

  8427 Bakonybél, Jókai u. 62.

  Csodálatos környezetben, a Bakony legszebb településén, Bakonybélben 33 férőhelyes, családias hangulatú, 2-3-4-6 és 10 ágyas szobákkal rendelkező panziónkban egész évben várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. A kényelmes szállás, a bő étel- és italválaszték mellett automata tekepálya, biliárd- és rexasztal, dartsjáték nyújt változatos szórakozási lehetőséget. Ezt látni kell! Ne hagyja ki!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak